Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
atthemoment
2014-08-24 17:51:28

Viktória4

sajnálom,amin eddig keresztülmentél, de a mostani görbéd tényleg nagyon szép volt...na majd a szeptember a mi hónapunk lesz...
atthemoment
2014-08-24 17:49:20

BVeronika

Nekünk is ez a 8. hó, úgyhogy értelek. Már ez is hosszú...

Moha

szerinted akkor elmehetnénk mi is itt Pécsen a meddőségibe és csak kérni kell a hormonvizsgálatot? Mit mondjunk? Mondjuk azt, hogy már 1 éve próbálkozunk?
Moha13
2014-08-24 17:41:12

BVeronika
Szerintem meg egy hormonsort meg a spermiumokat simán megnézethetitek, ezek csak vizsgálatok, sokan eleve már a próbálkozás előtt megnézetik, hogy minden rendben van-e. A dokiknak könnyű mondani, hogy várjuk ki az 1 évet, de ha mondjuk van valami hormonprobléma, amin simán lehetne segíteni, vagy egy kis vitmian hiányzik a spermiumoknak a nagyobb számhoz vagy jobb mozgékonysághoz, akkor miért ne lehetne már most segíteni egy kicsit, inkább próbálkozzunk fölöslegesen és nekünk kell minden ciklus végén elviselni a kudarcot, a csalódást...nyilván az orvos ezt nem érzi, ő csak hajtogatja a protokollját. Szerintem állj a sarkadra és kérj egy hormonsort, ha rendben van, akkor a párodnak egy spermavizsgálatot, ha ezek rendben vannak, rögtön nyugodtabban próbálkoztok tovább, mert a legfontosabb dolgok rendben vannak. És ez a tudat nagyon jót tesz.
BVeronika
2014-08-24 17:34:14

Atthemoment, nálunk ez volt a 7. próbálkozós hónap. Tudom, tudom...ez még nem olyan vészes, sokan vannak itt olyanok, akik már règebb óta várnak a picire. Én 28 èves vagyok, a párom 33. Első baba lesz. A statisztikák szerint ebben az életkorban átlagosan 6 hónap próbálkozás után sikerül a baba. Szóval még nem aggódom, csak nagyon vágyunk már a babára. A nőgyógyàszom szerint akár egy èv próbàlkozàs is teljesen normális, csak ez utàn javasol bármiféle kivizsgálàst. Nagyon remélem, nem lesz rá szüksèg.
Viktória4
2014-08-24 16:56:31

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást!

Atthemoment!

Nekem az elmúlt 2 évben volt sajnos két elhalt terhességem amit műtétileg kellett befejezni. :-(
A második tavaly júliusban.Míg ez a kettő hamar összejött (második és negyedik hónapban), a második műtét óta nem sikerül.Most múlt 1 éve. :-(

Jelenleg még nem jött meg,de leesett a hőm,a hasam is fájdogál,a teszt is negatív,így már csak idő kérdése.
Nem is értem mi lehet most mert 12-13 nap szokott lenni a luteálisom,most meg... Ebben a hónapban csináltunk hormonsort és a doki szerint minden tökéletes.Van ötletetek akkor ez most mitől lehet?
Ha megjön és elmúlik akkor kell mennem tükrözésre.
szilvita
2014-08-24 16:50:50

Sziasztok!
Mirmite, gratulálok:-) Üdv a babások közt!

Én holnap töltöm a 14. hetet, túl a 12. heti uh-n, minden rendben:-) Úgy néz ki, kislányom lesz:-) Nagyon ficánkolós, már érzem két hete:-) imádnivaló! Olvaslak sokat benneteket, és csendben drukkolok!
Ildibaba, a 81 a születési éved? Én 37 vagyok, de csak akkor engedném a magzatvízvételt, ha a kombinált teszten olyan eredmény lett volna, de szerencsére 1:28000 lett. A fiamnál 1:4000 volt 32 évesen, tök egészséges! Te nem csináltatsz? Az integrált még pontosabb. Én is vízválasztónak gondoltam a 12. hetet, mert az is, nemsoká túl leszel rajta:-)

Moha, összeszedem magam és írok a fórumodba nemsoká!
atthemoment
2014-08-24 15:53:30

BVeronika, Viktória4

Nektek ez hányadik ciklus volt?

FBAndi

Nekem egymást követő 5 nap volt eddig a leghosszabb, hogy ugyanaz volt a hőm, akkor amikor egyforma időben aludtam el és keltem fel és kis kiegyensúlyozott voltam.
KLANITA
2014-08-24 15:11:09

FBAndi- uhhh, hát még ilyet, nem tudok mit mondani! :-/

Szerintetek ha pént-szomb-vas pozitiv ovu textet csináltam akkor mikor van volt az ovum?
BVeronika
2014-08-24 14:41:54

Köszi Lányok! Nektek is kitartàst és türelmet kívánok. Előbb utóbb sikerül, meglátjátok. :-) FBAndi, én mèg nem láttam ilyen egyenes görbét, de nem hinnèm hogy aggódnod kellene.
FBAndi
2014-08-24 14:04:58

Sziasztok,

hát én így... Kellene aggódnom szerintetek?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!