Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BVeronika
2014-08-25 10:04:14

FBAndi

Lehet, hogy butaságot kérdezek, de nem lehet, hogy valami gáz van a lázmérőddel? Digitális? Mert az enyém ha bekapcsolom, mindig egyből kiírja a legutoljára mért hőt, és csak után mér... Nem lehet, hogy megzakkant és mindig ismétel? :D Másra nem tudok gondolni.
FBAndi
2014-08-25 09:53:42

Sziasztok Lányok,

hát, engem kísért ez a 36.5!! Reggel már olyan félve vettem ki a számból a hőmérőt, majd azt hittem sírva fakadok. Lehet, ez ilyen ovu nélküli ciklus lesz, nem? Lehet, nem kell parázni, de én be vagyok sz**va :DDD! Ez mi? :(
kedina, milyen tesztet csináljak? Ovu tesztet?
KLANITA, szép görbe!! (Y) Igen, mindenképp! Ma még kapd el a férjed :DD

Csatolom a görbét, de már nem tudom miért... Lehet holnap már megsem mérem a hőmet :D Úgyis tudom mennyi az annyi.
jniki82
2014-08-25 09:52:36

Sziasztok Lányok!

Bejelentkeztem ma kineziológushoz!Azt hittem egyedűl is tú lehet jutni rajta, de nekem nem megy4Tegnap megint elkapott és már megint csak bőgtem mint ahogyan most is.
És egyfolytában csak agyalok, hogy mi lehetett a gond és mi lesz ha mégegysezr megtörténik!De főleg azon sikerű.e még mi a hátterünkkel!Gondolok itt endó és társai!
Moha13
2014-08-25 08:51:28

KLANITA
Szerintem se hagyjátok ki a ma estét...meg a holnapot sem...sosem lehet tudni...az itteni tapasztalatokból ítélve. :)

Szájban. :)
Moha13
2014-08-25 08:46:58

Plum
Köszi az infókat! :)
Remélem, hogy megnyugtató figura, mert kell valaki, akinek hiszek végre. Kicsit félek ettől az egésztől, mert mi van, ha nem is ez a gond, mi van, ha tényleg csak túlspilázzák ezt a TSH-s dolgot? MI van, ha elkezdek hormont szedni rá, közben nem is ez a gond, de közben a pajzsmirigyembe már belerondítottam ezzel a gyógyszerrel? Olvastam, hogy amint elkezdi valaki szedni a gyógyszert, a pajzsmirigy szépen lekezd leszokni még arról a termelésről is, ami addig megvolt...és akkor életem végéig szedhetem.
Az is aggaszt, hogy elvileg alulműködésnél híznom kellene, hát én nem hízok egyáltalán, 160 cm vagyok és 51-52 kg állandóan, bármennyit eszem.
Nem tudom...de valamit lépni kell. Csak kicsit ijesztő.

Egyébként az AntiTPO-dat nézték azóta, hogy szeded a szelét? Mert nagyon jókat olvastam róla, állítólag volt, akinek meg is gyógyította a pm-gyulladását.
KLANITA
2014-08-25 08:35:59

Most láttom, elkattintottam.
Ez a jó görbém! Végre átrakta az ovumat! 10. 12. napon voltunk együtt, ma este még egy ráadást megkéne ejtenni biztos ami biztos!

Ki hogy mér, szájban v. hüvelyben??
plumeria14
2014-08-25 07:47:12

Moha,
én legutóbb májusban voltam nála és októberben megyek legközelebb kontrollra. Mire te mész hozzá addigra (bízom benne) feldolgozod a történteket, de ha el is pityerednél ő megnyugtat majd és biztatni fog, hogy nem kell elkeseredni, mert majd ő segít. Kimondottan nem jellemezte a 2,77-es értékemet, de rögtön felírta az 50 mg-os Letroxot, amiből az első 6 hétben csak egy fél szemet, majd utána már 1 szemet kellett szedni. Igen, nekem a szelénből 200 kell, így most is két szemet szedek reggel és este. Ő mondjuk a Béres Vitált ajánlotta, az elején azt szedtem. Ajánlotta még nekem a Premens tablettát pms tünetekre, de semmi hatása nem volt, így azt elhagytuk. Írt fel nekem még speckó D vitamint, amit csak vényre lehet kapni.
Igen, a fekete a legrosszabb :(
Ma pusztán kíváncsiságból megmértem a hőmet, ami 36,8 – talán ovun túl. Tegnap du-án az ovu teszten halványka 2. csík, szerintem eltűnőben van. Érdekes, mert 2 napja fel vagyok fújódva és feszít a hasam, tegnap este pedig a férjem is megjegyezte, hogy nőtt (?) a cicim :)
KLANITA
2014-08-25 05:31:39

Jó reggelt mindenkinek!

FBAndi, hát ilyen a görbém nem sokat lehet leolvasni róla. Hajnalba viszont felébredtem és nagyon fájt a hasam, mint a menstruációs fájdalom. aztán jó fél óra múlva elmúlt.
Igen, kihasználtuk. :-)
Moha13
2014-08-24 23:16:34

Plum
Köszi! :)
Hát...30 perc tényleg kevésnek tűnik. Én csak attól félek, hogy nála is elkezdek majd bőgni aztán azzal megy el az idő...
És amúgy a 2,7-es TSH-dra mondott valamit? Mondta, hogy igen, magas? Olvastam pár cikkét, nekem az jött le, hogy szerinte is 2,5-ben kéne meghatározni a felső értéket, nem pedig 4,6nál, ahogy most van. Gondolom, akkor azzal is egyetért, hogy babára készülve még ennél is alacsonyabb felső határ kell. Egyébként most vissza fogok majd menni itt az endodokihoz, és kérek megint vérvételre beutalót, meglátom, változott-e bármi, mert ugye szedek szelént (amit ha jól tudom, Neked is ajánlott B.Cs., jól emlékszem, 200-at, ugye? Most a LactoMicroSel-ből is kettőt szedsz? Mert ugye ez csak 100-as), meg méhpempő...hátha.
Istenem...tuti, hogy nálam is fekete lenne a stressz-lapocska...már ha ez a legrosszabb szint. :X
kedina
2014-08-24 22:30:51

FBAndi
Nem csinálsz egy tesztet? Ilyet én még nem láttam. :) De aggódni, ne aggódj! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!