Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha,
azóta csak egyszer nézettem az Anti-TPO-t, ami javuló tendenciát mutatott, de nem olyan mértékben, mint a TSH. A gyógyszerrel kapcsolatos kérdésedre nem igazán tudom a választ, de én nagyon megbíztam a doki tapasztalatában és ha ő azt mondja, hogy szedjem, akkor szedem. Véleményem szerint azért érdemes helyre tenni a TSH-t, mert ahogy te is írtad, meddőséget és vetélést is okozhat és terhesség során jelentősen megváltozik a pajzsmirigy működése. Azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy elkezdi-e szedni a gyógyszert, de ha aggályaid vannak ezzel kapcsolatban, akkor erre mindenképpen kérdezz rá!
FBAndi
2014-08-25 12:08:01
KLANITA,
lehet az lesz :) De már ezt a ciklust végig vezetem ezzel a hőmérővel szerintem... Vagy a fene tudja! Annyit keresgéltem a neten, hogy mi lehet a baj, de mindenhol a luteális fázisról találok dolgokat leginkább. ;(
Neked szorítok, hogy szépen fent maradjon a hőd!!! És érkezzen hamarosan a kis KLANITA :D
erdibetty
2014-08-25 11:04:37
Katicabogár5
Köszönöm a hozzàszòlàsod. Gratulálok neked!!!!! Én kicsit kezdek paràzni. Még 2 nap a nemvàrtig, és a fejem is fàjdogàl, ami àltalában ebben az időszakban szokott. Ami talán kicsit bíztat, hogy még nem esett annyira vissza a hőm.Még ma reggel is 36.4 volt, és ha nekem lesik, akkor 35.4 körül van. A hőmérséklet változáson kívül volt még valamilyen tüneted?
KLANITA
2014-08-25 10:46:22
Moha13, FBAndi, -hát igyekszek majd ;-)
Andi -szerintem probálj ki egy másik hőmérő, akár vegyél egy újat! Ez a görbe már furra! Még ne ad fel, legyetek együtt hát ha!
FBAndi
2014-08-25 10:35:23
Ja még annyi, hogy a 11-12. cn-on volt pecsételő vérzésem... Meg középidős fájás is. Akkor azt hittem, hogy na itt az ovu, de most már kezdek félni, hogy baj van és a köztes vérzés valami gondot jelent most :(
FBAndi
2014-08-25 10:32:43
Hát, várandós az tuti nem vagyok :D De persze, megmutatom a görbémet.
Itt van ni:
kedina
2014-08-25 10:29:32
FBAndi
Terhességi tesztet! :)
Megosztanád az előző havi görbédet?
Katicabogár5
2014-08-25 10:27:56
Erdibetty én is mértem esténként pedig tudom az nem számít. De pont az volt a gyanús hogy este szinte lázas voltam mert 37.7 ig is felment. Sose volt olyan magas, reggel meg 37-37.1 és a végére 37.2 lett és a mai napig is ennyi. Nekem az alaphőm is magasabb volt. Ebben a hónapban lettem babás. Holnap reggel megyek dokihoz, annyira izgatott vagyok. Most már a kicsi szívének is kell verni.Elküldöm a görbém,hogy lásd nekem milyen.
FBAndi
2014-08-25 10:14:54
Ja, egyébként igen, digitális.
FBAndi
2014-08-25 10:14:14
BVeronika,
Nem kérdezel butaságot :) Én is gondoltam erre, épp ezért biztos ami biztos alapon, minden reggel a férjem hőjét is megmérem :D Neki mindig más és más :D Sőt, a hétvégén napközben is méregettem, akkor 36,2 és 36,6 közt ugrált... Szóval elvileg nem mér rosszul a hőmérő... Vagy mégis?
azóta csak egyszer nézettem az Anti-TPO-t, ami javuló tendenciát mutatott, de nem olyan mértékben, mint a TSH. A gyógyszerrel kapcsolatos kérdésedre nem igazán tudom a választ, de én nagyon megbíztam a doki tapasztalatában és ha ő azt mondja, hogy szedjem, akkor szedem. Véleményem szerint azért érdemes helyre tenni a TSH-t, mert ahogy te is írtad, meddőséget és vetélést is okozhat és terhesség során jelentősen megváltozik a pajzsmirigy működése. Azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy elkezdi-e szedni a gyógyszert, de ha aggályaid vannak ezzel kapcsolatban, akkor erre mindenképpen kérdezz rá!