Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBAndi
2014-08-25 20:47:39

Moha, addig nem csak meghalni, de teherbe esni is lehet! Szóval hajrá-hajrá :)

kedina, hogy is iszod/ittad ezeket a teákat? Valahova kijegyzeteltem, de elkavartam... És nincs kedvem visszanézni a fúrumon :DDD Remélem megérted! :) Ez ilyen leforrázós teá, vagy filteres? Most sem vezetsz görbét? Egyébként jobban vagy?
Tina82
2014-08-25 20:28:12

Moha13 Olvastam, hogy szeretnél egy kicsit hízni. Nekem az orvosom ajánlott egy új táplálékkiegészítőt, ami a babatervezéshez nagyon jó! Olvastam a véleményeket róla és sokan mondták,hogy szedtek fel vele egy pár kilót. És persze a babatervezésben is nagy szerepe van. Ez Magyarországon csak szeptembertől lehet kapni. Ez egy újdonság. INOFOLIC a neve. Bár nem egy olcsó mulatság,mert olyan 13000.- körül mozog két havi adag. DE a statisztikák nagyon jók ezzel kapcsolatosan. olvass utána!!! :)

Holnap megyek az új orvosomhoz! Kíváncsi leszek mit fog mondani! Nagyon izgulok!!! Remélem mond valamit biztatót. Elviekben 5 nap múlva lesz ovum, kiváncsi leszek, hogy lát e majd érett tüszőt!!!szurkoljatok! :)

Csatolom az eddigi görbém!
kedina
2014-08-25 20:14:59

Na hali.

Moha
2015? :D :D

Ma voltam megint akkupunktúrán. Jajj én annyira szeretem ezt a doktornőt! :) Mivel ő is stimulált és én is ittam a cickafark, palástfű kombót úgy tűnik a tünetek alapján, hogy sok lett a progeszteron. Szóval most csak a cickafark marad a ciklus első felében, a második felében semmi, csak a szurkálás, a palástfű kiesett a pikszisből. :) :) Valószínűleg a gomba is a relatív ösztrogénhiány miatt került elő.
17. napon vagyok.
Moha13
2014-08-25 18:36:45

bocs...2015. de így is sok...:D
Moha13
2014-08-25 18:36:09

FBAndi
:)

Plum
Bejelentkeztem.
Időpont: 2016.február 16...addig simán meg is lehet halni...:D:D:D
FBAndi
2014-08-25 17:57:48

Moha13, oké :) Befogtam :DDD Nincs több rinya :D ;)
Moha13
2014-08-25 17:47:58

FBAndi
Ennek a görbének semmi baja, nem értem, miért parázol azon, hogy egyenletes az alaphőd. Nem kell mindig ugrálnia a hőnek, ha egyszer ennyi, akkor ennyi, kész, nincs semmi furcsa benne, max. ritka, hogy ilyen szép kiegyensúlyozott. Mérjed szépen tovább, majd akkor mondd, hogy nem volt ovud, ha vége ennek a ciklusnak és nem lett kétfázisos. Szerintem. :)
Moha13
2014-08-25 17:45:34

Plum
Köszi, mindenképp kérek időpontot, és mindenre rá fogok kérdezni, ill. összeírom a kérdéseimet, mert ott tuti elfelejtek valamit, köszi a tanácsot! :)
Katicabogár5
2014-08-25 12:58:29

Erdibetty igen volt és van is még. Kicsit megnőttek a melleim, aztán a nem várt elött pár nappal túlzott kakaó kívánás, fáradékonyság de nagyon meg a sűrű vizelés is hamar jött. Aztán most már van émelygés innen is kicsit szinte egész nap elkisér de ennek ellenére boldog kismama vagyok mert már nagyon régóta vártunk rá. Ha egy két fokott ment le a hőd az lehet a beágyazódás miatt is. Remélem vissza ugrik vagy marad ott és nem sokára jössz a jó hírrel.

Plum mintha te írtad volna hogy a férjed észre vette hogy nőtt a melled. Az jó jel mert nekem is szinte a megfogantatástól bedurrant és nagyobb lett a cicim. Szorítok mindenkinek nagyon.
KLANITA
2014-08-25 12:52:59

FBAndi

Persze nem baj ha ezzel vezeted végig, de próbaként kipróbálhatsz egy másik hőmérőt, hogy az mit mutattat.
Én is a szabadidőmben mindig erről olvasgatok.

Hát én is remélem marad a hőm. És igen egy Kiss-L.... ..... lányt szeretnék, de az se baj ha kis öcsi lenne. :-D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!