Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-08-26 08:41:31

Tisztelt Professzor Úr!

21 éves lány vagyok, kb. 5 éve hirtelen kezdtem el hízni. Nagyon sokféle fogyókúrát kipróbáltam már, de egyik sem volt sikeres. Anyukámmal gyanakodtunk, hogy pajzsmirigy alulműködésem van.
Ezek a tüneteim: száraz bőr, fáradékonyság, sűrű hangulatváltozás, depresszió
Egy hónapja voltam vérvételen.

Ezek lettek az eredményeim:

TSH: 2.8 mU/l (normál érték: 0,30-4.00 mU/l)
Ft-4: 14,4 pmol/l (normál érték: 11,5-22)
Anti-TPO: 10 U/ml (normál érték:
Moha13
2014-08-26 08:40:20

na, valamiért nem rakta be a végét...megint kezdi ez a rendszer a bolondját járatni velem...:X

Szóval folytatás:

"TSH: 2.8 mU/l (normál érték: 0,30-4.00 mU/l)
KLANITA
2014-08-26 08:39:42

Hali!
Meg van az ovum! Hétfőn hajnalba volt egy elég erőss has fájásom, görcsölésem. Már elötte napokba is éreztem (mint a mensi elején) és most is olyat érzek!
A hőm így:

szép napot nektek!
Moha13
2014-08-26 08:37:35

kedina

FBAndi-nak nem cickafarkat akartál írni a ciklus első felére? Legalábbis én úgy tuom, hogy ovu előtt cickafark, ovu után palástfű. Szerintem elírtad. :)

Plum
Most kicsit kétségeim lettek. Tegnap olvasgattam Dr. B.Cs. válaszait és írt neki valaki, akinek tünetei is vannak, a TSH-ja is 2,8, mégis azt írja neki, hogy nincs alulműködése. LEhet, hogy feleslegesen dobnám ki a pénzt? Mert nálam pajzsmirigygyulladás sincs...nem tudom, elbizonytalanodtam. MIért mondja a 2,8-ra tünetekkel, hogy nem alulműködés??

"Tisztelt Professzor Úr!

21 éves lány vagyok, kb. 5 éve hirtelen kezdtem el hízni. Nagyon sokféle fogyókúrát kipróbáltam már, de egyik sem volt sikeres. Anyukámmal gyanakodtunk, hogy pajzsmirigy alulműködésem van.
Ezek a tüneteim: száraz bőr, fáradékonyság, sűrű hangulatváltozás, depresszió
Egy hónapja voltam vérvételen.

Ezek lettek az eredményeim:

TSH: 2.8 mU/l (normál érték: 0,30-4.00 mU/l)
kedina
2014-08-26 08:09:39

plumeria14
Nézd, plum a szervezetem jelezte hogy sok. Köszöni elég lesz. Szerintem egyénre szabottan kéne ezeket az értékeket is nézni, nem csak a számokat. Én most azt érzem maximálisan megbízom a doktornőben. Pont úgy gondolkozik, amit én szeretek. Figyel, kérdez! Szóval szuper!
kedina
2014-08-26 08:07:09

FBAndi
No, én úgy ittam, hogy a ciklus első felében palástfű az ovu után palástfű. A múltkori rendellenes vérzésem miatt úgy tűnik az akkupunktúra és a palástfű együtt kicsit sokk. Rövid vérzés, kevés és sokáig pecsételtem is utána. Meglátjuk.
Köszi, jobban vagyok. Az antalvali.com-on van egy jó candida diéta, azt elkezdtem. Bár majdnem úgy élek, szóval sokat nem kellett változtatnom, de inkább visszaszorítanám ezt a vackot. Canesten kúpot vettem, krémet és egy probiotikus hüvelykapszulát, a Mecsek diabetesz teáját is iszom, abban van pár jó dolog. De mint írtam én így élek, így ez tuti a hormonok miatt volt, plusz volt ez a lelki mellékzönge is. Általában stressz alatt a herpeszem jön ki... Hát most ez. Ez van. Na mindegy. Nem, görbét nem vezetek. Mindig csak hasonlítgattam másokéval, babás görbékkel. Nem a mérés, hanem ez a stressz... Tudom, hogy van, azt is mikor. Ennél több nem kell. No egy gomba mentes hónap sem lenne rossz következőre! :D
A málna levél teának is jó hatásai vannak, de nézd meg ezt a Mecsek teát, tök jó!

Tina82
Hali, no én akarok hízni. Nekem is mondta a doki az Inofolicot, de másik természetes étrend-kiegészítő mellett döntöttem, ami fele ennyibe kerül.
plumeria14
2014-08-26 08:05:13

Moha,
hívd fel az asszisztensét (Melinda) és kérd meg, hogy jelezze neked, ha valaki esetleg visszamondaná a korábbi időpontot, mert simán van ilyen. Én első alkalommal így kerültem be hozzá 1 hét múlva!

kedina,
a sok progit megerősítette valamilyen vérvétel? Vagy a tünetek alapján nem szükséges csekkoltatni?

erdibetty,
fel a fejjel és gyerünk tovább!
erdibetty
2014-08-26 06:47:37

Kedves Katicabogár5.
Azthiszem az én hónapomnak lőttek. Le esett a hőm ma reggelre 36.1 re, és a nem várt is bekopogott.:((( Szóval kezdődik minden előröl!:( Annyinak örülök csak, hogy ùgy néz ki, használ az Utrugestan,mert semmiféle barnàzgatàs, foltozgatàs nem előzte meg.Talán legközelebb! Te hogy vagy?
Tina82
2014-08-25 21:23:31

Moha 13 Bocsi akkor rosszul értelmeztem a mondatodat.. az írtad ,hogy aggaszt hogy nem hízol.. Bocsi mégegyszer... :(
Moha13
2014-08-25 21:08:40

Tina
Szerintem valakivel összekeversz, én nem írtam olyat, hogy hízni szeretnék. Jól vagyok így, ahogy vagyok, 160 cm, 52 kg, tökéletes, jól érzem magam. :)
Az Inofolic-ról már ovlt itt szó korábban is a fórumon, szedték is lányok, ha jól emlékszem, és már régóta kapható itt Magyarországon, a dokid kicsit le van maradva...
Pl. itt is már hónapok óta:
http://internetpatika.hu/INOFOLIC-inozitot-es-folsavat-tartalmazo-etrendkie

Egyébként meg fogalmam sincs, mi ilyen drága ezen a cuccon, ugyanis inozitot és folsavat tartalmaz. Az inozitról ezt írja a leírás:
"Az inozitban leggazdagabb források a gabonafélék, a keményhéjasok és a gyümölcsök, főleg a dinnye és a narancs. Emellett bőségesen előfordul a húsokban, különösen a májban, amely az endogén inozit előállítás fő szerve. Az étrenddel egy felnőtt naponta körülbelül egy gramm inozitot juttat a szervezetébe, különböző biokémiai formákban."

...1 gramm naponta táplálkozással!!!

Ehhez képest ebben a cuccban 2000mg a napi adag, tehát mindössze kétszerese a normális bevitelünknek. Folsavat meg nagyon olcsón lehet venni bármelyik dorgériában vagy patikában. Szóval nem értem mi kerül ezen 11 ezerbe.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!