Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBAndi
2014-08-26 19:23:51

Szerintem ez egyelőre annak a jele, hogy meg volt az ovud :) És légy türelmes :) Foglald le magad valamivel és várjuk-várjuk azt a jövő hetet. Mikorra nem várod pontosan?
KLANITA
2014-08-26 19:12:51

FBAndi, nem fogok csalodni nem vagyok olyan tipus. Csak talán kicsit türelmetlen. Meg nem szeretem a bizonytalanságot. :-)
Amúgy nem volt semmi olyan amitől hőemelkedésem lehetne csak éreztem hogy meleg vagyok. De még most is annyi.
Majd meglátjuk még egy hét és kiderül. :-)
FBAndi
2014-08-26 18:57:23

kedina,
köszi! Málnalevél tea. Ok. Jegyezve :)

Fantasyc,
Állítólag, hajnal 5 óra és délelőtt 11 óra közt a testhőmérsékelt 0,1 fokkal nől. Szóval, ezek után szerintem normális, hogy mindig magasabb hőt mértél. Szerintem (és a "szerintem"-en nagy hangsúly van), mindig ugyanabban időben mérd, még ha 3 órát is aludtál - mert annyit gondolom csak alszol, még ha dolgozol is -és jegyezd fel magadnak a "megjegyzés" rovatba, vagy nem is tudom mi a neve. Miután engem Moha tegnap "legorombított", hogy hagyjam már a p****ba, semmi baja a görbémnek, el kezdtem agyalni, hogy végülis bakker, ez már a 8. ciklus, csak amit vezetek, nagyjából már összeállt a kép, hogy mi merre hány lépés. Ez iránymutató :) Ráadásul írtad, hogy nyákod is van/volt. Na hát ez szuper :) Jegyezd fel ezt is :)
Nem akartalak kioktatni, ha így hangzott, bocsánat :)
Párod egyébként hogy van? Nemsokára műtik, igaz?

KLANITA,
ha 8 napja volt az ovud, akkor a délutáni hőemelkedés nem biztos, hogy baba. Bocsi, nem a reményt vagy a hitet akarom elvenni tőled, de a beágyazódásnak is van egy folyamata :). Bármi mástól lehetett délután hőemelkedésed, lehet épp előtte ittál meg egy forró bögre teát vagy kávét :). Vagy sportoltál, vagy megsütött a nap, vagy megebédeltél :)
Bízz benne, hogy lesz (van) baba (én is szorítok), csak ha minden apró jelet a terhesség jelének tekintesz, nehogy nagy csalódás érjen a ciklus végén :(.
KLANITA
2014-08-26 18:28:54

Katicabogár,
írtad múltkor hogy hőemelkedésed volt amikor még nem tudtad hogy terhess vagy. Nekem ma du-án hőemelkedésem van 37.1 és ha nekem hőemelkedésem van akkor én nagyon beteg vagyok (izomfájdalom gyengeség) elvileg 8 napja volt az ovum a hőm szerint. Szerinted?

Gratulálok a picurhoz
Katicabogár5
2014-08-26 18:15:31

Ildibaba köszönöm. Számomra is a 12. Hét vízválasztó már nagyon is várom de addig van egy kis időm. :)
kedina
2014-08-26 16:58:30

FBAndi,Moha
haha..Cickafark, igen...:D Bocsika. :D
Kicsit kivagyok! 8D
A málnalevél tea pedig a peteérést támogatja, a petesejt minöségét, a hüvelyi nyálka mennyiségét és minöségét javítja, az ovulációs teszted erösebb és egyértelmübb lesz, a tüszörepedésedet elörébb hozhatja.
A málnalevél teát a ciklus elsö felében a menstruáció elsö napjától a tüszörepedésig igyuk, napi 2-3 csészével. Csészénként 1 teáskanálnyit forrázzunk le és hagyjuk állni 10 percig.
Ildibaba81
2014-08-26 15:52:37

Katicabogár5!

Nagyon gratulálok! :)

Én is ma voltam a 12 hetesen és egyszerűen fantasztikus volt! Erre vártam (a 12. hét számomra a nagy vízválasztó). Elképesztő egy 7 cm-es (plusz lábak) mini-emberke... fantasztikus: már teljesen olyan, mint egy kis babóca, jártak a kezei, lábai. Leírhatatlan csoda.

Drukkolok nektek - mindenkinek és kívánom, hogy mindannyian átéljétek ezt a fantasztikus csodát mielőbb! :)
Katicabogár5
2014-08-26 14:40:10

Erdibetty hidd el nem kell sok idő és ott lesz a baba. Mi is vártunk rá de már most Megérte. Boldog vagyok és tudom most minden rendben lesz. Légy pozitív
erdibetty
2014-08-26 13:49:19

Katicabogár5! Igazán nagy öröm lehet látni a kicsit,főleg első alkalommal. :)) Igazán irigykedem:)))) Hàààt. Majd csak eljön a mi időnk is!!!!!!
Fantazic
Az elmúlt napokban olvastam pont hogy nem annyira a 6 òràs alvás, hanem minimum 3 òra kell,de valahol 5 òràt ìrnak. De lehetőség szerint nagyjából egy időben legyenek a mérések.

Jó babàsodàst mindenkinek!!:
Katicabogár5
2014-08-26 12:42:02

Erdibetty nagyon sajnálom de nem sokára eljön a ti időtök is

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!