Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
ikebaba
2014-09-03 15:37:48

Sziasztok.Ma voltam uh-on ,és az endometrium 15 mm vastag,annyit mondtak csak,hogy ez nagyon vastag .Volt már valakinek ennyi?Szerintetek ez jó ?
Ja és amúgy ciklusom 15.napjában vagyok .
Archangel85
2014-09-03 15:36:47

Sziasztok csajok.
Már nagyon nagyon régen nem írtam. Vártam a csodát. Hát eddig semmi. Rövid sztori, hogy mi 26 hónapja próbálkozunk sikertelenül. 1 év után mentünk dokihoz, minden értékünk tökéletes, és mégse jön össze.
Ma láttam, hogy a barnázás a téma. Én mindig barnázom menzesz előtt. Most is már 4 napja, és csak 1-2 múlva kell megjönnie. Most akkor ez nem természetes. ??? Előkotortam a leleteim 21. napi vérvétel 34 lett. Elvileg az szuper, doki is ezt mondta.
Mit tudnék tenni??? Barátcserje ez mi? Hallottam róla, de mivel bajunk nincs ez bekavarhat? palástfű? Melyik a jobb? Segítsetek légyszi...
indhra
2014-09-03 14:57:00

Dzsudzsa

Ti a kontroll után egyből engedélyt kaptatok? Sajnos amikor kontrollra mentem, nem volt bent az orvosom, csak egy nagyon öreg doki (aki már egy fél évvel ezelőtt is félrekezelt), és az azt mondta hogy várjunk 6 hónapot (mondjuk ő meg sem vizsgált, csak rávágta amikor a folytatásról kérdeztem).

De nem hagytam annyiban a dolgot, tovább érdeklődtem több másik szakembernél és ők megnyugtattak hogy ha visszaáll a ciklus, egyet-kettőt célszerű kivárni csak azért hogy tisztában legyünk azzal hogy minden rendesen működik-e, aztán bele lehet vágni nyugodt szívvel. Ha minden oké a ciklus körül, a szervezet újra készen áll.

Ennyit arról, hogy érdemesebb több helyen, több szakembernél is megkérdezni ezeket. Úgy voltam vele, inkább nézzenek hülyének, nekem megéri, mert nem görcsölök rajta... :)
jniki82
2014-09-03 14:49:04

Dzsudzsa

Ti mikor kezdtetek próbálkozni újra?Az orvos által előírt után vagy később?
Dzsudzsa
2014-09-03 13:19:50

IziSzm!
Én 9-10 hetesen estem át a műtéten. Kereken 1 évvel ezelőtt.
Én csak a műtét napján véreztem, utána még bő 1-1,5 hétig nagyon fura világos barnás folyás.
A hasam még 3 hét múlva is húzódott. A házi orvosom 3 hétig betegállományban tartott. Ismer, és tudta, hogy nem fogom betartani, hogy ne emeljek. Igazából 3-4 éves gyerekekről lett volna szó. És igaz, mert munkábaállás után, ha megemeltem egy 3 évest, bizony még 4 hét után is éreztem tompán a hasamat. De gondolj bele, a méhed most belülről egy seb.
Szóval ne aggódj! Még húzódni fog egy jó darabig!!! Figyelj oda, hogy mit emelsz.
Nekem 5 hétre jött meg, és az 1. kontroll után engedélyt kaptunk a folytatásra.
Gyors felépülést Neked lelkileg és testileg is !!!
Moha13
2014-09-03 11:19:22

Hát...remélem, már nem sokáig tobzódsz itt...:)
BVeronika
2014-09-03 11:16:54

Moha, 8 hónapja.
Moha13
2014-09-03 11:15:21

BVeronika
Mióta próbálkoztok?
BVeronika
2014-09-03 11:10:24

Moha, még nem, jövő hónaptól tervezek bármiféle kivizsgálást. Még tart a "türelmi idő", amit magunknak adtam. Ha most sem jön össze, akkor irány a doki. Csak remélem, hogy nem lesz rá szükség, mert ugye azt mondják, nem jó, ha az ember ilyenkor rágörcsöl a témára. Jelenleg én még abszolút nem görcsöltem rá, viszont ha doki lesz a dologból, akkor 100%, hogy onnantól kezdve egy merev görcs leszek. De hát ha lazán nem megy, akkor majd megy máshogy. Ha egyszer muszáj...
Moha13
2014-09-03 11:04:34

BVeronika
NEm tudom...van, hogy valakinek egyszerűen alacsony az alaphője és nála így normális, de utalhat pajzsmirigygondra is. Néztek már Nálad hormonokat?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!