Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
VeDi84
2014-09-04 10:49:30

Sziasztok Lányok!

Már régóta olvaslak Benneteket, figyelemmel kísérem az eseményeket.
Először is gratulálok azoknak, akiknek már sikerült, és kitartás mindenkinek, aki még az ő kis csodájára vár!!!
Rólam röviden annyit, hogy 30 éves vagyok, férjemmel 26 hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül. Még soha nem éltem/éltük át még csak a pozitív teszt élményét sem. :(
De egyszer a mi időnk is eljön, ahogy itt mindenkié!!!

Azt szeretném Tőletek kérdezni, ha csak a nyákot veszem alapul, tojcsis nyák esetén mikor van az ovu? Ma reggel olyan volt, ami az ovut jelzi, viszont azt nem tudom, hogy ez a bekövetkező vagy a már megtörtént tüszőrepedést jelzi? Ma esti összebújás még jó lehet? Nem hőmérőzök, és nem is ovu tesztelek (belefáradtam már), ezért csak testi jelekre tudok hagyatkozni.
Előre is köszönöm a segítséget.
indhra
2014-09-04 10:34:57

Popi nincs ég veszve semmi, szép görbe ez, sok esetben csak néhány nap múlva látszik egyértelműen az emelkedés. Ennyi kis ingadozás még belefér. Majd beindul az! :)
Moha13
2014-09-04 10:25:26

jniki
Közben elolvastam még egyszer és már értem. :D
Dzsudzsa
2014-09-04 10:24:05

Jniki82!
Nekem 26 naposak a ciklusaim. A műtét után 35 napra jött meg. Valamive erősebb volt, mint szokott.
Moha13
2014-09-04 10:23:59

jniki
Mármint a kineziológust figyelembe véve ajánlotta a doki a 6 hónapot? Mert szerintem ennek a 6 hónapnak inkább szervi oka van, nem lelki...de ő tudja. :)
A pároddal a műtét miatt nem lehettek még együtt, vagy amiatt, hogy várni kell a babával?
jniki82
2014-09-04 09:58:29

Dzsudzsa,

én is hallottam 6 hónapot is.még anniyt megkérdezhetek, hogy Neked mikor jött meg a mútét után.Nekem folyton olyan megjön érzésem van és megint előjöttek a pattik ami nálam a mensi jele!
Én azért még várok.Meglátogatom a kineziológust, hogy mit mond és utána akció!Bár a doki azzal is 6 hete javasolt!Szegény párom már nem nagyon bírja, mert még terhes voltam a hematóma miatt nem lehetett most meg ez!
indhra
2014-09-04 09:22:24

Én ma így állok, ovutesztet a 7. nap óta csinálom, de eddig semmi csak a fehér hómező :/
Szerintem ma még tuti nem lesz semmi történés, de azért mindenesetre biztos ami biztos apával rajta leszünk az ügyön :)))
KLANITA
2014-09-04 08:57:58

Kedina, :-) Hajrá! Mindent bele, határozotan!

FBAndi, FlóraP hogy álltok? Mi újság veletek?
Moha13
2014-09-04 08:56:16

kedina
NA! Hát akkor szuper, örülünk...:D
Csak ennyi történt, hogy jársz erre a szúrkálódósra?

popi
Emelkedés végülis van, majd pár nap múlva jobban látszik, mi történik. :)
kedina
2014-09-04 07:59:56

Moha13
:D IGEN! :D Rettenetesen értetlenül álltam, nem értem most sem.
Leesett reggelre a hőm és meg is jött 7 körül. Én még így menstruációnak nem örültem mostanában, nem is emlékszem rá, hogy vala örültem volna...:) Nincs pecsételés napokig, hanem rögtön a véres valóság! Utoljára nem is tudom mikor volt ilyen! :))))))))))) Bizakodó vagyok, jó úton járok! Éljen az akkupunktúra! :D

És lehet ebben hónapban mérni fogok. Kíváncsi lettem a hőmmel mi változott!

Boldogság!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!