Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
En azt olvastam a nyakrol, hogy van akinek az ovu elott egy-ket nappal van es az ovukor mar nincs is, van akinek meg pont egybeesik, ugyhogy nalad akarhogy is van, most tuti jo az idozites ugyhogy hajra!! :)) amikor nyak van, ossze kell bujni es utana is ketnaponta, abbol baj nem lehet :)
IziSzM
2014-09-04 14:59:01
Jniki,
Neked mikor volt a muteted? El sem tudom kepzelni hogy hogy fogom kibirni a 3 honapot... Nekunk azt mondtak hogy ket hetig tilos a hazas elet a fertozes elkerulese miatt, de utana lehet csak ugye vedekezni kell. En is minden pillanatban azt erzem ma hogy megjon, pedig meg csak 2napja mutottek, nyilvan meg nem fog...
indhra
2014-09-04 14:17:35
A Pre-seed gélt ismeri valaki? Használtátok már? Kíváncsi lennék a véleményekre, hogy megéri-e beruházni rá...
VeDi84
2014-09-04 13:25:05
jniki82, Moha13
Köszönöm a gyors választ! :)
Orvosnál már jártunk, de még nincs vége. Jelenleg várakozó állásban vagyunk. Én már túl vagyok a hormonvizsgálatokon (eredményeket sajnos fejből nem tudok, majd este megnézem). Először a doki a ciklusaim össze-visszasága miatt és ránézésre (inkább kinézetre) hormonális problémára gondolt, mivel nem vagyok egy nádszálkisasszony. :) Viszont ez jó lett. A jó eredmény ellenére Mercformint kellett szednem, hátha mégis IR-em van. Ekkor sem jött össze. Majd a következő sejtése az volt, hogy nincs PÉ-m (ezt a hőm is igazolta - sosem látszott egyértelműen az ovu és az ovu tesztek is sorra negatívok voltak). Ezért aztán tavaly okt-dec. között Closty-t + Zitazoniumot kaptam és tüszőkukkra jártam, ittam az Inofolic-ot. Szép érett tüszők voltak, kaptam repesztő szurit, Women's Cream-et használtam, de így se ártunk sikerrel. Viszont azóta szép, 28 napos ciklusaim vannak, egyértelmű ovu jelekkel.
Férjemmel februárban és áprilisban voltunk vizsgálaton. A második eredménye elég vacak lett (kevés a fiúk száma és túl lusták). És sajnos az is kiderült, hogy mindkét heréjében elég nagy visszér-tágulat van. Jelenleg Fer14 vitamint szed. Szept. 23-án megyünk újra, akkor megnézik, hogy javult-e az eredménye. Ha nem, akkor a visszerekkel kezdenek valamit. De azt mondta a doki, hogy még az áprilisi vacak eredménye ellenére is összejöhetne spontán.
Én majd októberben megyek újra a dokimhoz, ha már meglesz apa eredménye, mert minden annak a függvénye. Ha javul, akkor átjárhatósági, majd inszem, ha nem javul, akkor lombik. Kb 2 hete méhpempőt iszok, és várom a csodás hatását. :)
Hát így állunk mi.
Moha, este mindenképp megírom a TSH-t, kíváncsi vagyok mit mondasz róla.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett a hozzászólásom, de így kerek a mi történetünk. :)
Moha13
2014-09-04 12:47:17
VeDi84
Üdv itt!
Milyen kivizsgálásokon voltatok eddig és milyen eredménnyel?
Mennyi a TSH-d? (én erre vagyok rákattanva :D)
Próbálkoztatok már csodabogyókkal (vitaminok, teák, méhpempő, MACA, stb.)?
Adrienn830
2014-09-04 12:44:27
Köszönöm a bíztatást és együttérzéseket. Kedden ha megjövök UH-ról jelentkezni fogok mizu lesz :) Remélem lesz sok jó tüsző
Moha13
2014-09-04 12:40:15
...most hogy így belegondolok...
...bennem semmi ellentmondás nem volt...emlékszem, mentem az utcán hazafelé egyedül és olyan jó érzésem volt...hogy így vagyok jól, most, hogy baba van a pocimban...ez az én feladatom, így vagyok jó helyen ebben a világban...olyan béke szállt meg és nyugalom. Hát, nem tartott sokáig. ;(
remélem, segít a kinez, majd számolj be! :)
jniki82
2014-09-04 11:04:51
Moha,
nekem a doki a 3 hónapot javasolta.én nem is várnék annál többet, mert félek, hogy visszajön az endó!A kinezioklógust pedig én várom meg, kíváncsi vagyok mi ez az ellentmondás bennem.Mert én tényleg nagyon szerteném ezt a babát, de amikor jött akkor teljesen megijedtem és minden miatt aggódtam.Ahogyan hölgy mondtaakinél voltam olyan mintha beakarnék menni egy ajtón, de valamiért nem nyitom ki azt!
jniki82
2014-09-04 11:00:34
Szia VeDi84, üdv köztünk!látom azért Te is régi motoros vagy a témában, sajnos!
konkrétan nem tudom, hogy a megrepedést jelzi vagy az előjele, de amikor az van akkor tuti, hogy jókor jön az összebújás!Hajrá!
Hadd kérdezzem már meg, ha ennyi ideje próbálkoztok akkor biztosan voltatok már kivizsgálásokon.Nem mondtak a dokik semmit, mert azért 26 hónap az azért húzos lelkileg is!
pont ma 3 hete.