Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Most este 6 kor összeszereltem gonal f szurit
már csak be kellett adnom, előtte összerándult a hasam remegni kezdtem mert féltem és rám jött a sírás hogy nekem ez nem fog menni, majd beszúrtam és nem is fájt hála égnek, de nem hiszem hogy holnap simán menne.... Komolyan hogy beadtam magamnak büszke vagyok magamra, tűt látok minden bajom van amúgy. Még 5 napig kell szúrnom magam és jövő hét kedden lesz UH megnézik majd hogyan is állunk, Inszem reméljük sikeres lesz
Archangel85
2014-09-03 18:46:22
Indhra köszönöm szépen :) Ki fogom próbálni. Annyira nem vagyok képben ezekben a dolgokban. Mi már inszem előtt vagyukn, de én azt mondtam még várnunk kell. Nem tudom elmondani miért gondolom így, de ezt érzem. Végülis semmi bajunk,...hátha..
лилия
2014-09-03 17:51:28
Hú köszi Moha azt nagyon megköszönném:)
Az e-mailem: arweowyn@gmail.com
Nem külföldről írok:)Csak oroszul kezdtem tanulni, és most orosz lázban égek:D :D
TSH-m 2,05. Az is sok?
Ma amúgy nagyon érdekes dolgot tapasztaltam, ilyen még nem volt. Valami pici rózsaszínes maszatolást... 1 hét múlva kéne megjönnie. Olvastam, hogy lehet beágyazódástól is. Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége.
köszi a jókívánságot:)Én is kívánom mindenkinek, hogy minél előbb pozitívat teszteljen:)
kedina
2014-09-03 17:16:48
Lányok, a hosszas barnázás soha nem jó, sem menstruáció előtt sem menstruáció után! Én vagy keresnék egy jó nődokit, vagy egy jó természetgyógyászt. (Én utóbbit választottam)
26.napon vagyok. A hőm leesett, de még semmi jele a menstruációnak. Mondjuk kevésbé fáj a mellem.. :/ 1-2 nap és kiderül..
jniki82
2014-09-03 16:36:40
Dzsudzsa,
érdekes amit írsz a próbálkozásról, mert nekem meg pont azt mondta az orvosom, hogy várjunk 3 hónapot, mert a méhszáj még nem zár teljesen rendesen és könnyen vetélés lehet a vége megint!
IziSzM
2014-09-03 16:31:56
Indhra
Nagyon drukkolok!! :))
IziSzM
2014-09-03 16:30:28
Koszonom lanyok a hozzaszolasokat es a batoritast :)
Moha
Azert kellett a mutet mert deformalt volt a petezsak, 100% hogy ures volt es a dokim azt mondta hogy gyorsabb a felepules ha mutetileg kitisztitja, ha meg a 9. hetig sem indult be a veteles spontan.
Remelem mostmar megjon mielobb (el sem hiszem hogy ezt mondom :) utana mehetek kontrollra es az alapjan eldol hogy mikor lehet folytatni. Elso korben 3honapot mondott, de ugyis a mehem allapota lesz a donto. Azt mondta a doki hogy ha tul hamar probalkozunk ujra akkor oriasi a veteles eselye mert meg tul vekony a nyalkahartya.
Dzsudzsa
Hat a 12kilos kislanyomat muszaj emelgetnem, akkor ez hatraltatja a gyogyulast szerinted?
indhra
2014-09-03 16:25:49
Köszönöm Dzsudzsa és szeretettel gratulálok a Picurhoz!
Mi - legfőképpen a szövődmény miatt, de a tanácsokat is megfogadtuk - összesen 3 (normális) ciklust vártunk, és ez az első próbálkozós hónapunk azóta. Nagyon reménykedem hogy nem kell már sokat várnunk a csodára ... :)
indhra
2014-09-03 16:19:13
Archangel85
Nekem is voltak korábban hasonló - barnázós - problémáim, de ajánlották ezt a Mastodynon nevezetű barátcserje kivonatos cseppeket. Kúraszerűen alkalmaztam az előírtak szerint, és kitűnően helyretette a dolgokat. Nekem bevált! A palástfűt úgy tudom a beágyazódás segítéséhez kell inni.
Dzsudzsa
2014-09-03 16:14:14
Indhra, Jniki!
Mi azonnal próbálkozhattunk. és próbálkoztunk is. Én direkt úgy kértem a kontrollt a műtét után, hogy félidőre essen. Így láttuk, hogy van már peteérésem.
Az 1. hónap nem sikerült, de a 2. már igen. Azonban nem tudott megfelelően beágyazódni. A következő hónapban ugyanígy jártam. 6. héten megjött. Na, akkor váltottam orvost. Kiderült az IR, nagyfokú D vitamin hiány, meg magasabb TSH (babához magas). Ezután 3 hó kezelés, diéta. És most 14 hetes vagyok :)))
Annó, a műtétet végző orvosom azt mondta, azért ne várjunk tovább, mert a méhszáj még tökéletesen nem záródott vissza, így nagyobb az esély a babára.
már csak be kellett adnom, előtte összerándult a hasam remegni kezdtem mert féltem és rám jött a sírás hogy nekem ez nem fog menni, majd beszúrtam és nem is fájt hála égnek, de nem hiszem hogy holnap simán menne.... Komolyan hogy beadtam magamnak büszke vagyok magamra, tűt látok minden bajom van amúgy. Még 5 napig kell szúrnom magam és jövő hét kedden lesz UH megnézik majd hogyan is állunk, Inszem reméljük sikeres lesz