Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fantasyc
Az a baj, hogy en a gorben kivul semmire nem alapozhatok..a nyak nalam nem jelez, sajnos-bar erre eddig minden orvos azt mondta, hogy nem gond..ki tudja...-a gorbe alapjan pedig eddig 16, 17 napokon volt az ovum..fogalmam sincs hol tartok:(
lehet jovo honaptol megprobalom nezegetni a mehszaj allasat, hatha az segit..
popi532
2014-09-01 14:57:32
Sziasztok,nekem ez az első hónapom itt.Soha nem mértem még a hőmet.mindig pontos, 28 napos ciklusaim voltak soha nem védekeztünk a férjemmel és mindig úgy alakult, hogy csak akkor jött baba amikor mi is akartuk.a legkisebb után már eltel 8 év így úgy gondoltuk már nem lesz több gyermekünk így idén februárban meglepetésként ért,hogy nem jött meg a szokott időben így azonnal csináltam egy tesztet ami pozitív lett ,leírhatatlanul boldogok voltunk annak ellenére, hogy már nem vagyunk fiatalok a férjem 37 én 42 éves vagyok.Minden vizsgálatot megcsináltattunk teljesen egészséges kislányt vártam.Június 16.án sajnos a terhességem 24. hetében megrepedt a magzatburkom és sürgősségi császárral világra segítették az alig 500 grammos gyönyörű kislányomat. Imádkoztam de a Jóisten nem hallgatott meg 36 óra után angyalka lett.A férjemmel úgy döntöttünk újra próbálkozunk mert mindketten nagyon beleéltük magunkat , hogy újra babázhatunk,de, hogy őszinte legyek a lelkemnek is kell, hogy úgymond visszakapjam a kislányomat.Az orvosom szerint nincs sok időm próbálkozni, így besegít(gyógyszeresen )ha megjön utána kell mennem hozzá.De nem igazán szeretnék hormonokat megpróbálkoznék ezzel a hőmérős módszerrel de még nem igazán értem megköszönném ha néha segítenétek értelmezni a görbémet. Ha gyógyszert fogok kapni az esetleg nem zavar be a hőgörbébe? Még egyszer köszönöm a segítséget és sikeres ciklust kívánok nektek.
BVeronika
2014-09-01 12:22:38
indhra, isten hozott! :)
Nekem ma így áll a görbém, közelít az ovu. :)
indhra
2014-09-01 10:56:32
Sziasztok, szeretettel üdvözlök mindenkit! :) Egy ideje napról-napra olvasgatom a fórumot, de ma reggelre rám tört az elhatározás - most már én is szeretnék csatlakozni ehhez a jó kis közösséghez.
Magamról röviden annyit, hogy nagyon szeretnénk már babát, kb. 1 éve próbálkozunk. Tavasszal sikerült is, és végtelenül boldogok voltunk, de sajnos nem tartott sokáig az örömünk, május végén missed ab lett a történet vége. Azóta már túl vagyok 3-4 cikluson, szépen felépültem testileg - lelkileg, így elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy belevágjunk a "bébiprojektbe".
Sok sikert és mielőbbi gyermekáldást kívánunk mindannyiunknak! :)
Nálam ma így áll a helyzet...
Fantasyc
2014-09-01 10:29:21
Sziasztok!
Neska: lehet, hogy neked is lassan araszol csak felfelé. :-) Hogy érezted, volt ovud???
Moha: lassan a cél felé. :-)Remélem rendeződik minden nálad. :-)
Kedina: Mondhatom szép görbe. :-) De a lényeget tudjuk, a többit meg oda képzeljük :-)
Én úgy éreztem, hogy a hőm esésénél megvolt az ovu. Voltunk is együtt , szóval reménykedtem, de a görbe elég fura és alacsony a hőm. Majd meglátjuk. :-)
kedina
2014-09-01 08:04:39
KLANITA
:)))))))))
Fantastyc
Szerintem jó lesz ez lassan. Lehet volt ovud is már. Te mit gondolsz?
Én meghalok, úgy fáj a mellem.... Utálom ezt. Volt már ilyen.
24. nap...
A görbém(?)...
Moha13
2014-09-01 07:10:42
Jó reggelt!
Ovu felé araszolgatok...
atthemoment
2014-09-01 06:25:04
Fantasyc
Ígéretes görbe.
KLANITA
2014-09-01 05:11:19
köszi, neska86. :-)
Neska86
2014-08-31 22:49:01
Sziasztok!
Bar kesore, de azert gratulalok KLANITA !
Akinek pedig meg nem jott ossze, annak jobb honapot kivanok! :)
Nalam sajnos meg mindig semmi, most igy..
Az a baj, hogy en a gorben kivul semmire nem alapozhatok..a nyak nalam nem jelez, sajnos-bar erre eddig minden orvos azt mondta, hogy nem gond..ki tudja...-a gorbe alapjan pedig eddig 16, 17 napokon volt az ovum..fogalmam sincs hol tartok:(
lehet jovo honaptol megprobalom nezegetni a mehszaj allasat, hatha az segit..