Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt lányok.Sajna nem emelkedik a hőm ma ismét lefele ment.
Moha13
2014-09-04 07:48:40
atthemoment
HA ma pozitív, akkor ma legyetek együtt, meg holnap, holnapután, azután, szóval hajrá! :)
NE várj leesést, emelkedést, pozi a teszt, húzzatok bele, mert bármikor bekövetkezhet...:)
atthemoment
2014-09-04 07:30:21
Moha, szépen haladsz.
Én tegnap még negatív LH teszteltem, ma reggel meg totl pozitív lett a teszt. Aszerint akkor most 24-36 óra a peteérés, ugye? Szóval holnap egész nap? És akkor holnap elvileg le kellene esnie reggel a hőmnek..
Moha13
2014-09-04 07:05:02
Jó reggelt!
Moha13
2014-09-04 00:00:27
kedina
Ez most találós kérdés? :D
kedina
2014-09-03 22:32:59
VAn egy kis nyákom a 26. napon... ? Ez mi?
Dzsudzsa
2014-09-03 22:30:51
Iziszm!
Ha nincs más, emelgetned kell a picurt. De ebben az orvos véleménye a mérvadó. Bár én feküdtem együtt a kórházban egy lánnyal, aki a műtét délutánján már dolgozni ment. Valahol feketén takarított, és nem volt mese, mennie kellett :(
Mindenesetre óvatosan. Úgy is érezni fogod, melyik az a mozdulat, ami kifejezetten kellemetlen.
Jniki!
Valóban érdekes. Ahány orvos, annyi javaslat. Én hallottam 6 hónapot is, 3 hónapot és azonnali folytatást is. Nekem szépen visszavastagodott a méhnyálkahártyám. A nőgyógyász azt mondta, egy esetben ne folytassuk, ha én pszichésen még nem állok készen. Azonban én a műtét után úgy ébredtem, hogy folytatnunk kell mihamarabb.
Egyébként ismerek olyat, aki a műtét utáni kontrollra már nem egyedül érkezett, és egészséges gyermeke született. Azonban nem bánom, hogy nálunk nem így történt.
лилия
2014-09-03 20:03:48
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!
HŰ most lesz mit olvasgatnom tanulmányoznom egy ideig:)
plumeria14
2014-09-03 19:52:46
Adrienn830,
én is büszke vagyok rád! Rám is hasonló vár, ha egyszer rászánom magam, mert a Merional injekciók már itt figyelnek a spájzban :) Ennél külön van minden, így majd vegyészkednem is kell előtte, de most "visszavonulót" fújtam és várok...talán majd ősszel.