Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
atthemoment
Azért ilyen kaotikus, mert még mindig fél tizedekkel mutatja a rendszer. Nálam is. Majd amikor lesz benne egy nagyobb ugrás, szépen ellaposodik...én is erre várok...:)
Moha13
2014-09-03 08:00:35
лилия
Az aviva-tornáról jókat hallani.
Egyébként voltatok már kivizsgáláson? Hormonsor (pajzsmirigyhormonok is: TSH, T3, T4), ultrahang, spermavizsgálat, stb.? Mert szerintem ezekkel kellene kezdeni. HA pl. kiderül valami gond, akkor célzottan lehet rá tornázni.
A könyv helyett én az élő bemutatót ajánlom, mert ott sokkal jobban elsajátítható, mint könyvből, már többen mondták, hogy könyvből nem igazán érthető a dolog. Csak egyszer kell elmenni, utána otthon tudod csinálni egyedül is.
Sok sikert és ne tobzódj itt sokáig! :)
atthemoment
2014-09-03 07:25:38
Hát én ma reggel így állok. Eddig olyan szép görbéim voltak, most meg ilyen össze-visszaság lett.
Szombaton lagziban voltunk, vasárnap nem is mértem. A baráti társaság persze elkezdte, hogy biztos titkolok valamit. Mondom mit is? Hát nem vagy még terhes? Brüüüü...mindig ez a téma.
Dzsudzsa
2014-09-02 22:27:59
Plumeria! Moha!
Még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány? Én úgy érzem kislányunk lesz, de majd kiderül :))
Moha! sajnos olvastam, hogy mi történt veled :(
Lányok!
Nekem kereken 1 évvel ezelőtt, ezen a napon volt a missed AB miatti műtétem.
Most pedig 14 hetes baba integet az uh-ról. Jöhetett volna előbb is, ha hamarabb orvost váltok és nem nyugszom meg pár hónapra, hogy sajnos rossz csillagzat alatt fogant, meg benne van a pakliban stb...
De minden jó, ha jó a vége!!!! Nem feladni!!!! HAjRÁ
лилия
2014-09-02 18:59:58
Sziasztok,
Mi 2 éve várunk a mi kis csöppségünkre. Most aviva tornára szeretnék menni. Mit gondoltok róla? Valakinek van valami tapasztalata róla? A könyvet hol tudnám letölteni?
Előre is köszi a válaszokat:)
plumeria14
2014-09-02 18:45:28
kedina,
igen, ma is volt/van barnázásom, de érdekes, hogy csak pisiléskor jelentkezik, bár most már jobban látszik...apró szövetdarabkák is megjelentek a vizeletemben. Most néztem vissza és legutóbb májusban volt ilyen, amikor a mensi előtt már 1 héttel észleltem a barnázást (ennek az első napján, 14. cn volt az ominózus ájulásom) és abban a ciklusban a 21. napon megjött...korábban sose volt ilyen, de nekem az előző ciklusban alkalmazott Utro annyira bekavart, hogy megbeszéltük a dokimmal, erre az én szervezetemnek nincs szüksége. Akkor ez egy nagyon érdekes ciklus volt, mert a 10. napon mentem tüszőkukkra és akkor már csak a sárgatest látszódott, amit a másnapi vérvétel meg is erősített.
Szerintem ez a mostani nem beágyazódás (bárcsak az lenne!), de nem értem, hogy akkor mi ez a korai barnázás megint.
popi532
Uh nélkül nehéz görbe alapján bármit is mondani, pláne ilyen kétes esetben. Ovu tesztet csináltál? Ha 29 naposak a ciklusaid, akkor jó eséllyel tényleg most volt ovu! Kicsit lazuljatok bele (már ha ilyen előzmények után lehet) és szeressétek egymást. Ha pár hónap alatt nem jön össze, még mindig be tudod szedni a gyogyit. 2 naponta keksz..:)
Adrienn830
Kitartást!
indhra
Szép egyenes. :)
Plum
"Először is a megtermékenyült petesejt 5-7 napig vándorol, majd ha eljut, a méhfalig elkezd beágyazódni. A beágyazódás szó szerint azt jelenti, hogy a szedercsíra beássa magát a méhfalba ez a folyamat még legalább 5 napig tart így az egész kb. 6-12 napot vesz igénybe."
Moha13
Örülök hogy jól vagy!
Maximail???? Merre kóborolsz? :)
Én valószínűleg rövid időn elül meghülyülök a munkahelyemen! :D XD
indhra
2014-09-02 11:24:01
Dzsudzsa szeretettel gratulálok! Remélem mi is mihamarabb felzárkózunk…
Popi, nagyon ígéretes a görbéd, nagyon szembetűnő hogy megvolt az ovu szépen, kedinához hasonlóan én is azt vallom, hogy nem biztos hogy kell ide gyógyszer. Visszaesés sokszor szokott lenni ovu után, az nem feltétlenül baj, bár ezt a számítási módszer amit a rendszer variált én sem értem igazából.
Én ma így. Reménykedve tekintek az elkövetkezendő napok felé.
Adrienn830
2014-09-02 11:05:57
SZIASZTOK!
Tegnap voltam Debrecenbe Dr. Farkas Ágihoz. Reggel 8 előtt levették a vért alaphormont néztek majd meg kellett várnom eredményt 11 órakor megvolt, és a Dr nőnél du-án 14 óra 30 körül kerülhettünk sorra legutoljára. Kiállította a stimulációhoz lapot és receptet. Majd irány patika kiváltani és bevenni 3.cn om volt 1 szem clostyt bevenni. 4. cn-tól a 7. cn ig kell szedni mától napi 2 szemet. Majd az 5.cn-tól a 10.cn-ig hasba injekciót kellesz beadnom. És 11.cn-on kell mennem majd UH-ra.
Azért ilyen kaotikus, mert még mindig fél tizedekkel mutatja a rendszer. Nálam is. Majd amikor lesz benne egy nagyobb ugrás, szépen ellaposodik...én is erre várok...:)