Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A tegnap reggeli hőm 37c fok volt a ma reggeli 36,4c a rendszer most valamit variált a tegnapihoz képest ma már nem fogadja el a tegnapi 37c-ot.ránéznétek,mert nem értem most akkor ? A tegnapi görbém pár hozzászólással lejjebb.Köszönöm
Moha13
2014-09-02 09:05:50
Jó reggelt!
Plum
Szerintem előfordulhat, hogy a méhpempő? Mert olvastam már olyat, hogy rózsaszínezgettek meg barnázgattak tőle egyesek. De hogy ez baj-e, azt nem tudom.
Én ma így...végre vége a mensimnek. 3 napig tartott. Elég is ennyi, biztos az előző ciklusban kétszer megjövés miatt volt most ilyen szolidáris velem a szervezetem...:)
plumeria14
2014-09-02 08:24:03
kedina,
én a júniusi ciklusban szedtem Clostyt 5 napig, előtte és azóta semmi, ezért is találom furcsának a barnázást ilyen korán. Szerintem, ha beágyazódás lenne, akkor az nem tartana 2 napja...
Köszi a drukkot, én is izgulok érted/értetek lányok!
kedina
2014-09-02 08:10:05
Fantasyc
Úgy tűnik megvolt a tüszőrepedés a görbéd alapján, de egy kis keksz sose árt...:D
Mennyien átestetek már miss.ab-on... :( Nagyon sok erőt és kitartást kívánok lányok!!!
popi532, nem is tudom mit lehet mondani.. Az ember lányának összeszorul a szíve.. A görbéd szép, én lehet nem nyúlnék bele pár hónapig gyógyszeresen. Gyönyörűen látszik, hogy most volt ovud. Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön!!
Plum
Neked mikor nyúltak gyógyszeresen hozzá utoljára a ciklusodhoz? 21. napon lehet beágyazódás miatt a pecsételés, de lehet mástól is. Már annyira szurkolok nektek, hogy belilul a fejem..:)
Én 25. napon. Néha a petefészkem szurkál, néha a méhem picit. Franc se tudja mit kéne érezni.. Én ezt már úgy UNOM!!!!.... Elvállaltam egy helyettesítést.Remélem az leköti kicsit jobban a figyelmemet. :) Szép napot hölgyek!
plumeria14
2014-09-02 07:48:24
Dzsudzsa,
örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben nálatok. Engem is érdekelne, hogy pucus vagy punus növekszik bent :)
Lányok,
szerintetek mitől lehet, hogy ma vagyok a 21. cn-on (mostanában 28 naposak a ciklusaim) és tegnap óta barnázgatok, de csak akkor látszik, ha pisilni megyek? Igaz, nagyon enyhe, éppencsakhogy, de emiatt azt gondolom, hogy ez a hónap sem sikerült :(
jniki82
2014-09-01 21:49:38
Dzsudzsa,
örülök, hogy benéztél hozzánk!Jó hallani, hogy vannak olyanok akinek összejött és minden rendben!
Mi is most lennénk 12 hetesek!:(
Vigyázz magatokra!
Moha13
2014-09-01 21:26:09
Dzsudzsa
Szia! :)
Tudjátok már, hogy fiú vagy lány?
Amint látod, én még mindig itt, túl egy missed ab-on...:(
De nagyon igyekszem...és nagyon reménykedem...:)
Boldog babavárást Neked!
Dzsudzsa
2014-09-01 20:42:24
Sziasztok Lányok!
Egy jó időre etűntem, de ez nem azt jelenti, hogy időnként ne olvasnálak benneteket.
Kíváncsi vagyok, szurkolok Nektek! Sok új név van itt, azaz sok új baba készülődik.
Még látom itt a régi motorosokat is, akikkel szinte együtt kezdtük. De ez tudjátok mit jelent???? Egyre közelebb kerültök ahhoz, hogy Ti is a reményhozóba írjatok :)))
Én 14 hetes vagyok.
Túl az első genetikai uh-on. Hála Istennek minden rendben. Túl vagyunk a hánykolódós, erőm nincs korszakon, most már lehet élvezni a babavárást, leszámítva az örökös aggódást :D
Megígérem, olvaslak benneteket időnként és nagyon-nagyon szurkolok Mindenkinek!!
Moha13
2014-09-01 17:23:49
jniki
Akkor hamarosan Te is új lappal indulhatsz...majd meséld el, mi volt a kineziológusnál. :)
popi532
Én azt látom a görbéden, hogy valószínűleg most volt ovud (a következő napokban majd látszik, hogy szépen fent marad-e), remélem, voltatok együtt, de még ma is jó lenne, meg holnap, holnapután. Ezt azért mondom, mert itt már többször jártak lányok tüszőnézegetésre és előfordult párszor, hogy a görbén már szépen megemelkedett a hő, elkönyveltük, hogy megvolt az ovu, aztán az UH-n meg még mindig ott figyelt a szép érett tüsző megrepedésre várva.Néha becsapós a görbe...
Szóval attól, hogy megemelkedett már, mindenkinek azt ajánljuk, hogy még pár napig legyenek rajta a dolgon...a biztonság kedvéért. Sok sikert! :)
jniki82
2014-09-01 17:15:36
Üdvözlet az új lányoknak!Remélem hamar örömmel távoztok!
Ma megvolt az utolsó vérvétel a hcg-m rendben, szépen araszol lefeleé.Szerdán 140 volt, ma már 43.Az ultrahang sem mutatott semmit, nincs ciszta sem!Most nem tudom, hogy nem is volt vagy ennyi idő után felszívódott!Sajna a kineziológushoz nem értem oda, mert 1-re kellett visszamennem az eredmény miatt és ismerve az ambulanci gyorsaságát , így inkább lemondtam.Jól tettem,mert 3-ra mentem volna és akkor végeztem.Na, majd remélem jövőhéten semmi nem szól közbe!