Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha, igen, mindig. A ciklus első felében 35,9 és 36,3 között van, ovu után pedig 36,5 és 36,7 között. Szerinted ez túl alacsony? Én azért nem aggódtam ezen, mert úgy tudom, hogy elég, ha a ciklus második felében 2 tizeddel magasabb, mint az elsőben.
Moha13
2014-09-03 10:43:59
BVeronika
Neked mindig ilyen alacsony az alaphőd?
BVeronika
2014-09-03 10:40:08
Popi, szép görbe! :)
indhra, iziszM nagyon sajnálom a történteket. :( Fel a fejjel! :) Sikerülni fog!
atthemoment, szombaton mi is lagziban voltunk, így a vasárnapi mérés nekem is kimaradt. :) :) :)
Moha13
2014-09-03 10:20:20
A neved alapján azt gondoltam, külföldről írsz...cirill betűk. :)
És pajzsmirigyhormonokat néztek? TSH mennyi lett? Csak mert itt állandó téma, hogy a referenciatartományon belül rábólintanak, hogy rendben van, de 2 fölött sajna megnehezíti a teherbeesést...
Nekem van Aviva I, valamikor netről töltöttem le. Ha adsz e-mailt, át is küldöm. Meg küldök még, amim van ebben a témában...
лилия
2014-09-03 10:06:11
Köszi Moha:)
Volt már kivizsgálás. Párom is rendben van. Eddig nem találtak semmit. Ami jó persze, de akkor meg miért nem sikerül... A petevezeték átjárhatóságira még nem tudtam rávenni magam. Nagyon félek tőle. Aviva tornára már jelentkeztem, majd két hét múlva megyek. Csak gondoltam ha majd egyedül kell csinálni jó lesz a könyv,és a neten szinte bármit megtalálni:)de én csak az aviva II.-t találtam eddig. Próbálok költséghatékony lenni:) Már annyi mindent összevásároltam a nemes cél érdekében :P Azt hallottam már, hogy egy gyerek sokba kerül, de hogy a csinálása is... :)
popi532
2014-09-03 09:33:27
indhra,Iziszem sajnálom a történteket.Érdekes dolog ez a megérzés valahogy én is végig tudtam, hogy valami nem stimmel, és bejött sajna.
popi532
2014-09-03 09:30:03
A ma reggeli görbém így alakult visszarakta az ovut is az előző helyére most reménykedem,hogy megindul felfelé.Tegnap érdekesen éreztem magam olyan érzésem volt,hogy mindjárt megjön,ma pedig szurkál a jobb oldalam úgyhogy lehet ma még elkéne kapni apát.
indhra
2014-09-03 09:29:07
Pár hónapja (7 hónap próbálkozás után) végre sikerült teherbe esnem, de nem tartott sokáig az örömünk :( Nekem is napra pontosan 8 hetesen derült ki hogy üres a petezsák, 9 hetesen műtöttek. A laminária borzasztó volt, nagyon össze voltam váródva... hát ugyebár a természet tette volna a dolgát, de hiába...
Nálam sajnos komplikációk léptek fel, elhúzódott a vérzés (vagyis egy idő után már csak barnázás volt). Majdnem 2 hónapon keresztül váltották egymást az antibiotikumos illetve hormonkészítmény-szedős időszakok, de semmitől nem javult a helyzet. Ezután derült ki, hogy vérömleny maradt bent, ezért újra altatásos műtét következett. A műtét után szerencsére rohamosan javult az állapotom, szépen visszaállt a ciklusom az eredeti állapotára, ki is vártunk 3 ciklust (ami nem volt könnyű mert már nagyon akarjuk a babát), és úgy döntöttünk a párommal, hogy ettől a hónaptól újra "élesben" próbálkozunk, remélem és nagyon bízom benne hogy mihamarabb sikerül. Én is sok helyen olvastam, hallottam róla, hogy egy ilyen sajnálatos műtét után könnyebb a teherbeesés. Így legyen, ámen! :)
Moha13
2014-09-03 09:01:49
Iziszem
Sajnálom...:(
Bár, nem értem, hogy miért történt műtét...sok olyan sztorit olvastam már, hogy csak később kezdett látszódni valami a petezsákban...vagy volt valami egyéb gond is? Nem nőtt a petezsák?
Nem tudom, hogy műtét után hogy van ez a vérzés dolgo, mert engem szerencsére nem műtöttek, mert felszívódott. Egyszer látták az 5mm-es petezsákot, aztán pár nap múlva már nem. Én 20-án hagytam abba a duphastont (progeszteronpótló), 21-én hazajöttem, 23-án megjött, aztán folyamatosan barnáztam, 2-án csökkenni látszott, együtt voltunk, erre 3-án megint megjött, ami után megint barnáztam egy ideig. Most végre új ciklust kezdtem és minden úgy zajlik, ahogy szokott.
Szurkolok, hogy gyorsan helyreálljanak Nálad is a dolgok!
IziSzM
2014-09-03 08:47:50
Sziasztok,
Par hete mar nem olvastam a forumot, mikor pozitivat teszteltem tobbszor olvastam hogy vetelesrol irtok es olyan rossz erzes hasitott belem hogy gondoltam varok par hetet, es ha minden rendben van majd akkor olvaslak titeket tovabb.
Hat a rossz erzesem sajnos nem volt alaptalan, a 8. heten is meg ures volt a petezsakom es a 9. heten (tegnap) meg is mutottek. Nagyon sokkolt a 8. heti uh, mikor az egesz kiderult, de a dokim megnyugtatott hogy ez nem olyan egyedi, sokszor elofordul, es valoszinuleg beteg embrio volt, ezert halt el. Ezek utan meg sok terhes hormon marad a szervezetemben, ami konnyiti majd az ujboli teherbe esest, valoszinu hogy nem kell megint ilyen sokat varni majd a csodankra :) ugyhogy ez nekem most kapaszkodo, hogy konnyen kilabaljak ebbol.
Lanyok, akinek volt ilyen esete, az mikor kezdett igazan verezni, a mutet utan rogton vagy kicsit kesobb? Meddig tart a regeneralodas? Nekem tegnap volt a mutet, delutan haza is engedtek de most nem olyan jo erzes alhasi tajon, nem mensis hanem ilyen huzodo-fajo erzes, jobb fekudni mint allni vagy jarni. Ez normalis szerintetek?
Koszi a valaszokat es nem olvastam vissza a rengeteg hozzaszolast de aki kozben babat var annak nagyon gratulalok es szurkolok hogy minden rendben legyen!!