Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
VeDi84
Ha csak a TSH-t nézzük, igen, jó. A ft3, ft4 is referenciatartományon belül van? Mert akkor elvileg nincs gond.
kedina
ez tényleg jó nagy emelkedés...azért ugrálsz, mert szúrkálnak? Nyugodj már le!!! :D:D:D
kedina
2014-09-05 08:00:13
vision
Hali! Az átjárhatóságin, amikor voltam nem hitték el, hogy mártúl vagyok rajta. 12. napon voltam csalódott lettem. Azért próbáltam erősködni, hogy márpedig az LH teszt pozi volt, reggel éreztem, hogy megrepedt... Na doki elkezdett kutakodni. A Hátsó falon megtalálta a helyét, ahol kiszabadult. Ha hátsó falon volt, akkor simán lehet hogy nem látta.
Én a helyedben a 10. napon mennék, akkor elkapjátok!
Azt hiszem mérek ebben a hónapban. Kíváncsi vagyok. Meglátjuk. Mi a francért ment ma így fel, azt nem tudom..
vision
2014-09-05 06:13:07
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Tegnap voltam ultrahangon, 13. ciklusnapon, a doktor nem látott semmit. A rendszer szerint a 12. napon volt a tüszőrepedés. Ha valóban volt, akkor látnia kellett volna a sárgatestet? Jelek (nyák, hasszurka) voltak, így nem tudom eldönteni, hogy a doki nem látta jól, vagy én képzelgek. Nektek mindig látják peteérés után a sárgatestet? Ez az orvos szemétől is függ?
Köszi a válaszokat
kedina
2014-09-04 22:41:37
Plum
A puffadás emésztési problémára utalhat, ami a mai embernél annyira nem is furcsa jelenség. Viszont ha nagyon megborul a bélflóra, akkor az arcon megjelenik. Bőrszárazság, piros foltok, hámlások. Én sokat melóztam, mikorra rendeződött, de megérte! Felszívódási zavar ilyenkor a legnagyobb probléma, ami az összes vitamint, ásványi anyagot érinti... És az összes betegség alapja.
Hippokratesz is megmondta: A halál a bélben lakozik.
Tudott valamit az öreg! :D
plumeria14
2014-09-04 22:05:44
kedina,
valószínűleg elmegyek a fonalbeültetéses akupunktúrára, már nagyon kíváncsi vagyok rá. A barnázgatásom valóban nem normális, de tényleg csak 1-2 pötty/nap. Fogalmam sincs, hogy ezt mi okozza és ez zavar a legjobban. Tuti, hogy nem progi hiány, mert azt már többször is nézték és szuperek lettek az eredmények. Az előbb olvastam olyat, hogy a pm probléma is okozhatja a barnázást...de akkor miért van az, hogy egyik hónapban van, a másikban pedig nincs.
A bőröm engem eléggé zavar, de azt tudni kell, hogy én szinte nagyítóval vizsgálom minden nap a tükörben...ez az én fétisem. Amikor kiderült a pm gyulladásom, akkor abban reménykedtem, hogy az arcom "gyulladását" is ez okozza, de sajnos a gyógyszer szedése mellett sem lett jobb :(
Ami most nagyon zavar az az, hogy néhány napja úgy fel van fújódva a hasam, mintha elkezdtem volna gömbölyödni...és az egészben az a legviccesebb, hogy néha úgy simogatom, mint a kismamák, igaz csak itthon :) Ne nézzetek légy szíves ezért kattantnak, de nagyon jó érzés, már alig várom ;)
Viktória4
2014-09-04 21:43:14
Indhra!
Mi már kb 3 hónapja használjuk a pre-seed gélt,de sajnos még nincs eredménye.De nagyon sok jót olvastam róla,sokaknak sikert hozott.
kedina
2014-09-04 20:58:14
Plum
IR miatt kezdtem el szedni. Ezt szedem: http://bionom.hu/biobolt/etrend-es-taplalek-kiegeszitok/gyogygombak/ganoultratm.html?evp=46024
Rengeteget javult tőle a cukoranyagcserém, szerintem ez a kulcs nálam. Nagyon jó immunerősítő is. 3 havi adag. Ráadásul trombózis ellen is ajánlják, ami a heterozigóta leidenem miatt is fontos szempont volt. Bár az akkupunktúra után még érezhetőbb volt a hatás. Szerintem jól kiegészítik egymást.
Ez a sok napos barnázás nagyon nem ok. Elmész a fonalbeültetésesre??
Egyébként milyen a bőröd?
VeDi84
Ha csak a TSH nézzük az tök jó! 2 alattinak kellene lenni babához! :)
VeDi84
2014-09-04 17:59:10
Köszönöm Lányok a segítséget! Akkor mindenképp összebújás a mai naptól! :)
Moha, megnéztem a TSH-t, 1,68 mIU/l az érték. Az jó? Mert azt látom, hogy a referencia értékeken belül van, de olvastam itt a korábbi hozzászólások között, hogy hiába van a ref. érték között, attól még valami gond lehet...
plumeria14
2014-09-04 17:57:50
kedina,
milyen gyógygombát szedsz? Ez lehetett jó hatással az arcodra? Azért érdekel, mert az arcommal én sem vagyok elégedett, de eddig bármivel próbálkoztam (krém vagy kezelés), semmi nem használt :(
Basszus, nekem már 5 napja tart az enyhe barnázásom és csak 9-ére nem várom. Reggel gondolkoztam a mérésen, de aztán elvetettem az ötletet...
kedina
2014-09-04 16:58:24
Moha13
Igen, szurkapiszka, ami igazán új. A gyógygombákat is szedem az IR miatt, annak is szép, kézzelfogható eredményei lettek. Illetve cickafarkot tanácsolt a dokinéni. Azért a nap végére kicsit letörtem a nagy ünneplés után,hogy már megint nem, de tényleg nagyon bizakodó vagyok. Az arcom is szép, letisztult. Most van 1-2, ami a menstruációt jelzi, de ez elhanyagolható.
VeDi84
A tojcsis nyák után még napokig ott az esély. Nekem majd 4 nappal előtte jelentkezik először.
Ha csak a TSH-t nézzük, igen, jó. A ft3, ft4 is referenciatartományon belül van? Mert akkor elvileg nincs gond.
kedina
ez tényleg jó nagy emelkedés...azért ugrálsz, mert szúrkálnak? Nyugodj már le!!! :D:D:D