Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Fantasyc
2014-09-05 17:14:00

sziasztok. Megjöttek az eredményeim, megnéznétek????

TSH 3,660 mIU/L 0,400 - 4,000
Szabad T4 12,37 pmol/L 7,75 - 15,21
Szabad T3 4,80 pmol/L 3,80 - 6,00
Anti-TPO 0,3 U/mL 0,0 - 9,0

Nem értem, a tsh 1 hónapja 2,86 volt, nem tudom mitől emelkedett megint. :-(

A többi a referencia tartományban van, de szerintetek is jó???

Előre is köszönöm.

jniki, ne érezd magad hülyének. Nem tudtad mi az és én is jobbnak láttam volna a te helyedben, ha biztosra megyek.
jniki82
2014-09-05 16:43:32

Helló Lányok!

Ma tartoztam egy körrel valakinek!Elkezdett egy rózsaszínes váladékom lenni ami tegnra igen piros és bocs, hogy így írom nyúlós lett.Azt hittem valami gond van a műtét után ezért ma bementem a nőgyogyira!
Ott ültem egész délelőtt és amikor elmentem pisilni láttam, hogy megjött!Mondhatom cseppetsem éreztem magam hülyének amikor mondtam az aszisztensnek, hogy mi a szitu, mert közben meg jött, hogy akkor megnéznek uh-val!De megijedtem, nekem soha nem volt ilyen mensi előtt.
De rendes volt, közölte hogy akkor menjek vissza uh-ra ha elmúlt!
Tehát új hónap és új esélyek nemsokára!
Fantasyc
2014-09-05 15:47:35

atthemoment: remélem igazad van. :-)

Szerintem a tesztnek és a többi jelnek higgy, sok minden befolyásolhatja a hőmérsékletet. Rengeteg cikk-cakk görbéből lett baba, szóval essetek egymásnak, abból nem lehet baj. :-D
atthemoment
2014-09-05 15:09:03

Fantasyc
Nekem is az jutott eszembe rögtön mikor ránéztem a görbédre, hogy ez simán lehet bébi.

Nade légyszi nézzétek meg a görbémet. Tegnap reggel volt pozitív az ovu teszt(ma reggel is), ma délután 2körül meg már negatív. Ha úgy vesszük, ahogy írják, hogy az első negatívkor van peteérés, akkor az ma délután van. Minden erre is utal, szurkál a hasam fáj a derekam, ahogy szokott is. De a hőm most miért ilyen? Most ez jó vagy nem? Én már nem tudom kiértékelni ezt a girbegörbe görbét.
Fantasyc
2014-09-05 12:38:01

Moha, igazad van, köszönöm a biztatást. :-D
Moha13
2014-09-05 12:36:47

Fantasyc
Ha holnap is fennmarad, akkor holnapután reggel (ha még mindig fenn van és nem is jött meg) szerintem csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért. :)
Ja, és itt soha nem lehetünk biztosak abban, hogy nem vagyunk babásak...végül is rajta vagytok, tehát bármikor bármi előfordulhat. Nekem megjött, utána 10 nappal meg pozit teszteltem miközben az ovut vártam...szóval bármi megeshet.
Fantasyc
2014-09-05 12:02:50

Sziasztok. Elég fura dolog történt velem, nem tudom hova tenni a dolgot. 3 napja szurkál a hasam, úgy érzem meg fog jönni, tegnap le is esett a hőm és ma meg felment. Az előző két ciklusom 24 napos volt, de ezen már túl vagyok. Szerintem nem lehetek babás, mert nagyon alacsony volt a hőm végig, de akkor mi ez szerintetek????
Moha13
2014-09-05 10:52:55

Indhra
Ha semmi más gond nincs, hormonok, spermiumok, UH rendben, csak mondjuk kevés a termékeny nyákod ovu idején, vagy mondjuk PCT-teszt kimutatta, hogy ellenséges a nyákod a férjed spermiumaival szemben, akkor szerintem érdemes megpróbálkozni a PreSeed-del.
Adrienn830
2014-09-05 10:46:10

indhra

Mi megrendeltük erről az oldalról a Pre-Seed-et de eddig még nem sikerült teherbe esnem :( Jelenleg szedem a clostyt és estenként gonal f injekciózom magam hétfő estig, kedden Uh, mi jelenleg inszemre készülünk ebbe a ciklusba. Forumokon olvastam én is utána és jókat írtak róla azért is rendeltem meg. Szervezetünk nem egyformák nekünk nem jött be de neked lehet fog vele sikerülni :) Sok sikert kívánok
plumeria14
2014-09-05 09:55:46

kedina,
elvileg az emésztésemmel nincs gond, de a felszívódásról nincs képem. Szerinted mivel lehetne ezen javítani? A hámlások bizonyos területeken, bizonyos időközönként elő szokott jönni, de nem tudom kötni semmihez. Mondjuk a puffadás nem volt korábban, csak kb 1 hete olyan a hasam, mint egy lufi, de nem gázosodtam el.

vision,
ha voltak ovura utaló jeleid, akkor a dokinak kellett volna látnia a sárgatestet, de lehet, hogy nem figyelt eléggé…bár, gondolom ezért (is) mentél hozzá, de lehet, hogy nem annyira jó ultrahangos…nem mindenki lát mindent.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!