Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok,
nagyon úgy néz ki, hogy nekem ma meg fog jönni, mert a barnázás rózsaszínbe váltott...elvileg 9.-ére nem vártam...ma vagyok a 25. napon :(
Most tényleg nem lehet azt mondani, hogy stresszeltem, mert semmilyen jellel nem foglalkoztam és mégis ugyanaz a kimenetele a dolognak. Most megint elkezdett "izgatni", hogy mi okozhatja a sorozatos sikertelenséget! Lehet, hogy a biztonság kedvéért mégiscsak elkezdjük ősszel a lombik előkészületeket, hogy legalább a kivizsgálásokon legyünk túl.
ikebaba
2014-09-06 12:03:40
Sziasztok,ma így
kedina
2014-09-06 10:16:30
Moha
ja ugrálok. :D Mert én így szeretem. Értve vagyok? ? :D :D :D
Én ugyan azt a D vitamint szedem, mint MOha. Szerintem a legjobb!
Fantasyc
2014-09-06 09:40:32
Moha, örülnék, de nem tudom hova tenni a dolgokat. A hőm emelkedik, viszont most fürdés után szrevettem, hogy minimálisan barnázok.
Máskor mensi előtt határozottan 1 nap barnázás és mensi, ja és előtte leesik a hő. Na mindegy, megvárom még a holnapot. :-)
Moha13
2014-09-06 08:09:32
görbés=görbéd
reggel van, no! :D
Moha13
2014-09-06 08:08:56
Fantasyc
Gyanús vagy Te nekem...vagyis a görbés...:)
Szerintem a 14. napi nagy leesésnél lehetett az ovud. Jól gondolom?
Fantasyc
2014-09-06 07:22:19
Jó reggelt!
Én ma így, a program átrakta az ovumat, ebben a hónapban harmadszor, de tuti nem most volt.
popi532
2014-09-06 06:15:22
Sziasztok, hát így állok ma!
VeDi84
2014-09-05 21:30:17
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
Moha13
2014-09-05 21:00:19
vision
A szelét illetően én inkább a LactoMicroSel-t ajánlom, ez probiotikus szelén, tehát sokkal jobban hasznosul, mint a többi féle szelén. Egyébként magyar termék, a debreceni egyetemen kutatták ki. Én most ezt szedem, van benne egy kis E-vitamin is a 100 mikrogramm szelén mellett. :)
Ja, és nem utolsó szempont, hogy a probiotikus szelént nem lehet túladagolni, ami az egyéb szelénekkel előfordulhat.
PAtikában vettem először, de aztán megtaláltam neten olcsóbban (ingyen szállítással pick pack pontra)
http://internetpatika.hu/lactomicrosel-tabletta-200mg-40db
nagyon úgy néz ki, hogy nekem ma meg fog jönni, mert a barnázás rózsaszínbe váltott...elvileg 9.-ére nem vártam...ma vagyok a 25. napon :(
Most tényleg nem lehet azt mondani, hogy stresszeltem, mert semmilyen jellel nem foglalkoztam és mégis ugyanaz a kimenetele a dolognak. Most megint elkezdett "izgatni", hogy mi okozhatja a sorozatos sikertelenséget! Lehet, hogy a biztonság kedvéért mégiscsak elkezdjük ősszel a lombik előkészületeket, hogy legalább a kivizsgálásokon legyünk túl.