Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
KLANITA
Addig meg pihenés, ne emelj semmit, ne cipelj semmit, ne csinálj semmit.
Moha13
2014-09-07 12:50:09
KLANITA
Irány a doki!!!
KLANITA
2014-09-07 12:48:26
Sziasztok!
Reggel óta picit barnázok ma van a 26. napom és hétfőn kedden lenne a nem várt. Szerdán szép erős pozitiv tesztem volt.
Mi lehet?
:-(
Neska86
2014-09-07 11:57:30
Koszonom csajok..hat majd meglatjuk..most valahogy nem repedek szet az optimizmustol, de hatha jo lesz.. Meg neketek is! :)
KatkaManó
2014-09-07 11:46:24
Az NK funkción èn is gondolkodtam de 29 ezer ft...
Èn most a Leiden mutàciót a protrombint, homociszteint csinàltattam meg. Ha minden igaz jövő hèten lesz eredmèny. Ezeknek is a beàgyazódàshoz van köze. Mert nekem a lombikok alkalmàval nem is indult meg a terhessèg mindig voltam hcg vèrvètele ès mindig nulla volt :(
KatkaManó
2014-09-07 11:41:03
Plum, én is a Forgàcsba jàrok !
vizsgàlatok 3. és 21. napi vérvètel. Itt még plusz vèrt is vesznek a pàrodtól is. Hiv, hepatitisz meg egy csomó mindent nèzek. Mindre nem emlèkszem de toxoplazma, clamidia AMH-t stb. A pàrodnak kell sperma vizsgàlat. Ha megvannak az eredmènyek újabb konzultàció. Nekem kèrtek terhelèses cukor vizsgàlatot. Ez legalàbb 2 hónap mert az időpontra is vàrni kell.
A stimu mindenkinèl màs nem biztos hogy ugyan azt kapod mint én. Nekem volt gonal-f ez petesejtérlelő, aztàn Cetrorid ez védi hogy idő előtt ne repedjen meg. Azt Pregnylt tüszőrepesztőt. Beülti utàn utrot progi pótlàsnak.
Moha13
2014-09-07 11:40:33
FAntasyc
Csinálj már egy tesztet...:)
Moha13
2014-09-07 11:39:35
Neska86
Akkor én is mondok egy sztorit...
Anyukám mesélte, hogy egyik kollégája a férjével babát szerettek volna, de hosszú évekig nem jött össze, már mindenhol bejárták, dokik, tömkelege, stb., nem volt semmi bajuk, mégsem jött. Akkor elköltöztek külföldre és egy ideig, amíg nem volt lakásuk ilyen szálláson laktak, volt külön női meg férfi rész (egészségügyben dolgoztak) és a nő szobatárssal lakott, szóval cska akkor tudott a férje feljönni, amikor az dolgozott a felesége meg nem. Ja, meg ezt még úgy kellett, hogy a szobatárs lehetőleg ne tudja meg, hogy ott volt, mert utálta, ha valaki feljárkált a szobájukba. Na, és szerinted mi történt? Összejött a babó egy ilyen lopott együttlétből. :D
Fantasyc
2014-09-07 11:37:32
plumeria, én holnap megyek endomókushoz, szóval most nagyon jókor jött ez az infó, rá fogok kérdezni erre is. :-)
Neska, ne keseredj el, remélem jniki-nek lesz igaza, jön az a baba, ha itt van az ideje. (kívánom, hogy minél hamarabb eljöjjön ez nekünk is. :-) )
Az én hőm 1 fokkal lejjebb ment, de még mindig fent van és minimálisan barnázok. Nem tudom, hogy mitől van ez így, kicsit zavar a dolog. :-(
jniki82
2014-09-07 11:23:16
Neska86,
én is sokszor érzem eszt.Mi a párommal 3 műszakban dolgozunk eddig legalább együtt voltunk, de májusban külön kerültünk.Aztán jött a kerülgetjük egymás, amikor ő jött haza én mentem dolgozni és pont ebben a kesze kusza helyzetben jött a baba.Szóval ne add fel!!!
Addig meg pihenés, ne emelj semmit, ne cipelj semmit, ne csinálj semmit.