Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Fantasyc
2014-09-07 18:50:22

A progi szintem sajnos nem tudom, azt eddig nem nézték, valamiért kimaradt. :-( Azt a vizsgálatot ki írhatja ki????
Fantasyc
2014-09-07 18:48:45

Moha, Kedina, nem tudom, van-e értelme a tesztnek, mert egyre erősebb a barnázás és néha élénkebb színt is látok, viszont a mennyisége kevés. :-( Megyek reggel dokihoz, az a biztos és veszek azért tesztet, mert sajna elfogyott és nem pótoltam. :-( Ha baba van, akkor szerintem a délutáni tesztnek is ki kellene mutatni, csinálok egyet, hogy megnyugodjak. Azért kíváncsi leszek a reggeli hőmre.
plumeria14
2014-09-07 18:21:44

kedina,
ebben a ciklusban már nem is szedem a méhpempőt, mert szerintem is az kavarhatott be nálam...holnaptól jöhet a Merional injekció...bár most éppen azt számolgattam, hogy lehet, nem lesz jó az időpont, amit a cérnás akupunktúrára kaptam, mert a múltkor a dokinő azt mondta, hogy ő ezt a ciklus első felében szereti csinálni, gondolom ez a másiknál is így van, de most nagyon úgy néz ki, hogy éppen az ovu/inszem napjára esne, úgyhogy nem tudom mi legyen ezzel.
kedina
2014-09-07 18:09:33

Moha13
Jaja, elkapott. Már két éve. Sokat köszönhetek nekik. Nagyon sok jó tapasztalatom van és érzem is, hogy jobban vagyok. :) És gyakorlatilag mindent szépen lassan átreformáltunk itthon.

Plum
Mivel a progiddal minden rendben, a méhpempő bekavarhat. Nekem is a palástfű volt a sok, sok nővel ellentétben nekem az ösztrogén a kevés.. Így nekem marad a cickafark a ciklus első felében és az akkupunktúra.

Fantasyc
Nem csinálsz holnap egy tesztet? Csak, ha pozi és barnázol, akkor lehet egy kis progi nem ártana..

KLANITA
Pihenés!!Drukkolok!
plumeria14
2014-09-07 17:03:51

KatkaManó,
egyébként én is úgy terveztem, hogy ha addig nem jön össze, akkor januárban lombik, új év, új remény :) Addig meg legalább letudjuk a vizsgálatokat. A vizsgálatok megkezdéséhez kell újabb konzultáció vagy azt az asszisztenssel is el lehet kezdeni? Ugye ezekért nem kell ott fizetni? Vagy mi az, ami a tb támogatott kivizsgálásokban nincs benne? Ha jól tudom, akkor talán ilyen az AMH, de én azt már megnézettem és az nekem 2,9 lett.
KatkaManó
2014-09-07 16:18:58

NK funkciót szerintem nem néznek.
Az a gond, hogy az eredményekből nem kaptam csak szóban mondta el. Nem mindenre emlékszem.
jniki82
2014-09-07 16:18:14

KLANITA,

Nőgyógyászati ambulancia, ilyenkor is van!Menj ne várakozz!
És nyugi, minden rendben lesz!
KatkaManó
2014-09-07 16:18:01

Plum, ha megvan a 21. napi vérvétel akkor kell kérni időpontot konzultációra. az kb. 3 hét így két ciklus biztos kimarad. De miután ti kifizetnétek így amint minden rendben és megjön kezdhetitek a stimut. A gond csak a december, mert akkor az utolsó 2 hétben zárva vannak. Szerintem ha belevágtok akkor januárban már mehet is a lombik.
KLANITA
2014-09-07 14:15:15

Sajnos pont most van szabin, de nézek mást és ha holnap du-án elmegyek.
plumeria14
2014-09-07 13:07:41

Fantasyc,
kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd erre a dokid! Megkérdeznéd azt is a dokitól, hogy van-e olyan diagnózis, amely esetében ezt a TB támogatja? Nem lehet, hogy nálad is a pm okozza a barnázást?

KatkaManó,
látod, erre már nem emlékeztem, hogy ti is a Forgácsba jártok. Milyen időpontra kell várni, a konzultációra? Mivel a 3. és 21. napi vérvétel adott, ezért gondolom, hogy ezen alkalmak valamelyikén, inkább az elsőn minden extra vérvételt le lehet tudni, vagy nem? Olvastam olyat, hogy valamelyiknek az eredménye csak 3 hét múlva van meg, de ha a 3. napon leveszik a vért, akkor kb a nemvárt idejére minden meg is van és akár kezdődhet is a stimu a következő ciklus 3. napján…
Az NK funkciót nem nézik a lombik előtt? Ezt csak privát laborban lehet megnézetni?

Klatina,
a biztonság és a magad megnyugtatása miatt én is azt javaslom, hogy holnap menj el dokihoz!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!