Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2014-09-09 19:57:37

Fantasyc, tènyleg nem mentèl sokra a dokival...
Az a legbosszantóbb hogy ezèrt fizetni is kell :(

Lànyok! Meglett a genetikai vizsgàlat eredmènye. A leiden ès a protrombin normàl viszont az MTHFR gèn mutàció heterozigóta.

Valakinek tapasztalata ?

Azt írtàk a leletre keressek fel egy hematológust...
IziSzM
2014-09-09 17:55:56

Nina,
Meg annyi, hogy attol is lehet meg negativ a teszt ha kesobb volt peteeresed, nem a ciklus kozepen, es akkor kesobb foganhatott a baba. Van esetleg gorbed?
IziSzM
2014-09-09 17:51:03

Nina

Ha 1-2 napig nem jon meg akkor csinalj megint tesztet, de reggelibol.
Ereztel beagyazodasi szurkalast? Fent maradt a hod? Igazabol ahany terhesseg annyi fele, nem muszaj hogy mindenfele tuneted legyen, nekem a lanyommal semmi sem volt az elejen, csak gorcsoltem picit mintha megjonne, de csak egy delutan erejeig. Kb a 7. heten kezdtem rosszul lenni de utana aztan nagyon :) a kovetkezo terhessegnel meg minden volt mar a nemvart napja elott is.
Szoval semmi sincs meg veszve, a legbiztosabb tunet ha nem jon meg!! Tesztelj honlap vagy holnaputan megint!
Fantasyc
2014-09-09 17:46:42

Sziasztok! Ma végre bejutottam az endomókushoz. :-)
Megnézte az eredményemet és a 3,66-os tsh láttán azt mondta, hogy nagyon jó. Erre én, hogy babát szeretnénk és azt hallottam, hogy optimális esetben 2 alatt kellene lennie. Azt mondta, hogy ezt Ő is hallotta, akkor emeljük az adagot és ne felet, hanem egész Letroxot szedjek. ( Még jó, hogy hozzá is eljutott az infó, hogy 2 alattinak kell lennie. ) Kérdem én: kinek, ha nem egy endokrinológusnak kell ezt tudnia??? Kicsit ledöbbentem. Kérdeztem tőle, hogy lehet-e összefüggés a gyógyszer szedése és a hőgörbén nem leolvasható (vagy egyértelműen leolvasható) peteérés között. Mivel nekem a gyógyszer szedése előtt gyönyörűen megemelkedett a hőm és most nem egyértelmű. Azt mondta, hogy Ő ezt nem tudja, fogalma sincs. :-( Kérdeztem még, hogy valami más vizsgálatot kell-e végezni (SK, progeszteron...) , de azt mondta, ha februárig nem jön össze a baba, akkor menjek vissza. :-(
Nem lettem okosabb. :-( Mindezt persze halál nyugodtan és kedvesen adta elő, mintha Ő olyan nagyon akarna segíteni nekem.)
Hozzáteszem tegnap voltunk párommal a dokinál, a műtétet 17-re halasztotta, mert begyulladt megint. :-( A spermavizsgálatot is kérdeztem, azt mondta, hogy műtét után, de ne sürgessük, mert a beavatkozást követően 6-8 hétig úgysem tudunk majd semmit kezdeni egymással. :-( Szép kilátások. Akkor mondtam a dokinak, hogy pillantson a leleteimre (azt hittem, hogy ért hozzá, ha ilyen vizsgálatokat csinál), de sajnos azt tapasztaltam, hogy nem. Azt mondta, hogy azt sem tudja, mi az az AntiTPO.
Kb. 10percet voltunk bent, beszélgettünk a semmiről, mindezt 12000 forintért. A párom mondta, ha összejön a baba, akkor csak doki lehet. :-)

Még egy fontos dolog: endomókus azt mondta, hogy az Anti TPO-m alacsony. Anti-TPO 0,3 U/mL 0,0 - 9,0
Ennyi volt most az eredmény. Én még nem hallottam ilyet. Véleményetek?????

Bocsi, hogy hosszan írtam. :-)
Adrienn830
2014-09-09 17:38:29

Sziasztok!

Megjöttünk Debrecenből. Bal oldali p. vezetőm ami zárt abba van 1 db 17mm tüsző, jobb oldaliba pedig 3 db-szor 17 mm, méhnyálkahártya kiváló. Ma kell beadnom gonaf f 300-asból dupla adagot eddig 37,5 kellett, ma meg 75 adagot. Holnap meg este 21 órakor kell beadnom a tüszőrepesztő szurit és pénteken inszemet megcsinálják nekem :)
nina1986
2014-09-09 17:07:43

Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni!
A ciklusom atlagosan 28napos!
A mai nap kellett volna megjonnie,de meg semmi!Mellfeszules,duzzadason kivul semmit nem erzek,pedig gorcsolni is szoktam...!
Melo utan vettem egy tesztet,majd persze miutan haza ertem nem nagyon birtam ki,h ne hasznaljam el...negativ!Erdemes meg csinalni 1-2 nap mulva megegyet,persze reggeli vizeletbol?Lehet a napszak sem volt idealis :/

Valaszotokat elore is koszonom! :)
IziSzM
2014-09-09 16:05:29

Sziasztok,

Indhra, Maximail,

Én azt olvastam ezekről a fogamzást elősegítő krémekről/gélekről, hogy lúgosítja az alapvetően kissé savas hüvelyflórát, megkönnyítve ezzel a fiúknak a bejutást az első akadálynál. Na most a hüvely, a bacik elleni védelem mellett, pont azért savas, hogy a gyengébb játékosok elbukjanak már a bejáratnál, ez a természetes szelekció része, de a krém így megkönnyíti azt, hogy esetleg beteg baba foganjon és (jó esetben) elvetélj. Bár gondolom az ilyen azért elenyésző.
Nekem mondjuk elég ijesztő volt ahhoz, hogy ne használjunk ilyet, és hát mit hoz a sors, mégis elvetéltem... Na nem sirok már ezen, csak elég ironikus.
KatkaManó
2014-09-09 13:11:24

Plum!

Rákszűrést nem csinálnak a Forgácsban, azt vinned kell.
maximail
2014-09-09 11:57:22

Indhira!

Köszi a választ!
Azért esély mindig van! Ez a hőgörbe sem olyan megbízható ám. Egy csomó minden befolyásolja, úgyhogy én már régóta nem is mérem, csak a fórum miatt maradtam itt.
indhra
2014-09-09 11:44:45

maximail, köszönöm az infót, én voltam az egyik aki kérdezett a Pre-Seed-es tapasztalatokról valamelyik nap.
Megrendeltem, már meg is érkezett, ki is próbáltuk. Szerintem maga az applikátor sem egy "felhasználóbarát" termék, durva, kemény, éles műanyag, ami önmagában is tud szerintem sérüléseket okozni.
Hogy használt-e azt nem tudom, még van kb. másfél hét, de a görbémet elnézve lehet hogy ovut sem produkáltam a hónapban, úgyhogy nem is nagyon a gélen fog múlni szerintem.
Szummaszummárum, én saját tapasztalatból azt tudom tanácsolni, hogy ha a preseed (vagy a másik hasonló gél) mellett döntötök, inkább csak "külsőleg" azaz csak sikosítóként használjátok.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!