Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-09-09 08:40:13

Mse
Sajnálom, ami Veled történt...és átérzem. :(
Én kaptam gyógyszert, de szerintem nem azzal kellett volna kezdeni, hogy progeszteront pótolnak. Lehet, hogy nem is azzal volt a gond, hanem a TSH-mmal. Nézhettek volna ilyeneket...de őket nem érdekli, mi a gond, ha barnázol, akkor progipótlás oszt kész, feküdjél magadnak. Ha nem használ, hát nem használ, a te bajod...:X

Moha13
2014-09-09 08:37:15

Mse
Amikor én bekerültem, feküdt benn egy lány, aki szintén vérzéssel jött be, megnézték, mondták, hogy nincs gyógyszer és annyi. Aztán el is vetélt. És még akkor is szemetek voltak, mert mondta, hogy volt mosdóban és kipottyant belőle valami és vérzik is, mire mondták, hogy olyan nincs, mert ha elvetélt volna, jobban kéne véreznie. Aztán az ultrahang igazolta, hogy tényleg elment a baba. Hihetetlenek.
Ja, meg mesélték a lányok, hogy volt benn egy lány, akinek elhalt a babája, nem tudom, mennyi idős volt, a lényeg, hogy a halott magzat ott volt benn 7 napja, és semmit sem csináltak vele, csak küldözgették mindenféle laborra...aztán kiakadt és mondta, hogy itt ül nem tudom hány napja a halott babájával a hasában és még őt küldözgetik vérvételre meg ide-oda...szörnyű. :X
Meg mi az, hogy nincs gyógyszer??? Basszus...egy szerencsétlen receptet a kezébe nyomhattak volna annak a lánynak, hogy sajnálják, de elfogyott a gyógyszer, de vegyen a patikában, mert fontos lenne...de nem. Még ennyit sem.
Mse0922
2014-09-09 08:31:41

Moha13
Hát sajnos így van,hogy az orvosoktól (tisztelet a kivételnek, mert biztos van)nem számíthat az ember segítségre.Ezért is köszönöm a válaszokat,kifogom próbálni amiket írtál.:) hátha sikerül. Konkrétan engem 9hetesen mikor elkezdtem vérezni hazazavartak az ambulanciáról,úgy hogy elötte megnézte a pulzusomat és közölte velem hogyha minden csepp vérrel beszaladgálnának az emberek tele lenne az osztály.Meg azon pörgött a nővér hogy miért nincs saját orvosom,mert ő az ügyeletesnek nem szól:( ugyhogy sirva hazamentem,éjjel pedig el is vetéltem. Ennyit az emberségről...
Moha13
2014-09-09 07:59:13

kedina
Nem kedvességből teszem, hanem elkeseredett dühömben...egyszerűen nem bírom felfogni, hogy basszus ennyire hülyék a dokik. Nekik kéne képben lenni, nem pedig valami fórumozóknak a neten...:(
És olyan szomorú, hogy senki sem akar segíteni nekünk, akinek ez lenne a dolga. Háta akkor legalább mi segítsünk magunkon...hátha előrébb jutunk.
kedina
2014-09-09 07:51:47

Moha13
Olyan türelmesen leírod sokadszorra is az újaknak a részleteket! Nagyon kedves tőled, hogy ennyi energiád fordítasz erre!! :)

Nekem lentebb a hőm. Tegnap egyértelműen a bal petefészkem volt érzékenyebb..Már megint. Én még soha nem éreztem, hogy a jobban érne valami is. Mondtam is a dokinak.. Hát nem hiába kevés az ösztrogénem, gondolom én. Egyébként belgyógyászként is dolgozik.
A szombati, vasárnapi mérés 7 helyett 8kor volt. Ott kevesebbnek kéne lennie a hőnek 1 tizeddel kb. Kíváncsi vagyok hogy alakul ez a kis görbe. :)
Moha13
2014-09-09 07:38:56

JA, igen, Lidl. Lemaradt. :)
Moha13
2014-09-09 07:38:25

KatkaManó
Mostanában nem vettem, mert áttértem a LActoMikroSel-re, így legalább tudom, hogy tutira megettem azt a 100 mikrogrammot.
Csomagolva van. :)
KatkaManó
2014-09-09 07:33:25

Sziasztok!

Plumeira, én is Zuglóban lakom :)
Biztosan időben odaértetek, mert már jár a villamos, majd gyere mesélni, hogy mi volt :)

MOha én is azt a sót használom már elég régóta :)
Azt a paradiót, a lidliben veszed? Rendesen csomagolva kapható vagy kimért formában ?
Előre is köszi!
Moha13
2014-09-09 06:51:49

Mse0922
Szívesen. :)
JA, azt elfelejtettem írni, hogy a hoxá-n leveleztem egy lánnyal, neki 2,5 körül ovlt és neki sem akartak semmi gyógyszert adni, itta a galajt és 2 hónap múlva összejött, és meg is született a kis...?(azt hiszem lánya :D).
De szerintem mindenképp érdemes rendbe rakni ezt a dolgot terhesség előtt.
IziSzM
2014-09-09 06:36:36

Jó reggelt!

Popi
Nekem szules utan 3honappal jott meg eloszor, nem emlekszem hogy az elso ciklus hany napos volt, de nagyon szepen beallt 28 napra. Vilag eletemben pontos 28 napos ciklusaim voltak es a szules utan is igy maradt, szerintem ha neked is mindig igy volt akkor most is be fog allni, bar a 31 azert nem olyan rossz szerintem :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!