Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
PCT tesztet Pesten pl. a G1 intézetben tudsz kérni. A Kaáliban azt nem fogják megcsinálni szerintem akkor sem, ha kéred. (Nekem legalábbis nem csinálták, sőt, azt mondták, Mo.-n nem is létezik ez a vizsgálat, és arra is utaltak, hogy IR-t nézetni teljesen felesleges...)
maximail
2014-09-10 10:52:49
VeDi!
Merre fele laksz? Mennyire fontos neked, hogy TB támogatott legyen a kivizsgálás?
Nekem a Kaáli nagyon nem jött be, és sok ismerősömnek szintén nem, de persze van, akinek meg igen, szóval nem lebeszélni akarlak. Csak a Kaálik többségében (tisztelet a kivételnek) nem nagyon járnak utána a dolgoknak. Néhány alap vizsgálat, aztán inszem, és ha nem jön be, lombik. Nekem ez a személet nagyon nem jött be, és a futószalag sem, ami ott van.
Moha13
2014-09-10 10:45:18
Viktória4
Pár nap múlva kiderül.
VeDi
PCT-teszt a neve.
A többiről majd azok, akik...:)
IziSzM
2014-09-10 10:44:08
Viktória4
A hőd alapján lehet hogy pont most! Nincs semmi jele? Nem csináltál LH tesztet?
VeDi84
2014-09-10 10:18:38
Sziasztok Lányok!
Azoknak szeretném ismét a segítségét kérni, aki már Kaáli intézetnél jár. Az lenne a kérdésem, hogy szükséges-e oda valamiféle beutaló, vagy orvosi javaslav, vagy ilyesmi? Vagy egyszerűen csak időpontot kell kérni és kész?
Erősen gondolkozom, hogy hagyom a fenébe a jelenlegi orvosomat, mert kezd nagyon "pénz szaga" lenni a dolgoknak, illetve alapvető vizsgálatokat sem végez el (pl. átjárhatósági, illetve az a vizsgálat, hogy a nyákom termel-e valamilyen antitestet, ami megöli a kisfickókat - sajnos nem tudom mi a pontos neve).
Előre is köszönöm a segítséget!
Viktória4
2014-09-10 10:16:29
Sziasztok!
Szerintetek mikor volt az ovum?
kedina
2014-09-10 07:44:12
Moha
Elég hasonló hőmérsékleten mozgunk!
De ez kiborító, hogy nekünk kell nyomozni ezek után... Magad uram, ha szolgád nincs..
Velem semmi extra..
Moha13
2014-09-10 06:59:11
Hú, mennyi vizsgálat zajlik itt most...:)
Olyan ügyesek vagytok, Lányok! Csak így tovább! A végén már tényleg doki nélkül jöttök rá, mi a gond...:)
emikez
2014-09-10 06:35:05
sziasztok ma igy hát nem tudom semijele nem volt hogy ovulet volna de a cicko fájás meg maradt
KatkaManó
2014-09-09 22:12:27
Huh, nagyon aranyosak vagytok :) köszönöm :)
A laboratorium kft csinàltattam amit Kedina csatolt 12 ezerèrt. A homociszteint is nèzettem az külön 7 ezer körül volt. Az értèk 7,7 lett. Ennek utàna olvastam alacsony kockàzatba esek.