Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Maximal, köszönöm az információkat!
Ami biztos, megvárjuk a 23-án esedékes spermaviszgálat eredményét, hiszen ezen is sok múlik és utána átrágjuk magunkat, hogy hogyan tovább.
Más kérdés: valakinek a párja nem szenved here visszértágulatban? Mi ezzel is kűzdünk. Nálunk lehet ez okozza a rossz spermaképet. Van valakinek tapasztalata arról, hogy a műtét megoldja ez a problémát?
Viktória4
2014-09-10 12:45:20
Még egyszer a görbém.
Viktória4
2014-09-10 12:44:27
IziSzM!
A 13.és 14.napon volt pozitív az ovutesztem és a 14.napon volt ovus fájdalmam.Csak furcsállom,hogy csak most emelkedett meg a hőm.Lehet,csak most repedt meg?De akkor a 14.napi szurkálódás nem stimmel.Nem értem.
Nála voltunk. Tényleg nagyon kedves és emberi volt!
Mi azt hiszem, a 30. hónapnál tarunk, hasonló sikerrel... :-)
Sperma vizsgálat esetében, ha inszemet szeretnétek, és negatív a PCT teszt, akkor érdemes megcsináltatni a DNS fragmentációs spermavizsgálatot is, mert ha ez rossz, akkor nincs értelme az inszemnek, és erre néha semmi nem utal a normál sperma analízis során.
(Ha a PCT teszt eredménye nagyon rossz, akkor úgyis az inszem, vagy a lombik marad.)
Illetve én most elkezdek antihisztamin tartalmú homeopátiás szert szedni, mert egyes nézetek szerint ez az ellenanyag is egyfajta allergia.
VeDi84
2014-09-10 12:34:39
Maximal, megköszönném, ha elárulnád az orvos nevét, akinél Te is voltál. Néztem a honlapon, rengetegen doki van, de egyik sem ismerős.
Ez az sperma-nyák összeengedés nekem is új. Megvárom, hogy mi lesz Apa eredménye, és szerintem bejelentkezek ide (ha jó/jobb eredménye lesz, akkor azért, hogy nekem a PCT-t csinálják meg, ha rossz, akkor pedig az inszem miatt).
Egyébként mi 27. hónapja próbálkozunk, eddig 100%-os sikertelenséggel. És ti?
maximail
2014-09-10 12:18:14
Moha!
Azt hiszem, olyan 30-35 ezer volt. 15 maga a PCT, de előtte van nőgyógyászati vizsgálat is, mert az orvos veszi le a kenetet. (Mondjuk tényleg nagyon alaposan megvizsgált, és rákszűrést is csinált, amit én kértem, gondolom ez is rá tett pár ezret.)
A genetikus-andrológus doktornő azt mondta, azért csinálják így, mert a másik módszernél már eleve a mintavételtől elpusztulhatnak a spermiumok, és így fals pozitív eredményt kaphatunk.
Egy tárgylemezen engedték össze a kettőnk anyagát, és egy kis idő után megnézték, mennyi marad életben. Ez a vizsgálat azt mutatja, hogy az ovuláció környékén termel-e ellenanyagot a méhnyak, és így megöli-e a nyák a spermiumokat.
Láttam is a mikroszkóp alatt a kis fickókat! :-) Nagyon édesek voltak, ahogy fickándoztak. :-)
kedina
2014-09-10 12:16:55
Moha
A doki a G1ben nem szereti kivenni a srácokat, ha már egyszer bent vannak. Ovu előtt pár nappal már van nyák, leveszik, összekutyálják a spermával, hagynak nekik X időt és rájuk néznek. A lényeg ez. Ha ellenanyag van, az a nyákban van a srácok ellen, ezért fuccsol be a haditerv.
Adrienn830
2014-09-10 12:11:35
inszem előtt vettek tőlem megint vért alaphormon vizsgálatot és a doki megkapta eredményem mert leküldték neki gépre és azt mondta jók az eredményeim, és megbízok a Dr nőben Farkas Ágihoz járok aki ismerné
Adrienn830
2014-09-10 12:09:29
De nekem is magas volt 3.360 majd ittam Galajt Te tanácsodra rendeltem is Gyuri bácsitól ittam 2 cs-al és mikor mentem megint laborba vérvételre lement 1,260-ra
Moha13
2014-09-10 12:08:08
Ja, ittál galajt. OK. És nem kéne valami gyógyszer? Mert ha most nem iszod a galajt, és terhesen sem lehet, nehogy bezavarjon a TSH. Kéne kérned megint egy TSH-nézést...szerintem.
Ami biztos, megvárjuk a 23-án esedékes spermaviszgálat eredményét, hiszen ezen is sok múlik és utána átrágjuk magunkat, hogy hogyan tovább.
Más kérdés: valakinek a párja nem szenved here visszértágulatban? Mi ezzel is kűzdünk. Nálunk lehet ez okozza a rossz spermaképet. Van valakinek tapasztalata arról, hogy a műtét megoldja ez a problémát?