Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-09-08 18:56:46

KatkaManó,
igen, csak kávézás van reggel, de gondoltam, inkább rákérdezek. Jó korán kell majd kelni basszus :( Sokan szoktak lenni ilyenkor, mert gondolom mindenkit 7-re rendelnek oda?
KatkaManó
2014-09-08 18:01:25

Plum, szerintem nem kell èhgyomorra menni. De 7ig max kàvèzol nem ? :)
ancsika10
2014-09-08 17:56:54

KatkaManó
Annyit tudok csak mondani az immunológiáról amit a doktornő ott mondott, hogy nézik az autoimmunbetegségeket pajzsmirigyműködést lisztérzékenységet meg hogy a tested nem kezeli e a már megtermékenyült petesejtet idegen anyagként és nem löki ki a szervezetből,és még nagyon sok mindent ami számomra kínai volt a papíron, de ugye a párodnál is nézik ezeket.kb 10 kémcsőnyi vért vettek mind a kettőnktől és 1 hónap az eredmény.
plumeria14
2014-09-08 16:58:14

KatkaManó,
lehet, hogy butaságot kérdezek, de a holnapi vérvételre éhgyomorra kell menni? Néznek bármi olyasmit, aminél ez fontos. A doki erre nem hívta fel a figyelmemet, csak annyit mondott, hogy 7-re menjünk oda és én elfelejtettem rákérdezni. Sajnos du-án már nem volt rendelés és aki felvette a telefont az nem tudott nekem ebben segíteni :(
KatkaManó
2014-09-08 16:37:30

Ancsika,
erről az immunológiai vizsgálatról nem tudnál bővebben írni ?
Mármint, hogy miket néztek?

A genetikait én is megcsináltattam, de speciálisan azt a 3-at amit tudtam, hogy fontos lehet, Leiden, prothombin, MTHFR gén mutáció.Ja meg pluszban a homociszteint.
ancsika10
2014-09-08 15:40:13

KatkaManó

Igen a 95ezer a Lombikra vonazkozik azt akkor kell fizetni mikor a tüszőket leszívják.a 70ezer az meg a szurik ára.És igen az első konzultáción javasolta a doki hogy menjünk el immunológiára és ha már ott voltunk a genetikai vizsgálatot is megcsináltattuk.
KatkaManó
2014-09-08 15:08:04

Plumeria, örülök, hogy egy kicsit feldobnak az események :)
Igen sokszor kellett menni korán, de legalább hamar végzel ;)

A szurik mennyisége és ez álltal az ára, attól függnek mennyire vagy könnyen avagy nehezen stimulálható.

Én könnyen stimuzható vagyok, így 110 ezer ft volt az vége szurik, tabletták együtt.
jniki82
2014-09-08 15:07:55

Adrienn830,

megkérdezhetem milen algákat használtál ill. hol vetted?
Mse0922
2014-09-08 15:07:39

Sziasztok!
Egy ideje már olvasgatom a fórumot!:)történetem röviden 6hónap próbálkozás után összejött a terhesség,mely azonban 9hetesen spontán vetéléssel végződött tavaly nyár elején:( Sajnos azóta se sikerült voltam már 2 nőgyógyásznál egyik uh val nézett meg 13 és 16. Napon azt mondta minden megfelelő,ne aggódjak próbálkozzunk.nem is volt hajlandó más vizsgálatra elküldeni.Így hát felkerestem egy másikat,ő elküldött endo dokihoz aki vett vért. A TSH-m 3,27 lett.Azt mondta h az nagyon jó.:( A nögyógyász is azt mondta valamint visszamentem a régihez is ő is rámondta h jó az eredmény.Hiába mondtam h olvastam a neten h nem a legjobb, stb. Na mindegy is a kérdésem az lenne hogy olvastam h valaki ivott közönséges galaj teát és utána jó lett az eredménye.Tényleg jó hatással van, nem kavarok be semmi másba vele?mert akkor elkezdeném inni,hátha segít.ja meg ha van még valami más ötlet,szívesen fogadom!!!:) köszönöm
plumeria14
2014-09-08 14:38:34

KatkaManó,
holnap megyünk vérvételre a Forgácsba…én most nagyon örülök ennek, mert reggel el voltam kenődve, hogy ebben a hónapban sem jön össze az inszem, pedig már rákészültem a szurikra is…reggel 7-re kell odamenni…nektek is ilyen korán kellett odamenni a vérvételre?

kedina,
képzeld, beszéltem a Yamamoto intézettel, hogy az új időpontom a ciklus közepére esik és hogy ez nem baj-e, mert a múltkori dokinő elküldött emiatt, erre azt mondták, hogy mindegy hogy mikor megyek…ez fasza, mert akkor most már csak azt nem értem, hogy a múltkor miért nem csinálták meg, ha már ott voltam.

ancsika10,
nektek rögtön a legelején kértek immunológiai vizsgálatot? Hogyhogy csak 70 ezerbe kerülnek az injekciók? Én mindenkitől 150-200 körüli összeget hallok. A 90 ezer a lobikra vonatkozna?
Jajj, azt nagyon nem szeretném ha az átjárhatóságit meg kellene ismételni….

jniki82,
ha úgy érzed készen állsz, akkor szerintem hajrá!

Fantasyc,
akkor jól megjártad ma…ha nem írtam volna tegnap egy e-mailt a nődokimnak, akkor valószínűleg ma én is bekészülök a szurival és csak ott, akkor vagy esetleg már a szuri beadása után derült volna ki, hogy a jövő héten nem is lesz…remélem, hogy holnap már tudsz konzultálni a dokival. Nem tudod őket felhívni telefonon, hogy rákérdezz erre az ellentmondásra?

atthemoment,
szépen megemelkedett a hőd!

maximail,
a sors nem akarja ezt az inszemet!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!