Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Adrienn830
Akkor lehet, hogy valakivel összekevertelek? Neked nem volt magasabb, mint 2?
Moha13
2014-09-10 12:06:32
maximail
Mennyibe kerül ez a PCT-teszt?
Amúgy, nagyon érdekes, amit írsz, hogy csak úgy összeterelik a dolgokat...én azt hittem, odabenn kell nézni, hogy mennyi jut át a a méhnyakon, mert ez lenne a lényeg, nem? Hogy mennyi jut el a célig vagy csak az a lényeg, mennyi éli túl a nyák savasságát?
Adrienn830
2014-09-10 12:05:48
Moha13
A TSH-mra sosem szedtem gyógyszert, csak ittam a Közönséges galajteát, de most hogy szurizok azt sem iszom
Moha13
2014-09-10 12:04:20
Adrienn830
TE most szedsz a TSH-dra gyógyszert?
maximail
2014-09-10 12:04:07
VeDi!
A G1-ben nem kell együtt lenni a PCT előtt!!
A leadott anyagot engedik össze a Te keneteddel. Inkább az a lényeg, hogy ovu környékén kell lenni (+/- pár nap nem számít).
Én azt hiszem, egyszerre is meg tudják csinálni a spermavizsgálatot és a PCT-t.
Nagyon kedves doktornőnél voltunk. Ha gondolod, elő keresem a számát. (Mondjuk sajnos elég drága a G1, de az összes többi magán hely is...)
Mióta próbálkoztok?
Moha13
2014-09-10 12:03:01
Olyan hideg lett...jön a tél...azt hittem, ilyenkor már 3-an vagyunk...és jön a karácsony is...:X
Valaki nézi a jóban rosszban-t? Ez az egyetlen sorozat, amit nézek. Annyira életszerűtlenül kavarták most le a meddőség témát, hogy kész, van egy pár, eldöntötték, hogy babát akarnak, de nagyon, és mivel pár hét(!!!) alatt nem jött össze, kivizsgálások jöttek. Kiderült, hogy a pasinak nincs élő spermiuma, ekkor eldöntötték egyetlen este alatt, hogy akkor donorsperma, mert a nő nem tudna úgy élni, hogy nem lehet édesanya, aztán a nő már pár nap múlva a spermabankban járt megbeszélésen, és ott rájött, hogy mégsem akar senki mástól gyereket, csakis az ő férjeurától, és ha tőle nem lehet, akkor lemond a gyerekről. És mindezt a sok komoly döntést pár nap alatt zavarták le. Annyira hülye a forgatókönyvíró...vagy a nézőket nézik csökkent agyúnak...ha már sorozatot néznek szerencsétlenek...:D:D:D
Adrienn830
2014-09-10 11:57:49
Sziasztok!
Tegnap voltunk Debrecenbe. Bal oldali p. vezetőm ami zárt abba van 1 db 17mm tüsző, jobb oldaliba pedig 3 db-szor 17 mm, méhnyálkahártya kiváló. Tegnap este kellett beadnom gonaf f 300-asból dupla adagot eddig 37,5 kellett, tegnap meg 75 adagot. Ma meg este 21 órakor kell beadnom a tüszőrepesztő szurit és pénteken inszemet megcsinálják nekem, Reméljük hogy sikerülni fog :) Ahogy nézem az inszem is úgy lesz ahogy a rendszer behúzta az ovut halvány színnel, hőm ilyen
VeDi84
2014-09-10 11:52:51
Moha, Maximal köszönöm a segítséget.
Maximal, az a helyzet, hogy nem lenne rossza TB támogatás, viszont nem szeretnék még éveket várni a babára, úgyhogy a gyorsabb megoldást választjuk.
Tatabányai vagyok, úgyhogy inkább pesti intézetet nézegetek. Még az is lehet, hogy elmegyek a G1-be PCT tesztre. Úgyis 23-án megyünk Apával spermakukkra, megpróbálok addigra én is időpontot kérni. Jut eszembe, az nem jó, mert PCT teszt előtt közösülni kell, Apának pedig 3-4 nap önmegtartóztatásra van szükség. Fenébe...
Dzsudzsa
2014-09-10 11:27:21
Maximail!
Újra elküldtem :)
Remélem megérkezik
maximail
2014-09-10 10:57:19
Dzsudzsa!
Sajnos nem jött meg. Lehet, hogy elírtam a címem a múltkor?
nyiro.krisztina0607@gmail.com
Akkor lehet, hogy valakivel összekevertelek? Neked nem volt magasabb, mint 2?