Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-09-10 18:58:30

VeDi
Ezt most hogy kell értelmezni? 81,5m/ml az azt jelenti, hogy 81,5 millió/ml? Mert ez nem kevés, hanem jó sok...és mik azok a betűk?
Nálunk először 20millió/ml volt, utána meg 13millió/ml, de utóbbi vizsgálatra szerintem stressz miatt csökkenhetett, mert akkor sok minden összejött előtte...azóta nem nézték, de majd megejtjük még egyszer...
Igazából augusztusban kellett volna menni megint megnézni a fiúkat, de a júliusi történések (:() miatt valahogy kikerült a képből...
Viktória4
2014-09-10 18:41:00

IziSzM!

Igen,mindig ugyanakkor mérem.Minden ugyanúgy volt mint máskor.Ha a 14. napon volt az ovu esetleg,akkor az lehet a második napi leesés.Azt olvastam van ilyen,bár nekem nem szokott.Amúgy is teljesen más ez a mostani görbém mint az eddigiek.
Majd kiderül,jó lenne,ha a vége is más lenne mint az eddigieknek! :-)
VeDi84
2014-09-10 17:46:35

KatkaManó, februárban voltunk először, az akkori eredménye (sajnos nem tudom minegyikre már, hogy mit jelent): 81,5 m/ml, NM 7%, FVS 0,25 m/ml asthenozoospermia 22,5%. Aztán jött az április: 29,75 m/ml, NM 1,5%, FVS 0,1 m/ml, asthenozoospermia 4,5%.
kedina
2014-09-10 17:14:37

Katkamanó
Nálunk úgy nem jön, hogy több millió katona van... :'(
Egyszerűen nem értem már.
Ezt a pár hónapot megvárom, januárban minden vizsgálatot újra megcsináltatok, aztán lehet beletörődök a merkforminba, hátha az segít...
kedina
2014-09-10 17:12:00

maximail
De jó, hogy írtad megint! Arra emlékszem melyik szert szeded (HISTAMINUM ch12), de segíts: milyen gyakran veszed be? Minden nap egyszer? NAgyon sokat segítenél vele! Köszi!
KatkaManó
2014-09-10 16:41:01

VeDi84 megkèrdezhetem hogy mennyi lett ?
Nekünk a nagyon rossz làtóterenkènt 1-2 mozgó.
Utàna meg 5Millio.
IziSzM
2014-09-10 15:59:14

Viktoria,

Akkor viszont a 16. napi hod nem stimmel, ugyanabban az idoben merted? Egyebkent a hot sokminden (pl kornyezeti tenyezok) befolyasolja, es az is igaz hogy valakinek ovu elott van nyak es ovukor mar pont nincs. Lenyeg hogy legyetek egyutt ma is, abbol baj nem lehet :)
VeDi84
2014-09-10 15:45:16

KatkaManó!
Köszönöm, kicsit megnyugtattál. Az én férjem is Fer14 vitamint szed már negyedik hónapja. Szerencsére nálunk utolsó vizsgálat alkalmával kicsit jobb volt a helyzet, mint nálatok, mert nekünk azt mondták, hogy annak ellenére, hogy kevés a sperma és rossz a minőségük, még van esély a spontán teherbeesésre.
Műtétre ő sem szeretne menni, remélem sikerül egy ideig elodázni.
KatkaManó
2014-09-10 15:21:02

Sziasztok!

VeDi84, az én férjemnek is ez a gondja... Mi több orvosi véleményt is kikértünk ezzel kapcsolatban. Nem mondom, hogy egyhangú volt a döntés de a többsége azt mondta, hogy a műtét jelentősen nem javítja a spermaképet. Ráadásul függ attól is hogy mióta áll fent a probléma. Mi úgy döntöttünk, hogy nem műteti meg magát csak akkor ha semmi javulás nem lesz és csak az lesz az egyetlen lehetőségünk!

Az első alkalommal, nagyon rossz volt az eredménye, utána szedett vitamint (FER14) meg egy kicsit áttértünk az egészségesebb táplálkozásra és 3-4 hónap alatt rengeteget javult.

Bár még mindig csak a lombikra elég a mennyisége és minősége. De nagy javulás, ahhoz képest, hogy az első alkalom után azt mondták, hogy lehet a lombikra se lesz elég :(

Szóval fel a fejjel!
Moha13
2014-09-10 15:08:14

Adrienn830
Azért mondtam, hogy jó lenne ránézni a TSH-ra, mert a galajivás alatt jó lett, de amint bebabázódsz, meg fog ugrani a TSH, és akkorra is kéne valami megoldás rá...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!