Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-09-11 07:37:17

Moha13m VeDi
Sok, sok az a 80 millió, csakhogy a 22,5 százaléka mozog... Így már annyira nem tuti. Életmódváltással és vitaminokkal szerintem ezt rendbe lehet rakni, kérdés mit mondott a doki.
kedina
2014-09-11 07:34:30

emikez
Nagyon úgy tűnik túl vagy rajta...

Archangel85
Egyetértek Mohával. Csinálj egy terhestesztet.

A hétvégén elutazunk. Kíváncsi leszek hogy alakul. Viszont ma megyek tüdőszűrőre.. 4 hónapja húzom... Most már nem úszom meg..
Moha13
2014-09-11 07:29:31

Archangel85
Görbe nincs? Szerintem csinálj egy terhestesztet...

emikez
Hát, tényleg úgy tűnik. Remélem, voltatok együtt a napokban...:)
emikez
2014-09-11 06:41:49

sziasztok ma igy lehet akkor téleg koránvolt, ovulácio.
plumeria14
2014-09-10 20:44:48

KatkaManó,
látom, nagyon képben vagy :) Azért remélem, hogy valaki visszamondja, mert lehet, hogy nem bírom ki januárig ;)
Érdekes, mert volt idő, amikor ódzkodtam a lombiktól, de most annyira rápörögtem és izgatott vagyok miatta.
KatkaManó
2014-09-10 20:20:59

Plum!
A Tanàr úr októberben valami külföldi konferenciàra megy ezèrt csökkentett üzemmódban vannak.
De a januàri kezdès ìgy is belefèr addigra meglesz minden eredmènyed.
plumeria14
2014-09-10 20:09:14

KatkaManó,
na, ma előrelátó akartam lenni azzal, hogy bejelentkezem Forgács tanár úrhoz lombik előtti megbeszélésre, mondván úgyis tudom, hogy mikor megyek a következő vérvételre, de képzeld, csak november 5-re tudtak nekem időpontot adni...az majdnem 2 hónap :( Nagyon remélem, hogy valaki időközben visszamondja és akkor hamarabb visszajutunk hozzá...Azért érdekes ez, mert a múltkor nem kellett ennyit várni.
indhra
2014-09-10 19:36:02

Viktória,
az ovu utani 2. napon előfordul hőleesés. Az okát én sem tudom pontosan (neten sem részletezik), annyit hallottam róla hogy hormonális, és hogy teljesen rendben van. Ebből semmire sem lehet következtetni. Nálam is sokszor visszaesik ilyenkor.
Most például így (ovum szerintem pénteken volt - már ha volt egyáltalán...)
VeDi84
2014-09-10 19:23:21

Moha, szerintem millió, a leleten volt m/ml írva.
Archangel85
2014-09-10 19:00:19

Sziasztok. Szeretnék tanácsot kérni, talán már járt így valaki. A menzeszem elég fura volt, sokáig tartó barnázás, menzeszre elég volt 2 tampon, meg két nap barnázás szintén. Most vagyok a 6.napon, ergo tegnap múlt el, de a mellem még mindig feszül. 6 napja iszom a mastodynon cseppeket. Kíváncsisságból csináltam ovu tesztet. Kb. 3 ms alatt kijött a t csík, míg az ellenörzőre jócskán várnom kellett. Szóval olyan pozitív hogy majd leesik a csíkról. Mitől lehet ez?? Járt ár így valaki?? Nekem elvileg 13-14 körül van pé, akkor ez meg mi most?? Valaki??

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!