Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ha ránézek a görbére azt gondolom talán lehet, aztán mindig eszembe jut az elmúlt pár hónap ugyanilyen optimizmusa, aztán a végén nem lett semmi..
Nekünk ez "még csak" a 9. ciklus amióta élesbe megy, bár 11 hónapja nem védekezünk.
Nekem sok erőt ad ez a fórum, mert látszik, hogy sokatok a problémák mellett mennyire kitartó és türelmes.
Példás csajok a hozzáállásotok!
VeDi84
2014-09-11 12:40:30
atthemoment
Azt a mindenit!! Ez aztán a tankönyvbe illő görbe! Nagyon várom a végkifejletet, mert szerintem ebből tuti baba lesz!
atthemoment
2014-09-11 12:32:56
Moha
Jó kis mintát rajzol ki a görbéd:-)
Én ma így állok. Egész bizalomgerjesztő. Valami miatt mégsem érzek semmit.
Reggel mérem a hőm, de már automatikusan, már nem vált ki különösebb érzéseket belőlem az eredmény.
maximail
2014-09-11 10:32:53
Éva!
Mi a probléma?
maximail
2014-09-11 10:30:22
Kedina!
Ma fogom elkezdeni. Végül Histaminum C9-et adtak, azt mondták, ez felel meg a D12-es hígításnak. Napi 2X5 golyót kell beszedni, reggel és este, a homeós szabályok szerint. Vagyis előtte, után fél óráig nem szabad, mentolost kávét, meg ilyeneket enni/inni.
Amúgy én nem vagyok annyira homeopátia, meg gyógynövény párti, de pl. az oscilloconiuum megfázás és influenza elleni homeós bogyó nagyon bevált.
Ártani meg ez tuti nem árt, úgyis van fémallergiám, meg talán egy kis virágpor is, szóval annak még jó is lesz. :-)
Ja, az immunológustól nem lettem sokkal okosabb ebben az ügyben...
VeDi84
2014-09-11 09:50:32
Szia Éva!
Megköszönném, ha majd megosztanád, hogy a Te férjednek milyenek lettek az eredményei.
Nálunk is nagy valószínűséggel örökletes a dolog, na meg az álló munka sem tesz jót a visszérnek. Lassan már ott tartunk, hogy hetente megyek alsógatyát venni, hogy végre megtaláljuk a legkényelmesebbet, ami 8 óra ácsorgás után is kényelmes. :(
szilvita
2014-09-11 09:02:08
Archangel85, én kb. 8-9 hetes terhesen csináltam meg egy ovutesztet, kiváncsiságból, és akkor lett ilyen, a tesztcsík azonnal sötétvörös lett, míg a kontrollcsíkra várni kellett, és akkorra is csak rózsaszín maradt. Írtam is a fórumon, hogy lehet valami ebben a keresztreakcióban, mert ilyen erős pozitív ovutesztem még életemben nem volt.
Csinálj egy terhestesztet szerintem is.
Éva1981
2014-09-11 08:49:50
Sziasztok!
VeDi84 és KatkaManó
Az én férjemnek is ez a problémája (apai ágon öröklődik az egész tester kiterjedő visszeresség - lábra, herére...).
Az orvos szerint a spermium vizsgálat eredménye abszolult jó lett (eredményeket most nem tudok írni, megkeresem majd a papírt és összehasonlítom a tiétekkel), nála inkább inkontinentiában, gyakori vizeletürítésben jelentkezik a probléma.
A mi esetünkben én vagyok a ludas a babahiány miatt, október elején megyek meddőségi szakemberhez - remélem tud segít!
Éva
Archangel85
2014-09-11 08:07:53
Köszönöm csajok, akkor marad a terhesteszt :) Grafikon nincs, mert már hónapok óta nem mérek, nekem így könnyebb :)
VeDi84
2014-09-11 07:59:17
kedina
A doki Fer14 vitamin szedését javasolta (ezt már 4 hónapja szedi a férjem). Ha nem használ, akkor előtérbe kerül a visszér, és azzal akarnak valamit kezdeni. 23-án kiderül.
Ha ránézek a görbére azt gondolom talán lehet, aztán mindig eszembe jut az elmúlt pár hónap ugyanilyen optimizmusa, aztán a végén nem lett semmi..
Nekünk ez "még csak" a 9. ciklus amióta élesbe megy, bár 11 hónapja nem védekezünk.
Nekem sok erőt ad ez a fórum, mert látszik, hogy sokatok a problémák mellett mennyire kitartó és türelmes.
Példás csajok a hozzáállásotok!