Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-09-11 15:36:11

Archangel85
:))))))) De jó! :D Az LH tesztet lehet egyébként jóstesztnek használni, mert keresztreakcióba lép a HCG-vel... Azért lett az is pozi neked. GYere, gyere mesélj majd!!! :)))

maximail
Köszi!

ikebaba
Az ösztrogéned rendben van? Pajzsmirigy? Mindig ilyen magas a hőd? Nekem volt ilyen, hogy nem volt egyértelmű. A köv ciklus első felében érdemes 14 napig cickafark teát inni. Nekem most azóta egész szép. De palástot ne igyál.. UH-on látszódik a peteérés? Egyébként meg csinálhatnál egy tesztet majd, mert elég furcsa egy görbe...
ikebaba
2014-09-11 15:02:16

Itt van :
ikebaba
2014-09-11 15:01:27

Sziasztok.volt már valakinek ilyen a görbéje,
nem értem miért lett át rendezve, mikor 5 napig nensesem volt,aztán 2 napig pecsételö.
Ezt nem értem.
Valaki aki tudja ???további szép napot !!!
indhra
2014-09-11 14:46:18

Archangel85, szeretettel gratulálok! :))
Az ilyen jó hírek nekünk is erőt és kitartást adnak. Vigyázz magadra!
maximail
2014-09-11 14:40:33

Éva!

Nézess inzulinrezisztenciát. Ez a hízásnak és a baba-problémának a hátterében is állhat. Csak fontos, hogy jó endokrinológust találj. Meddőséggel szerintem amúgy is érdemes olyan nőgyógyászhoz menni, aki képben van az endokrinológiával is.
IziSzM
2014-09-11 14:36:42

Archangel85

Nagyon gratulalok!! 5,5 hetesen mar latszik a petezsak es valoszinuleg a szikholyag is, ezzel mar pontosan meg lehet allapitani a terhesseg tenyet, huvelyi uh-t csinal a doki. A baba ilyenkor meg nem latszik, csak majd a 6-7. heten, akkor indul meg a szivmukodes.
Vigyazz nagyon magatokra! :)
Éva1981
2014-09-11 13:43:32

VeDi84- este írom az eredményeket (addigra előkeresem a papírjait)

Mennyire igazad van!
Én is úgy érezem (ezért olvaslak benneteket), mert itt mindenki tudja miről beszél és ennek mekkora súlya van, míg akit nem érint az könnyen mondja, türelem, semmi baj...stb.
A kellemes hírek pedig bizakodásra serkentenek! :D

Maximail
Köszönöm az érdeklődést.
Tavaly szeptemberben (mikor elterveztük jöhet a baba), egy "mezei" magán nőgyógyász csinált rákszűrést, vérvizsgálat is volt a hormonokkal. Akkor minden jónak tűnt, de azóta sem történt semmi.
Én abbahagytam a heti 5*1,5h edzést, nehogy vészhelyzetnek élje meg a szervezetem és ez legyen az akadály!
Azóta +15 kg.-al nem tudom mi a helyzet, egy biztos baba az még nincs! :(

Nagyon remélem, hogy október elején ez a magán kifejezetten meddőséggel foglalkozó nőgyógyász rávilágít a problémára.

Szép napot nektek (és mindenkinek)!
VeDi84
2014-09-11 13:27:03

atthemoment, egyik szemem sír, a másik nevet, hogy létezik ez a fórum. Bárcsak senkinek se kéne szenvednie, hogy babája legyen! De ha már ebben a cipőben járunk, akkor tényleg nagyon jó, hogy létezi a fórum!
Nagyon sokan vannak körülöttem, akik meghallgatnak, viszont annál kevesebben, akik megértenek. Ami ennél is rosszabb - biztos bennem van a hiba -, hogy őket nem érzem igazán őszintének (férjemet és Anyut leszámítva). Van 1-2 ember, aki -úgy érzem- muszájból támogat, mert a barátnőm, mert ez a dolga, stb. De természetesen ők nem éltek át egyetlen ilyen hónapot sem, amit én, és itt a fórumon mindenki átél hónapról hónapra.
Ez az egyetlen hely, ahol gondolkodás nélkül ki tudom írni magamból a dolgokat, merek kérdzni, merek panaszkodni... Mert úgy érzem itt senki sem néz dilisnek. :

VeDi84
2014-09-11 13:19:21

Archangel85, sajnos nekem nincs tapasztalatom, hogy látszik-e, mindenesetre nagy GRATULA! :)
Archangel85
2014-09-11 13:17:14

Hali csajok. Szilvita így lehetett ez nálam is.
Képzeljétek vettem délelőtt egy tesztet, és azonnal két csíkos lett. :))) Ugye nekem azt mondta a doki ga két csík azonnal doki prog. utánpótlásra. Bementünk gyorsan nőgyógyászat sürgősségi, vártunk egy órát. Utána közölték hogy menjen haza úgyse látnának semmit. :(
Felhívtam a magándokit, ma 16:50-re van időpont, meglátjuk mit lát. :) 5,5 hetesen látszódik már valami??

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!