Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2014-09-11 19:08:03

Plumeria, ha jól emlèkszem akkor nagyjàból úgy esett. Mert a ciklusom 10-14. napja között szokott lenni az ovum. A 12. nap este kaptam a tüszőrepesztőt ès a 14. nap volt a petesejt leszìvàs.
Miutàn stimulàlnak úgy is akkor lesz az ovud mikor ők akarjàk :)
Karàcsony utàn derül ki mert a beültetès utàn 14 nappal kell tesztelni ès az a nem vàrt utànra esik persze egy 28 napos ciklusba. De igazàból màr a 12. nap kimutatja a teszt :)

Szép ajàndèk lenne :)
ikebaba
2014-09-11 18:30:20

Igen ilyen szokott lenni a höm.
Iszom a cicka teát a ciklusom 14-15.napjáig,viszont utána pedig a palás teát.Szedem reggelente a méhpempöt is,ez most a 2 hónap.Tesztet szoktam venni,hogy pozi-e a peteérés,és az is 2 napig erös 2 csik szokott lenni.
Csak ilyen görbém még nem volt május óta !!!
Köszönöm ,hogy írtatok !!!
plumeria14
2014-09-11 18:23:17

KatkaManó,
eddig még nem szaladtam ennyire előre, de most megnéztem...ha valóban csak nov. 5-én tudok menni konzultációra, akkor még ugyanúgy jó lehet az a hónap, mert elvileg november 26-án vagy valahogy akörül fog megjönni, ami azt jelenti, hogy december elején (Mikulás környékén várható az ovu), szóval ez még simán belefér december közepéig :) Az érdekes az egészben, hogy a decemberi mensit most december 23-ra mutatja vagyis ha akár karácsonykor már ki is derülhetne a lombik eredménye...ez szuper lenne :)
Azt egyébként még nem kérdeztem tőled, hogy stimuláció esetén a petesejtleszívás napja neked mennyiben tért el, ha egyáltalán eltért a szokásos ovud napjától?
KatkaManó
2014-09-11 18:02:58

Archangel, de jó majd gyere mesèlni :)

Plumeria azèrt vagyok kèpben mert októberben lesz a következő fagyibabàs beültetès ès mondtàk.
Decemberben mikor jön meg ?
Nagyon szurkolok neked :)

szilvita
2014-09-11 17:49:05

Archangel85, nagyon örülök! Gratulálok!
Biztos tudod már, de igen, 5 és fél hetesen már látszik a petezsák:) Várjuk a híreket!
Hihetetlen, ha nem lenne ez a fórum, mindig csak mendemonda lenne számomra, hogy még megjön mikor pocakban a baba:)
plumeria14
2014-09-11 17:01:51

atthemoment,
tényleg nagyon tetszetős a görbéd! Még 1 hét és lehull a lepel…

Archangel85,
várjuk a fejleményeket, hogy mi volt a dokinál!
popi532
2014-09-11 16:45:10

Szia Fantacyc!Hát nem sok kicsit stressz elek most nem tudom mikorra várjam.28 vagy 31 napos lessz e a ciklus
Fantasyc
2014-09-11 16:18:14

ikebaba, nem lehet, hogy a Te pocakodban is ott bujkál egy kis angyalka??? :-) Én is kíváncsi lennék, hogy ilyen magas szokott lenni mindig a hőd???
Fantasyc
2014-09-11 16:15:24

Archangel85, nagyon örülök, várom az újabb híreket. :-)

Atthemoment, ha nekem ilyen görbém lenne......szorítok, hogy babás légy, tényleg mintagörbék közé illene. :-)

popi, veled mi újság????
Éva1981
2014-09-11 15:39:30

maximail

Ez a leírás a cikkben teljesen rám illik! Ezt említeni fogom az orvosnak, ha magától nem tenné.

Köszönöm!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!