Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok. Bocsi hogy csak most írok, de későn értünk haza.
Igazán picike még a terhesség, valószínűleg 4 hetes körül lehet, késői ovu valószínűleg. De ott van, láttuk. 23-án kell majd mennem újra, és megkukkoljuk újra. Kaptam utrogestant, ebből naponta 4-et kell feltennem.:) Csajok akkora a boldogság. Már hajnali fél 4 óta fent vagyunk apával és csak mosolygunk, és mosolygunk
Éva1981
2014-09-11 22:51:04
KatkaManó
Igen, erre mondták neki, hogy teljesen jó, nem benne van a hiba!
popi532
2014-09-11 22:08:42
Iziszm inkább olyan mindjárt megjön érzésem van.Reménykedem .Mindig pontos 28 napos ciklusaim voltak szülés után 2 x jött meg 31 napra igy nem tudom mikor kellen megjöjjön 28 vagy 31 napra de soha ilyen még nem volt nekem csak mikor terhes lettem februárban 5. - én kelett volna megjönnie de 2.-án volt egy kis vérzésem azt hittem előbb jött meg de másnapra semmi igy 5.-én csináltam egy tesztet ami + lett.Nagyon reménykedem lehet megvettek érte de a kislányom halálát úgy érzem csak egy babó tudná egy kicsit elfeledtetni.
KatkaManó
2014-09-11 21:48:54
Plumeria, 2 ültetnek vissza. Én a szerencsèsek közè tartozom ilyen szempontból mert 6-ot szívtak le ès mind a 6 megtermèkenyült ès mind eljutott az 5. napig.
Èvi1981 köszi az adatokat de azèrt az annyira nem rossz.
IziSzM
2014-09-11 21:43:52
Popi532
Az siman lehet a beagyazodas!! Ne aggodj, annyira szupi a gorbed! Nem erzel kis hasszurkalast?
Lányok most este elkezdődött valami rózsaszínű maszatolás nálam .mi lehet ez nekem még soha nam főtt mensim előtt sem.
jniki82
2014-09-11 20:18:04
Lányok van olyan aki Fejér megyei vagy Szfvári orvosa van?
plumeria14
2014-09-11 20:04:09
KatkaManó,
mivel nekem 16 napos a luteálisom, így simán megtudhatom majd karácsonykor...de ne szaladjunk ennyire előre...
Neked nagyon drukkolok a következőhöz! Hányat ültetned majd vissza? Ugye eddig egyszer volt leszívásod? Neked hány tüsződ érett és hány termékenyült meg?