Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2014-09-12 08:42:32

Plumeria, többre is elég mert az első kettőnèl csak 1-1 embriót kaptunk vissza.
Nincs stimu fagyi előtt. Annyi hogy a ciklus 12. napjàn kell menni uh-ra ha van egy szép tüsződ akkor aznap este adsz magadnak egy tüszőrepesztő szurit ès megmondjàk mikor kell menned beültetèsre. Utàna meg kaptam utrot. Csak az utolsónàl volt vàltozàs akkor kaptam beülti utàn plusz szurit 3 naponta az is progi pótlàs volt mert idő előtt mindig megjött. Most az utolsónàl nem de a végeredmény nem lett pozitiv...
Most sem javasoltak semmilyen vizsgàlatot. ezt kicsit hiànyolom bennük :(
én csinàltattam a genetikait is magamtól :(
popi532
2014-09-12 08:41:24

Atthemoment ! Reggel csináltam tesztet negatív! A nyákot krémesnek jellemezném ami este rózsaszínű volt most barna.Az is lehet ezentúl barnázni fogok mielőtt megjön bár ha a 31 napos ciklust veszem van még 5 napom.Ha beágyazódás akkor mikor mutathatja ki a teszt.one step 10 -es ma reggel negatív. A hőm nem csőkkent viszont nem tudtam csak 4 órát aludni az befolyásolja a hőt?
popi532
2014-09-12 08:33:16

Iziszm. Június 16.-án a 24. Héten megrepedt a magzat burok és elfolyt az összes magzatvízem,sűrgősségi császárom volt 36 órát élt .Emesének hívták 550 gramm 32 cm gyönyőrű babóka volt. Méhfertőzést állapítottak meg .A genetikus dr- nő szerint a 18. Héten végzett chorionboholy mintavételnél bekerült valami baci.
atthemoment
2014-09-12 08:32:52

Jó reggelt!

Vannak akik nagyon eltűntek..BVeronika, FbAndi? Hogy álltok?

Popi

Jó kis görbe a tiéd, mikor tervezel tesztelni? A barnázáson kívül milyen a nyákod?(remélem nem túl intim de én is 1 nap különbséggel ugyanott tartok ciklusban)

Nekem ma 0,1et csökkent a hőm, minden úgy volt mint máskor, de így szerintem már nem lesz öröm a végén..már emelkednie kellene.
plumeria14
2014-09-12 08:25:22

KatkaManó,
a 6-ból 6 nagyon szuper, ez 3 beültetésre is elég. Amikor fagyibabákat kapsz vissza, akkor is van stimuláció előtte? Ha igen, akkor ez neked minden esetben ugyanaz volt, vagy módosítottak rajta valamit? A sikertelen beültetések után a doki nem gyanakszik semmire hogy mit lehetne még megnézni, hogy a következő már sikeres legyen?

Archangel85,
gratulálok nektek! Kár, hogy nem vezetted mostanában a hődet, mert jó lett volna megkukkolni? Érdekes, hogy azt hitted, hogy menstruálsz és mégis. Milyen egyéb jelek voltak visszagondolva a mellfeszülésen kívül? Az, hogy ilyen korán előjött nem utalhat ikerterhességre?
Éva1981
2014-09-12 08:20:55

Archangel85

Gratulálok! :D
Beus77
2014-09-12 08:20:45

jniki82!

Nekem székesfehérvári a dokim. Dr Deák Csaba, a Life Egészségcentrumban rendel.Kb. fél évig tipródtam, hogy elmenjek e hozzá (sok rosszat hallottam róla). Kár volt ennyit várni...mert ő az első doki a 3 év alatt aki komolyan vesz. És kiderült, hogy valójában mi a baj. De tudok még mondani egy-két dokit akik jók.
IziSzM
2014-09-12 07:54:34

Popi

Mi tortent a kislanyoddal? Biztos mar elmeselted de nem tudom visszakeresni...
IziSzM
2014-09-12 07:51:51

Popi

A mindjart megjon erzes is egy biztos terhessegi tunet :) en nagyon drukkolok hogy ne jojjon meg!!!

Lanyok, aki erintett ilyenben:
A mutetes terhessegmegszakitas utan elkezdtem megint merni a homet, kivancsisagbol hogy lesz e peteeres, de 36.6-36.7 kozott ingazok, prdig az alaphom normal esetben 36.3. Mikor fog szerintetek visszaallni? Jart mar igy valaki? Meg barnazok a mutet utan ami 10 napja volt, nem tudom ez befolyasol e valamit.
Szilvia1980
2014-09-12 07:33:38

Sziasztyok!

Archangel85: Szivbol gratulalok, nagyon vigyazz magatokra! :):)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!