Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bocsánat, csak most vettem észre, hogy a Szilvitának és Adriennek szánt hozzászólásomat egy kicsit megkavartam, de remélem mindenki érteni fogja, amit neki szántam :)
plumeria14
2014-09-12 21:48:31
szilvita,
engem speciell egyáltalán nem zavar a ti örömötök! Egyébként miért kell olyan sokáig várnod a teszteléssel? Azt mondta a doki, hogy amíg az utrot használod, addig nem is fog megjönni? Nekem sajnos ezt nem mondták, így amikor a tesztet csináltam nagyon reménykedtem, mondván, hogy már 3 napja késik, amit nekem nem szokott…amikor abbahagytam az utrot, nekem utána csak a 7. napra jött meg…Progiszintet néztek nálad? Indokolt az utro?
Adrienn830,
inszem előtt nem csinált még egy uh-t a doki? Amikor legutoljára nézték, akkor mekkora volt/ak a tüsző/k?
KatkaManó,
én is nagyon szurkolok az októberi lombiknak? Mikorra várható a nagy nap?
KatkaManó
2014-09-12 21:26:24
Plum, igen ! tavaly februàrban voltun az intèzetbe ès idèn januàrban volt az első lombik. Az 11 hónap volt. De közbe kezelni kellett az IR-met azzal is elment 4-5 hónap.
Szurkolok az ikreknek :)
Adrienn830
2014-09-12 21:15:28
Sziasztok!
A rendszer előrébb pakolta a dolgokat ez megint így nem valós. Ma megvolt az inszemináció és tesztelnem szeptember 30.-án kellesz Addig várakozás és Utrogesztán. Odamentünk reggel 8-ra laborba ott felvették párom adatait és be volt készitve egy steril nevemmel ellátot üvegecske amibe az ondót kellett tennie. Majd a hölgy elkisért a klinikán egy helységbe odaadta kulcsot és elment. Körbenéztünk párommal a szobába és leesett állunk, komolyan konfortos kis szoba volt. Ott segithettem neki jó kis termés lett, azt vittük a laboros hölgynek aki irtó aranyos volt. 30 perc múlva kellett visszamennünk hozzá hogy megmondja lesz e ma inszem v sem spermáktól függ. Hát 30 perc izgulás, eredmény kiváló. 10.30 ra lett teljes papiros eredményünk és sok várakozással lejött a dr nőm fél 1 kor behívott megcsinálta feküdnöm kellett 10 percet amiből lett 15-20 perc is és öltözhettem fel. Irány patika kiváltani az utrogestánt. Mától számitva 18. nap kellesz tesztelnem ha pozi akkor rá 1 hétre kellesz menni Uh-ra ha negativ akkor új hónap új reményekkel újra inszem lesz. tesztelnem szeptember 30.-án kellesz Addig várakozás és Utrogesztán, Röviden ennyi
Beus77
2014-09-12 20:34:35
jniki!
Igen a Batát is sokan dicsérik, bár tényleg macerás lehet bogárdról Siófokra járni.
Mondanám még Dr. Schandl Károlyt (hozzá jártam-járok).De őt inkább csak ha már össze jött a baba.
jniki82
2014-09-12 20:06:24
Beus,
nem Fehérvári vagyok sárbogérdi4nem tudom ismered-e akihez járo egy 6-8 éve dolgozott ott most siófofkon van dr Bata Barnabás.Nekem is a Rubliczkyt ajánlották még fehérváron, de nagyon sokan vannak nála állítólag.Nem tudom lehet maradok az enyémnél.Mert nincs vele bajom, jó doki csak macerás, hogy siófokon van.
Beus77
2014-09-12 20:01:29
jniki82!
Igen, fehérvári vagyok,talán Te is? A Rubliczky Leventét ajánlották még a Deákon kívül. Pont ma voltam nála... hétfőn inszem...Nagyon bíztam benne- ill. miután az RK.-ból is azzal engedtek utunkra, hogy ezekkel az eredményekkel- spontán is össze jön. Hát nem, és ezzel sajnos elment másfél év..De most talán megtaláltam a megfelelő dokit.
Te kihez jársz, ha megkérdezhetem?
szilvita
2014-09-12 18:14:53
Dzsudzsa! 16+4-nél vagyok, akkor csak egy hét van köztünk:) Kicsit többre emlékeztem, mondjuk 3-ra. Én kombináltat csináltattam, mert nem bírtam volna ennyit várni az eredményre. A fiamnál 1:4000 volt az eredmény, ehhez képest ez szuper, neked is ilyet kívánok! Nagyon örültem neki, mert semmiképp nem akartam magzatvízvételt vagy korionboholyból. Első gyereknél csak a család nyomására csináltattam meg a kombináltat is, mert én akkor is megtartottam volna, ha down-kóros, így nem érdekelt, minek tudjam már a 13. héttől, ha tök mindegy? Másodikra már nagyobb a kockázat, mert egy beteg gyerek az egészséges életét is megnehezíti, persze attól függ mennyire beteg...
Mocorog már? Én már nagyon régóta érzem, így nyugodtabb vagyok, mert ez egy nagyon ficánka baba:) És mondtak már valamit, hogy milyen nemű lesz?
Sokat gondolkozok azon, nem csinálunk egy babás fórumot, az itt a görbém után, vagy ilyesmit, ahol ezeket megbeszélhetjük, mert mindig félek írni, hogy fájdítom a lányok szívét.
Katicabogár5
2014-09-12 18:12:42
Archangel gratulálok ez nagyon jó. Tudom mit éreztek mert nálunk is ez megy mióta terhes vagyok. Ma 9 hét 1 napos vagyok. :-) a héten voltam dokinál és minden rendben van. Olyan jó volt látni. Már most imádom :-)
plumeria14
2014-09-12 16:33:31
Lányok,
mai bejelentés, ezt olvastátok már? http://index.hu/tudomany/egeszseg/2014/09/12/dr._czeizel_magzatvedo_multivitamin/