Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2014-09-13 11:18:13

Babások indítottam egy fórumot ahol beszélgethetünk a babákról.
Babások a neve várlak titeket szeretettel. És remélem egyre többen leszünk ott. :-)
Katicabogár5
2014-09-13 11:10:24

Archangel én csak akkor görcsöltem amikor még kellett volna jönnie meg volt egy kis maszatolás is. Azt hittem hogy még fog jönni, mondjuk gereblyéztem az nap lehet az miatt is volt. Igazából én is megéreztem hogy itt van. Meg nagyon szép volt a görbém is. :-)
Katicabogár5
2014-09-13 11:02:23

Amicsek lehet hogy még csak most volt/van ovud de ez majd a következő napi mérésekből fog kiderülni. Sok sikert kívánok neked
Amicsek
2014-09-13 10:07:39

Sziasztok! Mèg ùj vagyok az oldalon . Èrdeklődni szeretnèk,hogy mikor jelöli a rendszer a halvány ovu szakaszt erős zöldre ? Talán már csak utólag,ha beírtam a kövi mensi idejèt? Igaz a hőmèrőzèst is most kezdtem csak el,nincs mihez viszonyítani,kevès az adat,de a láthatók alapján szerintetek van esèly? Nem igazán ismerem az ovu után mi a remènyteli tartomány. Köszönöm mindenkinek,aki segít ! 36èves 10.hónapja próbálkozó anyuka vagyok. Szèp napot mindenkinek. :)
Szilvia1980
2014-09-13 10:00:28

Sziasztok lanyok!

En is nagyon orulnek egy babas forumnak!
Egyetertek Dzsudzsa-val, en sem irok szivesen babas dolgot ide a tobbiek miatt, de minden nap olvaslak titeket!

Szep hetveget mindenkinek! :)
Dzsudzsa
2014-09-13 09:52:45

Szilvita!
Benne vagyok a babás fórumban!
Azonban nem vagyok egy számítástechnikai zseni :)
Én sem szívesen írogatok ide a többiek miatt. Időnként olvasgatom a fórumot, és nagyon-nagyon szurkolok mindenkinek. Tudom min mennek keresztül, így valóban jobb lenne egy másik fórum.
Én még nem érzem, hogy mocorogna, de már nagyonnagyon várom. Azt mondják 1. babánál később érezhető. Még kíváncsian várjuk, hogy fiú vagy lány :)
Archangel85
2014-09-13 07:30:52

Drága plum..én is elgnonolkodtam már hogy nem-e azért, mert ikrek...hááát remélem egyedül van. :)
Hőt azrért nem vezetek, mert már nagyon meguntam. Láttam, hogy minden tökéletesen működik a szervezetemben, és ennyire jó is volt elég is volt. Meg ismerem magam. most is azn járna az eszem, hogy miért ennyi miért annyi....nem hiányzik ez :D
Katicabogár köszönöm szépen:))) Görcsöket éreztél? em vészes egyáltalán, meghát annyit olvastam, hogy ez természetes.... úgyhogy nem is érdekel. Ott van és kész :))
Amúgy semmilyen más tünet nem volt, amiért gyanakodtam volna, leszámítva a megérzést... :D
plumeria14
2014-09-12 22:47:01

Moha,
én már a novembernek is nagyon örülnék, de addig is reménykednem kell, hogy valaki visszamondja az időpontját :) Úgyhogy van még teendőm, mert ha kell, akkor én naponta telefonálok, hogy na, ugye felszabadult egy hely? Konzultációra kell majd visszajutnom a dokihoz szeptember 25 után, mert akkor megyek 20. napi vv-re.
nina1986
2014-09-12 22:46:50

Sziasztok! Tanacsot szeretnek kerni!Kedden jott volna meg a mensim,majd du haza mentek csinaltam egy tesztet,ami negaziv lett!Kb raneztem,nem lattam azt amit szerettem volna eltettem!Majd kesobb eszre vettem egy nagyon nagyon halvany masodik csikot....de ugy tudom,h a kesobbi csik megjelenese akar lehet szellemcsik is....!a mai nap hazaerve lattam a a bugyimon barnas maszatolast...kesobb roszaszines folyas,de csak mikor pisiltem!Azota semmi,meg wc zesnel sem!Mi tortenik?En ezt mar nem ertem :(
Moha13
2014-09-12 22:30:25

Archangel85
Gratulálok! MAjd írj a reményhozóba is, amikor úgy érzed....:)

Adrienn830
Szuper! Akkor megy a szurkolás. :)
Hol csinálták és kellett-e érte fizetni?

Plum
Akkor október? :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!