Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tina82
2014-09-16 19:32:11

Plum,kedina köszönöm! :)
kedina
2014-09-16 19:00:13

Tina
Plummal egyetértek! :)

Dr Czeizel bácsi
http://www.youtube.com/watch?v=U2f3IPu48xI
Tina82
2014-09-16 18:32:19

kedina Mivel 3 hónapja mérem csak a hőmet, így az előző két hónapon 13 napos volt a luteálisom. Sztem az ovum két nappal hamarabb, volt mert akkor éreztem középidős fájdalmat.

plumeria Rendben,köszi. :) remélem marad vagy feljebb megy. :)
kedina
2014-09-16 18:21:09

Tina82
Hány napos szokott enni a luteálisod? Ott volt ovud, ahová a rendszer rakta? Várj 1-2 napot és csinálj egy tesztet, ha nem jön meg.

Viktória4
Akár mind a két helyen lehetett. Görbe alapján szerintem a 16. nap. DE UHval biztos csak. Pozitív ovuteszt utáni 36 órában van repedés. No ettől nem lettél okosabb. :D
plumeria14
2014-09-16 18:20:36

Viktória4,
szerintem ott volt, ahova a rendszer behúzta…az ovu teszt ellvileg előre jelzi az ovut 24-48 órával.

Tina82,
szerintem várd meg, hogy holnap hogy alakul a hőd és ha nem csökken tovább, akkor csinálj egy tesztet!
Tina82
2014-09-16 18:12:42

Fantasyc Mi a múlt héten voltunk spermavizsgálaton! A vizsgálat 7000-be került! Bár ez Borsod, azt nem tudom,hogy arrafelé mennyibe kerül!

Lányok, megnéznétek a görbém??? nem igazán tudom,hogy mit nézzek ki belőle! A ciklusaim hossza 30-31 naposak és most itt tartok! Tesztet még nem csináltam, mert nem akarok megint csalód... :( de leesett a hőm is... :(
Viktória4
2014-09-16 18:06:04

Sziasztok!

Görbeszakértők segítenétek?
Szerintetek ott volt az ovum ahova a rendszer húzta,vagy 2 nappal korábban ahol az ovu teszt is pozitív volt és ovus fájdalmat is éreztem?
Köszönöm!
Fantasyc
2014-09-16 17:17:15

Sziasztok!
FBAndi, aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam. :-) Nem vagyok valami aktív mostanában, csak olvaslak titeket, mert próbálok pozitívan támogatni a páromat és tudva, hogy egy darabig nem lehetek babás, nem szeretnék letörni senkit.
A műtét holnap délelőtt lesz, mondanom se kell, hogy mennyire izgulunk. Azt mondta a doki, ha ezen túl van, akkor 4 hét pihi és csak utána lehet nemi életet élni. :-( Voltam közben endomókusnál és megemelte az adagomat, szóval van egy hónapom, hogy a tsh-m 2 alá menjen. Megbeszéltük a dokival, hogy 1 hónap múlva spermavizsgálat, mert most nem javasolja, hisz gyulladás van a szervezetében. Csak a konzultáció, mikor megbeszéltük, hogy 1 hónap múlva találkozunk, az volt 12000. Ti mennyit fizettetek a spermavizsgálatért??? Tartok tőle, hogy a konzultáció sokszorosa lesz a vizsgálat. :-(
Szóval én türelmetlenül mérem a hőmet, remélem lesz valami eredménye a gyógyszernek. Azt viszont nem tudta megmondani a doki, hogy miért lettem feledékeny.
képzeljétek a minap elmentünk vásárolni és amit vettem, ottfelejtettem a boltban. Sajnos arra sem emlékeztem, hogy elhoztam, valahol elhagytam, vagy mi lett vele. Itthon vettem észre, hogy nincs meg, visszamenni meg már nem tudtam, mert 50km-re lakunk a bolttól. Szóval ilyen dolgokat elfelejtek. :-( A gyógyszer szedése előtt a telefonszámokat első hallás után megjegyeztem és semmi gond nem volt velem. Nektek volt hasonló tünetetek esetleg????
Lassan azt hiszem, hogy az agyamat kéne már vizsgálni... :-(
De ennyit a rossz dolgokról.
Látok biztató görbéket, mindenkinek szorítok nagyon!!!! :-)
FBAndi, nem tudom, mi volt veled előző hónapban, ilyen görbét még nem láttam. Mutasd meg valami dokinak, ha tudod, kíváncsi leszek, hogy mit mondanak.
kedina
2014-09-16 16:17:23

Moha13
Őszintén fogalmam sincs. Elvileg a 11-12. napon szokott lenni, annak ellenére, hogy leesik a hőm a 9. napon és a rendszer oda húzza be. Az átjárhatósági is alátámasztotta a múltkor. Úgy gondolom, hogy a hormonjaimmal lehet a bibi és ez okozza ezt az összevisszaságot és azt is, hogy még nincs baba. Szerintem az 53 éves anyácskámnak több ösztrogénje van mint nekem..:( nagyon gáz..
Most a cickafark eltolta a 13.napra a múlt hónapban és szerintem most is. Feszít még mindig a bal oldalam, nem repedt még meg (szerintem) és nyitva vasárnap este óta a méhszáj is. Mindegy. Összebújunk, az a tuti. 8D
Erika12
2014-09-16 16:16:20

Köszönöm szépen csajok:}Rohanok is a boltba majd jelenkezem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!