Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen,volt átjárhatóságim még tavaly januárban, de ezt elfogadta a doki.Clostyt+ Estrofemet kellett szednem.És közvetlenül az inszem előtt nem csinált UH-t, szerintem a jövő héten azért kell mennem, mert a múlt hónapban nem látszódott a visszamaradt sárgatest. Talán erre kíváncsi..
A Clostytól kicsit cikk-cakkos lett a görbém eleje..
erdibetty
2014-09-17 07:20:34
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Ez tegnap este lefekvés előtt jutott eszembe, kérdeztem tőletek egy két napja a clostyròl. Nem lehet hogy azért ìrta fel a doki mindenféle eredmény előtt, mert a ciklusom 9.napján voltam nála, és csinált Uh- ot, kívül belül, és ott láthatott valamit? Meg sem kérdeztem tőle utána mit látott.:( A peteéréses uh vizsgàlatokat hányadik napon szoktàk elkezdeni? Még 3 nap a nemvàrtig!
Moha13
2014-09-16 22:03:44
Fájdogál bal oldalon a hasam...nem értem, nekem nem szokott ilyen lenni. Remélem, nincs semmi gond. ez az első normális ciklusom a történtek után...
plumeria14
2014-09-16 21:51:16
Beus77,
átjárhatóságid volt inszem előtt? Spontán vagy stimulált ciklusban volt az inszem? Volt előtte UH? Hol csinálták? Miért kell a jövő héten visszamenned? Bocsi a sok kérdésért... Szerintem a vércsepp a beavatkozástól lehetett...ilyenkor elvileg még semmi olyan nem történik, amit érezni lehet.
kedina
2014-09-16 21:29:51
Beus, Plum
Lehet el is megyek a héten. Sőt már vérem van náluk, lehet megcsinálják abból, holnap beszaladok, itt vannak a szomszédban.. 21!! nap alatt lesz kész..
Nyernem kéne a lottón lassan.. mondjuk csak az a baj, hogy nem lottózom! XD
Beus77
2014-09-16 21:24:13
Plum
Köszi,hát akkor nem tudom mi ez, még nem éreztem soha, nem vészes, csak kicsit fura..bár volt egy-két csepp vérem utána, meg még ma is. Az utrot ma kellett elkezdenem, 3x2. Jövő hét kedden kell vissza menni...nem élem bele magam...mint tudjuk az első az szinte senkinek nem sikerül...
kedina
szerintem is fizess be egy spermium ellenire :-)
plumeria14
2014-09-16 20:56:22
Beus77,
én semmit nem éreztem sem utána, sem pedig másnap...ugyanolyan volt, mint bármelyik normál ciklus. Neked javasolta a doki az utrot?
kedina,
szerintem is érdemes megcsináltatni...én már nem futok neki így lombikra pörögve, mert nálam bármit is mutatna, úgyis lombik lesz belőle, ha a várakozás alatt nem jönne össze :)
Beus
Mi ennek a vizsgálatnak a pontos neve? Megnéznéd nekem/nekünk a leleteden? Előre is köszi!
Beus77
2014-09-16 20:26:11
Plum
A spermium elleni antitestet vérből bármikor lehet nézni, nem ciklus függő, csak azért írtam a 3. napihoz mert sokára van meg az eredmény. Nekem mondjuk tök véletlenül a 12. napon nézték. Azt mondta a dokim, hogy ez sokkal megbízhatóbb mint a PCT. Ref.tart.: 0.0-75.0. Az enyém 3.7 U/ml lett.
Szeretnék is kérdezni Tőled, ha nem baj! Mivel túl vagy már több inszemen (sajnos),nekem meg tegnap volt az első,Neked is volt másnap enyhe szurkálás? Csak tegnap kellett pihennem, ma már dolgoztam.
Köszi
Igen,volt átjárhatóságim még tavaly januárban, de ezt elfogadta a doki.Clostyt+ Estrofemet kellett szednem.És közvetlenül az inszem előtt nem csinált UH-t, szerintem a jövő héten azért kell mennem, mert a múlt hónapban nem látszódott a visszamaradt sárgatest. Talán erre kíváncsi..
A Clostytól kicsit cikk-cakkos lett a görbém eleje..