Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2014-09-16 09:48:15

atthemoment,

ezekre a jelekre nem érdemes figyelni, tapasztalat!Nekem is megjött a menetrendszerű patti és folyamatosan azt éreztem megjön, még az éjszaka közepén is felébredtem rá!Sehova nem mertem betét nélkűl menni!És mégis volt baba!
jniki82
2014-09-16 09:45:16

Moha

nincs!Ma kezdtem mérni, mert nagyon idegesít ez az ovus dolog és olyn értéket mértem amit még soha 36,3!Nekem ez már kihülés!Még mindig negatív a tesztem!
Moha13
2014-09-16 09:32:51

atthemoment
Fogalmam sincs mi a menetrend, én még nem voltam.

indhra
Tetszik nekem ez a visszakanyarodás! :)

jniki
Neked nincs most görbéd, ugye?
jniki82
2014-09-16 09:28:15

indhra,

én is One Step-es tesztet használok még a Vaterán vettem bvalakitől egy csomót annó!De még mindig semmi!Most vagy lemaradtam róla vagy még nem volt vagy nem is lesz!

Erika,
nem vettük sértésnek amit a dokiról írtál!Érdekes dolog ez az uh, mert nekem a saját dokim más méreteket mondott mint a missed előtt az uh-s doki!
Ja,és volt olyan rokon akinek ide-oda tologatták a szülés időpontját az ultrahang szerin!Szóval ebben sem tökéletesek!
atthemoment
2014-09-16 09:18:48

Moha

hát megint nagy igazságot írtál:-)
Csütörtökre nem várom, de kijött a szokásos pattanásom ma reggel és a hasamon is érzem, hogy jönni fog aminek nem kéne.A hőm is 37 szokott lenni.
Ha engem megnéz a dr, azzal párhuzamosan a férjem is leadhatja a "mintát"? Vagy először engem vizsgálgatnak jobbra-balra?
Moha13
2014-09-16 09:14:15

atthemoment
A dokikat elnézve manapság nem az a kérdés, hogy milyen gyorsan tudjuk meg, mi velünk a gond, hanem hogy egyáltalán megtudjuk-e...:X
Amúgy...mikorra nem várod? Lehet, hogy nem is kell a végén mennetek sehová sem... :)
atthemoment
2014-09-16 08:44:38

Indhra

naggggyon jó.

Én is vártam, hogy felmenjen, de már nem fog. 37 szokott lenni mielőtt megjön és aznap reggel esik le.

Most viszont biztos, hogy csütörtökön kérek időpontot a meddőségi központba.Itt egy helyen van mindenféle dr aki kell.
Neki indulunk így mi is a vizsgálatoknak.
Abban segítsetek csajok, hogy mi mennyi idő. Arra gondolok, hogy az első vizsgálat az nőgyógyász lesz oda még csak ti mentetek nyilván. Aztán a férjet mikor kell vinni? Melyik vizsgálati eredményre mennyit kell várni? A lényeg, hogy milyen gyorsan tudjuk meg, hogy mi a baj velünk?:-)
Bár lassan lehet, hogy inkább pszichiáter kellene:-DD
Moha13
2014-09-16 08:01:53

kedina
Szerintem is...:D
kedina
2014-09-16 08:00:38

Moha
szép!

Plum
:D Innen már csak felfelé vezet az út. :)

Hát én nem tudom velem mi van. Azt hittem már ovuláltam, de még mindig feszít picit a bal petefészkemnél és a hőm se ment fentebb.. Egymás után kétszer is megmértem a hőm, mert nem akartam elhinni...Azt hiszem el kellene ma is kapnom a férjem... 8D
indhra
2014-09-16 08:00:03

Erika12, AMEN! :-)
Moha, nagyon szép, csak így tovább! :-)
Én ma így vagyok, jól visszakanyarodtam... :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!