Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kedina
Akkor jól látom, hogy Neked korábban van ovud? Mert mind a két görbénél a 9. cn-nél emelkedett meg a hőd.
Moha13
2014-09-16 16:07:58
maximail
Ahogy olvastam, eszembe jutott, hogy nekem is volt egyszer ilyen, amikor arra gondoltam, hogy nem élem túl...
Megjött, és úgy görcsöltem, hogy fájdalmamban összegömbölyödtem az ágyon és haldokoltam. Aztán rámjött a hányinger is meg a hasmenés is...valahogy kimásztam a fürdőszobába, szerencsére otthon volt Anyukám, mert mikor végeztem a hányással meg a többivel, csak összegörnyedve ültem és reszkettem a padlón a wc mellett, nem tudtam visszamenni a szobába. Úgy jött be Anyukám és segített kimenni. Megittam akkor 2 no-spát is, de nem hatott. Fogalmam sincs, hogy ez akkor mi lehetett, de rettenetes volt. Aztán valamikor amikor voltam nőgyógyásznál, megemlítettem, rákérdeztem, lehetett-e vetélés, de mondta, hogy ő ezt már nem tudja megmondani, akkor kellett volna bemenjek. Mondjuk ez már legalább 5 évvel ezelőtt volt, vagy több...
kedina
2014-09-16 16:06:53
És a mostani
kedina
2014-09-16 16:03:44
és ez sem egy mintagörbe:
és itt is a 11-12.nap volt ovu
Erika12
2014-09-16 16:02:49
FBANDi szerintem volt ,mert egy fok is fok .Azt olvastam avúkor van úgy, csak egy fokot esik a hő .Szerintem 23.án vagy 25.én.De lehet menzi elején is.
kedina
2014-09-16 16:01:01
maximail
Hát ötletem sincs. Komolyan. De ha van keret, én szívből ajánlom az akupunktúrás dokit, akihez járok. Nagyon alapos. Mondja a tünetekből mi a bajom, és szúr is pluszba az új tünetekre. Végig hallgat mindig. Nekem most először volt pecsételés nélküli menzeszem. Azt sem tudtam már milyen. :)
Egyébként elmenekültem a PCOS csoportból a face-ről, mert annyi marhaságot olvastam, hogy már kiakadtam a végén...
Erika12
Jól néz ki a görbe, még baba is lehet belőle!
:)
FBAndi
Ez mi? Ugyan olyan hülye görbéket produkálsz, mint én. gratulálok! :D Megosztok egyet, ahol tuti a 12. nap reggel ovuláltam. Nekem a kevés ösztrogéntől ilyen gáz, ez egyértelmű... :/ Mondjuk az IR sem segített be eddig..Neked sem ártana egy hormonsor és egy hozzáértő egyén! Mikor jöttök haza?
Mérek, igen, mert nagyon kíváncsi vagyok hogy mit csinál velem a szurkapiszka...
plumeria14
2014-09-16 15:59:56
jniki82,
hasonló cipőben járunk….36,3….negatív ovuteszt…és én is azért kezdtem el mérni, mert 3 hónap kihagyás után kíváncsi lettem…illetve ebben a ciklusban megint nézünk hormonszinteket, ezért a görbémet is szeretném hozzá látni.
Beus77,
a spermium elleni antitestet is a ciklus 3. napján „kell” nézetni? Ez valóban pontos képet ad? Azért kérdezem, mert én sokáig gondolkoztam anno a PCT teszten, csak valahogy az időzítés nem klappolt soha…aztán meg jött az inszem és értelmét vesztette. De azért érdekelne, hogy is van ez, mert a PCT tesztet ovu környékén kell csináltatni, amikor van nyák, mert ez a nyák akadályozhatja meg a spermiumok átjutását a méhnyakon. A vérvétellel ez hogy van?
Zonett,
mivel a görbéd alapján nem látszik az ovu, de írtad, hogy ultrahang igazolta a peteérést, ezért azt szeretném kérdezni, hogy hányszor ellenőriztek ultrahanggal? Csak a peteéréskor vagy azt követően is voltál, amikor látszódott már a visszamaradt sárgatest? Sajnos nem elég szerintem csak egyszer nézni, hanem legalább 2-3 alkalommal csekkolni is kellene, hogy ami növésnek indult az tovább növekszik-e, eléri-e a repedéshez szükséges méretet (kb. 20 mm) és valóban megreped-e.
Adrienn830, Erika12
bíztató görbécskék!
maximail,
nekem májusban volt hasonló, amikor 24! napra jött meg és hirtelen olyan erős fájdalom tört rám, hogy el is ájultam. Rohantam a nődokihoz, megnézett és mindent rendben talált…ergo fogalma sem volt, hogy mi okozhatta mindezt. Akkor azt mondta, hogy ha még egyszer előfordul, akkor tovább vizsgálódunk. Szerencsére azóta semmi ilyesmi.
FBAndi,
igazán érdekesre sikerült az előző görbéd…és nem is nagyon értem a ciklus végi megugrást, majd leesést…
Moha13
2014-09-16 15:58:53
FBAndi
Aha. Hát...nem tudom. Mondjuk láttam már ilyen nagyon cikkcakkos görbéket, babásat is, mert nyilván viselkedhet mindenkinek egyformán a görbéje, de szerintem ez az utolsó nagyon furcsa. Mikor nézetsz hormonokat?
FBAndi
2014-09-16 15:52:10
Ja igen, és köszi a véleményt.. Több szem többet lát, főleg ha az egyik tapasztaltabb is :)
Akkor jól látom, hogy Neked korábban van ovud? Mert mind a két görbénél a 9. cn-nél emelkedett meg a hőd.