Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erika12,
nagyon szépen alakul a görbéd, nekem trifázisosnak tűnik…
Beus77,
szuper, hogy neked a Closty hatására ennyi tüsződ érett. Bár, az ilyen sokkal az a veszély, hogy mi van, ha mindegyik megtermékenyül? Erre gondoltál már? Lombiknál ez máshogy van, mert ott pont az a lényeg, hogy jó sok érjen meg, de kettőnél többet nem szoktak visszaültetni.
Nekem (ahogy korábban már írtam), ugyanúgy csak 1 érett, de nekem csak 1 injekciót kellett beadni szombat este és hétfő reggel volt az inszem. Érdekes, hogy mennyire másként reagálunk ugyanarra a gyógyszerre…lehet, hogy bennem van a hiba, de én azt tudom magamról, hogy rám mindig minden máshogy hat, mint az emberek többségére.
BTrixy,
a ciklus első napja az, amikor igazi piros színű a vér…én hétfőtől számolnám.
erdibetty,
nem törvényszerű, hogy mensi előtt leessen a hőd, én már mensiztem 37 fokkal is.
Lányok, nem a lázmérő a hibás...ő csak mér ;)
indhra
2014-09-17 19:32:46
Úh, hanyan kezdtünk el egyidőben pecsételni :(
Popi sajnálom hogy megjött, ráadásul így, ennyire.
atthemoment, nekem is hasonló terveim vannak a lázmérővel! :-)
erdibetty
2014-09-17 19:06:44
BTrixi
Szia. Nekem az orvos egyszer azt mondta, onnan kell számítani, amikor már egyértelműen vér jelentkezik. De talán a hőmérőzés segìtene a leginkább, mert a nemvàrt előtt hirtelen leesik a hőnk.
Üdv itt!!! Én kicsit ritkán jelentkezem, de követem lányokat! Sok jó tanácsra szàmìthatsz!
BTrixy
2014-09-17 18:56:31
Sziasztok! Már jópár hete olvasgatlak benneteket, most egy érdekes kérdésem lenne. :) Eddig mindig meg tudtam állapítani a menstruációm kezdő napját, most viszont bajban vagyok vele. Úgy számítottam, hogy múlt szerdán meg fog jönni, de aztán csak szombat este volt egy kicsi inkább barnás valami, mint piros. Aztán vasárnap is szinte semmi és hétfőn is, ekkor már inkább piros volt. Tegnap este (kedd) és ma pedig rendesen vérzek. Szerintetek kedden kezdődött a ciklusom? Köszi a segítséget! Aztán majd mesélek én is magamról. :)
Beus77
2014-09-17 18:56:05
Plum, kedina
A ciklus 11. napján (péntek du.) nézett meg. Akkor volt a jobb oldaliban egy 24 és egy 19mm, a balban pedig egy 11 egy 17,és egy 19mm-es tüsző. Szóval a Closty megtette a hatását.. Nekem is szombaton este kellett beadatni a Choragon injekciót, 2 ampullával, majd vasárnap este 1 ampullával. És hétfőn mentem 11-re. Én mindenhol azt olvastam, hogy szuri után 36 órával van a repedés..remélem ennyi tüszőből, és ennyi choragontól valamelyik csak megrepedt :-)
Mondjuk az érdekes Plum, hogy Neked nem repedt meg, vagyis nem akkor repedt..
Kedina, én a meforalt szedem 500mg 2X egy nap, és a múlt hónapban volt is a 12.napon egy szép 20mm-es a jobb oldalon.Csak ajánlani tudom. Nekem két endós doki is azt mondta 2 hónap alatt, ha nem jön össze tovább kell lépni.
Én ugyan pont 2 hónapja szedem, csak közben a férjem spermája lett sz.r .:(
Kérdeztem a dokit, hogy miért kell a Closty, azt mondta azért, hogy biztos érjen tüsző...és ha lehet több is.
erdibetty
2014-09-17 18:50:54
Sziasztok. Hát lányok az előző üzeneteket olvasva úgy látom, mindenki szinte teljesen egyformán érez. Mindenki ùgy látja, körülötte mindenkinek kisbabája van, vagy lesz, ha csalàdtagnak vagy jóbaràtnak születik, akkor sem tudunk igazán őszintén örülni. Nàlunk is szinte hónapról hónapra van egy egy baràt ahol baba születik. Örülök nekik! Tényleg, de csak az jàr a fejemben nekünk még miért nem sikerül??? Ja és persze még besegìt a család is az àllandò " miért nincs még", meg " a világon ez a legszebb,legjobb dolog az ember életében ". Igen, sejtem!!! De....Szóval egy perc nyugtunk sincs. Mindenkivel teljesen egyetértek!!!!
A halvány barnàzàs engem is utol ért, pedig vasárnapra várom a nemvàrtat, és amíg Utrot szedtem,nem barnàztam. Most 2 napja elkezdtem szedni az E-vitamint,remélem lesz olyan hatàsa, mint az Utronak. Mindenesetre ha megjön, legalább mehetek a vérvételre!
popi532
2014-09-17 18:26:33
Sziasztok.hát a barnázgatásnak mensi lett a vége de olyannyira ,hogy felkelni sem tudok már 2 napja.nagyon vérzek és mintha lumbágót kaptam volna.a doki csak hétfőn fogad.Nem tudom mi történt a hőm is maradt 36,7. Amúgy ez a hőmérőzés csak engem stresszel ennyire?
atthemoment
2014-09-17 18:17:27
Sziasztok!
Holnap van a nemvártam, ma még fent volt a hőm, de délután elkezdtem barnázni(mint ahogy szoktam is előtte való nap).
Én már nem vagyok ideges, csak elhatároztam, ha holnap reggel lemegy a hőm akkor a szemközti falhoz vágom a lázmérőm:-)))
Holnap amint megjön kérem az időpontunkat a kivizsgálásokra.
Egyébként mióta gyereket akarunk szerintem sokkal több terhes van az utcán. Mindenhol ott vannak, de komolyan. És csak nézem, hogy olyan fiatal lányok is nagy hassal rohangálnak és persze mindig megjegyzem magamban, hogy ennek minek kell... És igen az ember azt érzi, hogy lassan mindenkinek sikerül.
Erika12
2014-09-17 17:59:36
Most jöttem haza a munkából.Indhra köszönöm szépen hogy írtad még baba is lehet.jniki82 boldog vagyok,hogy erősödik a teszted vigyázz magadra,és meleg fűrdőzést felejtsétek el mert az nem használ fiatal terhesnek !:):)Nekem ma borzasztóan fáj a fejem, hőemelkedésem van 37.6.Melleim leszakadnak,hüvelyem feszül szurkál,derekam leszakad és ráadásul reggel hasmenés.Borzasztó napom volt,de végre már itthon vagyok.Holnap jön a drágám haza Győrből,450 km elég mesze van, mi csak 10 naponta látjuk egymást 2napra.Ő a szülinapomra volt itthon szep.4 lehet akkor sikerült a szülinapomkor csúcs lenne!:)Ma reggel a hőm 36.7 remélem fent is marad.Ezek a napok borzasztok alig várom,a nem vártat ,hogy bizonyos legyek hogy kisbabám lesz:)
plumeria14
2014-09-17 16:20:30
indhra,
ez nagyon tetszik…."Terhes vagyok, amíg az ellentéte be nem bizonyosodik"
Nem lehetett egyszerű kétszer is átélned a baba elvesztését, ráadásul úgy, hogy a barátnőid időközben már megszültek…gondolj arra, hogy hamarosan te is sorra kerülsz és akkor legalább lesz kitől lenyúlnod a dolgokat…
VeDi84,
nyugi, ezzel nem vagy egyedül…én is majd felrobbanok, amikor valamelyik ismerősömről kiderült, hogy terhes…érdekes, mert akiket nem ismerek személyesen, azokra nem vagyok irigy…talán 2 napja történt, hogy a közösségi oldalon megláttam, hogy az egyik ismerősöm babát vár…lekonyult a szám elég rendesen…bosszantott nagyon…mondtam is a férjemnek, de ő nem igazán érti meg ezt a lelki állapotot…szerintem soha nem is fogják, hiába látják rajtunk minden hónapban, hogy mennyire kivagyunk…komolyan azt érzem, hogy az ismerőseim közül már csak én vagyok terhes…. persze, ez nem így van, de akkor is ezt érzem…
Tina82,
szerintem addig szedd a gyógyszert, amíg a dokiddal nem konzultálsz...egyetlen laborérték félrevezető tud lenni.
Én most speciell annak örülök, hogy az ovu tesztem olyan erős lett, hogy talán még a holdról is lehet látni :)
nagyon szépen alakul a görbéd, nekem trifázisosnak tűnik…
Beus77,
szuper, hogy neked a Closty hatására ennyi tüsződ érett. Bár, az ilyen sokkal az a veszély, hogy mi van, ha mindegyik megtermékenyül? Erre gondoltál már? Lombiknál ez máshogy van, mert ott pont az a lényeg, hogy jó sok érjen meg, de kettőnél többet nem szoktak visszaültetni.
Nekem (ahogy korábban már írtam), ugyanúgy csak 1 érett, de nekem csak 1 injekciót kellett beadni szombat este és hétfő reggel volt az inszem. Érdekes, hogy mennyire másként reagálunk ugyanarra a gyógyszerre…lehet, hogy bennem van a hiba, de én azt tudom magamról, hogy rám mindig minden máshogy hat, mint az emberek többségére.
BTrixy,
a ciklus első napja az, amikor igazi piros színű a vér…én hétfőtől számolnám.
erdibetty,
nem törvényszerű, hogy mensi előtt leessen a hőd, én már mensiztem 37 fokkal is.
Lányok, nem a lázmérő a hibás...ő csak mér ;)