Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBAndi
2014-09-16 15:50:53

Moha, yep, itt a vége. 36,4-gyel meg is érkezett a nemvárt. Ovu tesztet egyszer használtam, akkor a hónap végén is pozitív lett. Hormonsort még mindig nem csináltattam, de már a "bakancslista" első helyén áll. Csatolom 2 ez előtti görbémet.

Egyik:
FBAndi
2014-09-16 15:48:45

Fantasyc, mizu? Hogy van a férjed?
Moha13
2014-09-16 15:48:29

FBAndi
Hát, ez egy igen érdekes görbe. És itt a vége, mármint ez után meg is jött? Fogalmam sincs, volt-e itt ovu és ha igen, hol. Nálad néztek már hormonokat? Ovutesztet használsz? VAn még görbéd ezen kívül?
FBAndi
2014-09-16 15:42:17

kedina, hehe. Itt vagyok, nem vagyok elveszve :) De te most hőmérőzöl ismételten? És hogy állsz? Kb. ovu időszakod lehet, ha jól emlékszem, vagy közeledsz. Csak azért gondolom, mert mindig egy nappal jársz előttem :D

Becsatolom az előző hazvi görbémet. Számomra érdekes, de azért csak kíváncsiságból mit mondtok? Volt ovu?
Erika12
2014-09-16 15:41:04

ÁMEN nagyon boldog vagyok !:}:}Azt kivánom aki erre az oldalra feljön mindenkit ÁLDJON meg a JÓ ISTEN gyermekkel.Nekem milyen a görbém?
maximail
2014-09-16 14:49:48

kedina!

Azért valami maszatolás van, de nem az az igazi vérzés. Vasárnap reggel voltam olyan szarul, hogy azt hittem, elhányom magam. Pedig életemben vagy 5-ször hánytam össz-vissz., de akkor nem a fájdalomtól, csak valahogy olyan volt, mintha kő lenne a gyomromban. De aztán reggeliztem, meg vettem be cataflamot, és elmúlt.
Éjjel nem találtam rendes cataflamot, csak cataflam V-t. Abból vettem be egyet, meg két nospat. Aztán lassacskán elmúlt, de én is pont erre gondoltam, hogy basszus, ez tuti sehol nincs még a szüléstől, és már ettől kinyúvvadok. :-D

Lehet, hogy csinálok egy tesztet, de mondom, júliusban is hasonló volt. Igaz, akkor nem görcsöltem. Mondjuk akkor pont a tengernél voltunk, és arra gondoltam, hogy biztosan a sós víztől múlt el ilyen hamar...
kedina
2014-09-16 14:23:03

maximail
Úgy görcsöltél, hogy alig vérzel? Azért csinálj egy tesztet, abból baj nem lehet.

Nekem tavaly februárban volt egy olyan menzeszem, amire azt mondtam, hogy ha túlélem, akkor mindent túlélek... Azóta rettegek a szüléstől. Szerintem simán lehetett vetélésem, de a franc se tudja. Én hánytam is a végén a fájdalomtól..A cataflamot is kidobtam... :S és mivel nem maradt meg bennem semmi, meg kellett várnom, hogy magától elmúljon..
Azóta xiloxot használok, fájdalomcsillapító, még amikor nem is fáj, de már egyértelműen vérzek, beveszem...
Bár azért mióta akupunktúrára járok jobb a helyzet, de nem merek gyógyszer nélkül lenni ebben az időszakban..

Egyébként meg kíváncsi leszek a holnapi hőmre.

FBAndi
Na hali elveszett! :D Pont ma gondoltam, ha nem írsz, dobok egy e-mailt.
maximail
2014-09-16 13:34:50

Sziasztok!

Szombaton jött meg, így 26 napos lett a ciklusom, ami azért szerintem rövid... (Régebben 32-33 naposak voltak, aztán kb. egy éve beállt 28-29-re, de néha előfordult azóta is 33-34, vagy éppen 27 napos ciklus is.) Júliusban is volt egy ilyen 26 napos ciklusom. Akkor is és most is kb. 1 napig volt meg igazán, aztán pár nap pecsételgetés, és ennyi. Akkor csináltam is utána egy tesztet, hátha, de persze nagy mínusz. Ez mitől lehet? Eddig valahányszor nézték, mindig szép, megfelelő vastagságú volt a nyálkahártyám. Ja, és a vasárnapról hétfőre virradó éjjel annyira görcsöltem vagy másfél órán keresztül, hogy arra gondoltam, ilyen lehet a szülés... (jó biztos nem :-P), de kapartam a falat. Viszont akkor már nem véreztem jelentősen, és utána sem. Azóta semmi bajom.
Szerintetek mi lehet ez?
Beus77
2014-09-16 12:30:13

atthemoment

Nem kell görcsölni, jó esetben tényleg így mennek a dolgok. Vizsgálódás, javítás, aztán csoda várás... mi itt tartunk most.Nálunk nagyon sok probléma volt, van... Pm.alulműködés, ez 1 év alatt állt be 1és 2közé, magas prolaktin, ez viszonylag hamar beállt. Ekkor még a férjrm spermája is az elfogadható tartományon belül volt. Azt mondták próbálkozzunk így most már össze kell jönnie... hát nem. De ezzel elment másfél év...Majd kiderült a PCO, IR, méhszájseb (ez is lehet akadály). Férjem OAT szindrómája. De talán most már jó úton haladunk.. tegnap volt az első (és bízom benne, hogy egyben az utolsó is) inszemem.

Mohával egy véleményen vagyok a Lenkei vitamint illetően.Nekem az endokrinológusom sem ajánlotta, mert egyedül ebben van valami ami nem jó a pm.-nek. Nem is szedek semmit, csak az Inofolicot iszom.

Az én férjem is ilyen "rossz" evő mint a Tiéd :-)
csak Ő nem elfelejt enni hanem nincs ideje :-)
Kifejezetten sperma javító vitamint szed, Pro-fertil a neve.
Adrienn830
2014-09-16 11:59:54

SZiasztok, eddig a görbém így alakul

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!