Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lányok!
Előre is elnézést kérek a negatív hangvételű kommentem miatt, de muszáj kibeszélni magamból: épp most kaptam a hírt, hogy az egyik legjobb barátnőm terhes. Nagyon "gonosznak" érzem most magam, mert ahelyett hogy vele együtt örülnék, mérhetetlen szomorúságot, irigységet, elkeseredettséget érzek. És ebben a pillanatban úgy érzem, hogy senki sem ért meg, még a férjem sem. Mikor elmondtam neki a hírt, első reakciója az volt, hogy ne legyek irigy. De egyszerűen nem megy. Kezdem feladni ezt a harcot, ami egyre kilátástalannak tűnik köztem és sors között.
Mit csináljak, hogy hasson a "leszarom tabletta"?? :'(
indhra
2014-09-17 13:57:06
Hú, lányok, de sok mindenről maradtam le, alig győzöm olvasni.
Mennyi görbe, látom már hogy nemcsak az enyém kunkorodik néha össze-vissza :-)
Jniki, szuper, csak pozi lesz az a fránya teszt végre!
Erika12 tetszik a görbéd! Szupi!
Bernie83, drukkolok neked, ma én is a 12. dpo-n vagyok. Igen bele kell venni a luteálisba, mert ez a szakasz az ovutól tart egészen az aktuális menstruációig (amikor már igazi vér van – már bocsi a fogalmazásért)
A vizsgálatokhoz érdemben hozzászólni nem tudok, de mindenkinek mielőbbi jó eredményeket és a vizsgálatokhoz kitartást kívánok.
Ma így állok, kissé aggaszt a visszaesés, de fő a pozitív gondolkodás! Egy babavárós blogon olvastam egy lány bejegyzését, miszerint: "Terhes vagyok, amíg az ellentéte be nem bizonyosodik" :-) Na most én is ezt mondogatom :-)
Bernie83
2014-09-17 13:03:43
Sziasztok!
Nagyobb kihagyás után "visszatértem". Ez a mostani görbém. 6.dpo-n volt egy kis pecsételés majd a 10.dpo-tól egyre erősödő barnázás :( A 10.naptól mindig ez van úgyhogy szerintem mensi lesz a vége. De a 6.dpo-s pecsételés gyanús volt. A luteális fázis hosszába a pecsételést bele kell venni?
jniki82
2014-09-17 12:09:16
Na végre!Kezd erősödni a 2. csík az ovu tesztemen.
kedina
2014-09-17 11:37:53
Szedtem. De most nem merek semmi olyat szedni, amit nem beszélek meg az akupunktúrás dokival. Nincs kizárva, hogy majd még szedek. Most a cickafark tea bevált. október, novemberben megyek megint terhelésre, akkor majd eldől merre tovább, bár remélem már nem kell mennem, hanem már a 9 hónapból megy majd lassan a visszaszámlálás.:)
plumeria14
2014-09-17 08:03:03
erdibetty,
az, hogy a peteérés UH követését mikor kezdik el, attól (is) függ, hogy általában mikor van az ovud. Mivel nekem korábban, mint a középidő (10-12. nap), ezért én a 9. napon mentem első alkalommal, utána 1 nap szünet és a finisben naponta. Minden attól függ, hogy mekkora a tüsző. Nekem ezt mindig megmondja a doki a méhnyálkahártya vastagságával együtt, sőt ki is nyomtatja nekem az uh képet, amit elteszek.
Bármit is látott és bármi miatt is írta fel neked, kutya kötelessége téged beavatni – kérdezés nélkül!
Beus77,
tüszőrepesztőt kaptál? Nekem csak egy stimulált inszemen volt, amikor szombat este 7-kor kellett beadatni az Ovitrellt és hétfőn reggel mentem inszemre, de akkorra még nem repedt meg. Ha arra kíváncsi, hogy látja-e a visszamaradt sárgatestet, akkor meg miért kell 1 hetet várni? Kíváncsian várom a fejleményeket!
Én ma egy hangyafaszányit feljebb...szerintem holnap lesz ovum...meglátjuk.
Moha13
2014-09-17 07:58:15
Jó reggelt!
kedina
Te szedtél már vagy szedsz méhpempőt? Csak mert azt írják, hogy az IR-re nagyon jó hatással van.
kedina
2014-09-17 07:39:10
Beus77
Nem néztek UH-on meg előtte? Én ezt nem is értem. Honnan tudta, hogy van érő tüsződ és hogy mikor repedt meg?
Beus77
2014-09-17 07:37:30
Plum
Ja, és Fehérváron csinálták a Life Egészségközpontban.
kedina
2014-09-17 07:36:29
erdibetty
Lehet nem látott érő tüszőt. Nekem is rendben volt UH szerint minden, de felajánlotta. Hozzátette, hogy szerinte anélkül is sikerülni fog, csak picit többet kell várni. Én inkább várok még. Én az IR miatt inkább a merckformin felé hajlok, mint a closty felé egyébként. Nekem szerintem ott van a gond.. :(
Na de végre fentebb. Tegnap kinyúvadtam, mire az uram hazaért. Vasárnap voltunk együtt utoljára, és szerintem tegnap reggel, délelőtt volt talán ovum.. Hát meglátjuk.
Előre is elnézést kérek a negatív hangvételű kommentem miatt, de muszáj kibeszélni magamból: épp most kaptam a hírt, hogy az egyik legjobb barátnőm terhes. Nagyon "gonosznak" érzem most magam, mert ahelyett hogy vele együtt örülnék, mérhetetlen szomorúságot, irigységet, elkeseredettséget érzek. És ebben a pillanatban úgy érzem, hogy senki sem ért meg, még a férjem sem. Mikor elmondtam neki a hírt, első reakciója az volt, hogy ne legyek irigy. De egyszerűen nem megy. Kezdem feladni ezt a harcot, ami egyre kilátástalannak tűnik köztem és sors között.
Mit csináljak, hogy hasson a "leszarom tabletta"?? :'(