Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plum
...basszus...mi már olyan rég itt vagyunk...már annyian eltűntek mellőlünk, mi meg csak itt tobzódunk meg okítjuk az újakat...:(
plumeria14
2014-09-18 08:02:00
Moha,
bízom benne, hogy holnap már felfelé veszi az irányt, azért is, mert ma este tudunk még együtt lenni, aztán péntek reggel irány vidékre a szülőkhöz...
Én az előző ciklusban, amikor a méhpempő kapszulát szedtem, már 1 héttel mensi előtt elkezdtem barnázni, úgyhogy én abba is hagytam.
Moha13
2014-09-18 07:50:33
plum
Lehet, hogy most kicsit lassabban emelkedik, és holnap már többet mérsz...
indhra
Kösz, de nekem eddig midnen görbém "szép" volt. Csak valamiért a végeredmény marad el...
Amúgy a pecsételésed kapcsán...méhpempővel nem próbálkoztál? Állítólag segít.
kedina
2014-09-18 07:50:32
Jó reggelt! :) Rongyolok dolgozni!
indhra
2014-09-18 07:49:04
bocsi a helyesírási hibákert, nem gépről írok
+ elfelejtettem csatolni a görbémet
indhra
2014-09-18 07:46:47
Moha, valljuk be ritka szép görbe, csak így tovább szívből drukkolok! :)
Én végül nem vágtam ki a zátt ablakon a lázmérőt, bár nem azt mutatta amit látnib akartam... dehát tényleg nem ő a hibás... :( :)
Megint esett a hőm, bár ez még önmagában nem lenne nagy baj, mivel azert még nincs a béka s*gge alatt, a pecsételés erősödése már annál jobban zavar. Alig mertem kimenni mosdóba reggel, féltem hogy majd mit látok. Gondolom ez az érzés sokmindenkinek megvan :)
Eldöntöttem hogy ma első dolgom lesz Mastodynon cseppet venni. A műtét utáni 3 hónapban rendszeresen használtam, és abban az időszakban teljesen megszűnt a mensi előtti pecsételésem. Mondjuk abban azert van valami félelmetes hogy amint abbahagytam, megint elkezdődött :/
Mindenkinek szép napot! :)
plumeria14
2014-09-18 07:46:34
Moha,
én sem értem, hogy a rendszer miért nem jelölte még be nálad az ovu ennyi emelkedés után.
Magamat sem értem....ovum hol vagy már? Tesztem tegnap brutál + de a hőm nem mozdul :(
Moha13
2014-09-18 06:37:17
JÓ reggelt!
Itt ma reggelre jó hideg lett, odakinn 14,6, a szobában meg 23, mert nyitott ablakkal alszunk még...nem szeretem az őszt...:X
A rendszer meg nem értem mire vár, szerintem egyértelmű, hogy megvolt az ovum...
IziSzM
2014-09-17 22:09:35
VeDi
Mi tavaly oktoberben kezdtunk el elesben probalkozni, lassan egy eve lesz mar. Az elso par honapban nem borultam ki hogy nem lettem terhes, viszont februarban kiderult hogy a ferjem unokatesojaeknak jon a baba. En ereztem hogy meg fog jonni, kimentem a wcre es meg is bizonyosodtam rola. Teljesen osszetortem de tartani kellett magam mert vacsorara atjott par rokonunk. Ekkor jott a hir telefonon hogy 7hetes terhes az unokateso, es mindenki itt oromkodott. En is mosolyogtam de sirni tudtam volna. Annyira utaltam oket hogy elmondani nem lehet. Most ott jarunk, hogy mult het vasarnapra van kiirva, es en is nagyon varom a pici lanykat, oszinten!! :)
Majusban egyik baratnom bizalmasan megsugta hogy ok is babat terveznek, de izgul mert tobbfele nogyogyaszati gondja volt mar es pco-ja is van. Julius elejen terhes lett. Nagyon irigy voltam de probaltam bizni hogy akkor most en jovok, es egyutt leszunk terhesek, milyen szupi. Augusztusban pozitiv lett a tesztem, annyira boldog voltam hogy arra nincsenek szavak. Orultem hogy babank lesz es annak is hogy a baratnommel egyutt, 6het volt kozottunk. Aztan egy honap mulva elment a babam. Osszetortem. Nem akartam elhinni hogy ez velem tortenik.
Mar nem ragodok a mierteken, hiszem hogy nem kell mar sokat varnom es megint lehet baba a pocakomban!! Probalok a baratok, rokonok babainak is orulni, de ez sokszor iszonyu nehez, eleg hektikus, egyszer ugy erzek, egyszer ugy. Az eszemmel tudom hogy nem szabad irigynek lenni, de a szivem melyen megis az vagyok.
Atthemoment
Mindenhol terhesek vannak!! MINDENHOL!! Es utalom oket!!!! Mindig csak bamulom a pocakjukat... :DDD
BTrixy
2014-09-17 20:58:57
Kedves erdibetty! Köszi a segítséget! Így már pontosabban meg tudom állapítani a napot. :) Én 30 éves vagyok, a párom 32. Éppen egy éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését, de csak decembertől nem védekezünk sehogy sem. Akkor azt gondoltam, hogy könnyen fog menni a dolog, két naponta szerelmeskedés és kész... Ráadásul abban a hónapban éppen később is jött meg, úgyhogy nagyot csalódtam. Egyébként is hosszabbak a ciklusaim 37-42 naposak (az utolsót kivéve, ez még több). Áprilisban volt először, hogy 42 napos ciklusom volt, ekkor mentem el orvoshoz, mert azt már nagyon soknak gondoltam. A következő ciklus kb. 8. napján voltam, akkor nem tudtam, hogy később érdemesebb menni. Ekkor megnyugtatott a doktornő, hogy jók az esélyeim, mert 7 várakozó petesejtem van, amiből a legnagyobb 1,11 cm. Van róluk ultrahangképem is. :) De végül nem lett belőlük semmi. Abban a hónapban a doktornő felírta a saját maga által kifejlesztett Lady Ciklus teát. A ciklusom 35 napos lett tőle, a következő hónapban viszont már csak 22. Ekkor visszamentem a doktornőhöz és megbeszéltük, hogy nekem nem jó a tea. Erre írta fel a Clostit. Közben felmondtam a munkahelyemen, mert elég sok ott is a munka és egyéni vállalkozóként is dolgozok, így kimerültem, rengeteget idegeskedtem. Sikerült olyan szinten betegnek lennem, hogy lázas lettem és felkelni sem tudtam. Azon kaptam magam, hogy tavaly nyáron 52 kg voltam, akkor meg 47 kg. Így döntenem kellett. Kicsit azt is gondolom, hogy ez is benne van az eddigi sikertelenségben, de ha nincs is, ahogy telik a három hónap felmondási időm egyre biztosabb vagyok benne, hogy jól döntöttem. Már sikerült felszednem pár kilót. :) Tehát felírták a Clostit, de még nem szedtem be. Kiszámoltam, hogy a nyaralás alatt kellene peteérésnek lennie, már ha van, megpróbálnám természetes úton. Három hónapja ovulációs tesztelek. Az első kettőben, bár nem volt mindkét csík ugyanolyan sötét, de azt sejtem volt peteérésem. A harmadikban, a nyaralásosban, ami az utolsó és hosszú, nem hiszem. Így hát most úgy döntöttem, hogy megpróbálom a Clostit. Ezért számolgatom még jobban a napokat. Párom is volt vizsgálaton, neki eddig rendben találtak mindent. Még a fiúk mozgékonyságának vizsgálata hátra van, az pénteken lesz, mert a laborban elcsesztek valamit és nem néztek mindent. De amit néztek minden rendben volt. Egyébként egyikünk sem dohányzik, kávézik, viszonylag egészséges életmódot élünk. :) Kicsit hosszúra sikeredtem, de hátha valaki valami hasznosat tud hozzászólni a leírtakhoz.
...basszus...mi már olyan rég itt vagyunk...már annyian eltűntek mellőlünk, mi meg csak itt tobzódunk meg okítjuk az újakat...:(