Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-09-18 10:36:09

Beus77
Ti mióta is próbálkoztok? A párodat ugye nézték már?
Moha13
2014-09-18 10:34:17

Plum
"ez a természet ajándéka"

Igen, itt csak az a gáz, hogy míg a Mikulásról, meg a Jázuskáról, meg a húsvéti nyusziról tudjuk, hogy mikor hozza az ajándékot, a természetről sehol sem írnak semmit...:X
plumeria14
2014-09-18 10:25:38

atthemoment
ezzel a kettősséggel én is mindig így vagyok…tudom, de tovább remélek…már sokszor mérges is vagyok magamra emiatt, mert amikor megjön, akkor megkérdezem magamtól, hogy mégis mit vártál…minden jel erre utalt, de te ámítottad magad és vártál a nemlétező csodára…
Egyébként azon is gondolkoztam már, hogy mi mindannyian a „csodára” várunk, holott ennek nem kellene annak lennie, ez a természet ajándéka..

Bernie83,
lehet, hogy próbálkozott a beágyazódással, de nem sikerült megtapadnia…fel a fejjel, lesz ez még másként is!
Bernie83
2014-09-18 10:17:35

Sziasztok!

Én ma lekonyultam :( Pecsételés még mindig, holnap biztos megjön.
Szomorú vagyok. Pedig a 6.dpo-s pecsételésre azt hittem beágyazódás, mert elmúlt. De ez van.
atthemoment
2014-09-18 10:10:23

Azért egyikünk sem adja fel szerintem, még úgy meg nem jön, hogy az egyértelmű legyen. Az eszem tudja, hogy ebből hatalmas mens lesz, de a szívem reménykedik.

Én is akartam venni egyébként méhpempőt, itt van is egy méhészeti dolgokkal foglalkozó üzlet, de azt hiszem most nem veszek semmi újat egyenlőre. Folsavat elkezdtem 3 napja azt szedem pluszban a szokásos vitaminjaimon felül.
Beus77
2014-09-18 10:04:22

atthemoment
hú de jó kis görbe! Még ne add fel!

Plum
Babanyál:-) ez tetszik nekem is.
Moha13
2014-09-18 09:59:08

ja, kimaradt, hogy "azt ajánlották neki"...mármint a volt tanáromnak. :)
Moha13
2014-09-18 09:57:44

atthemoment
Na igen. És ilyenkor szokott kiderülni, hogy amúgy ő foglalkozik ennek a cuccnak a terjesztésével...:D

Egyébként tényleg szép a görbéd, nagyon szorítok, mert tudod, amíg nem jön mg rendesen, addig bármi lehet. :)
Beus77
2014-09-18 09:55:42

Moha
én, amilyen hülye vagyok meg is enném :-)
atthemoment
2014-09-18 09:55:03

Sziasztok!

Hát én ma így. Nem esett a hőm, de boldogságra semmi ok, mert barnázok és minden mens. előtti tünetem megvan.
Nem is fair, hogy ilyenkor csúszik, bár a múlt hónap is hosszabb volt pár nappal. Tegnap reggeli teszt is negatív volt és az már azért mutatta volna, ha lenne valami.

Plum

Babanyál:-) nagyon tetszik!:-)

Valaki a napokban azt mondta(nagyon későn lett gyerekük több vetélés és lombik után spontán), hogy ő valami aloe vera-s 3 féle lötyit ivott, tegnap láttam a dm-ben valami horror ára van. Ő azt mondta nekik attól sikerült. De szerintem ez egy olyan dolog, ha valaki épp a konyhaasztalon szexelt mikor terhes lett száz év után akkor azt fogja mondani mindenkinek, hogy szexelj a konyhaasztalon majd attól lesz baba, mert neki is:-DD

Ha mindent meginnánk/ennénk, amit eddig hallottam..:-D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!