Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2014-09-18 11:54:07

Popi!

Nagyon sajnálom a lányodat!
maximail
2014-09-18 11:53:37

Sziasztok csajok!

Képzeljétek, hogy jártunk. Végül csak csináltam tegnapelőtt délután egy 25-ös tesztet, amire az volt írva, hogy 3 perc alatt meg van az eredmény. Éppen hogy kivártam a 3 percet, és kihajítottam a szemétbe. El is mentem otthonról. Aztán este valamit kidobtam, és annyira ordítóan ott volt a szemetes tetején a teszt, hogy kivettem (én nem szoktam ilyet), és fénybe tartva megláttam a második csíkot! Egészen haloványan, de a férjem is látta, pedig ő konkrétan nem is tudta, hol kell nézni. Szóval a csík ott van, az tuti. Aztán ma reggel csináltam egy 10-es tesztet, ami akkora negatív lett, mint a ház.
Nem éltem bele magam, nem hittem el, hogy a második csík babát jelez, úgyhogy nem vagyok padlón szerencsére. De akkor is érdekes. Most akkor mi lehetett? Lehet, hogy ez a halovány csíkocska ott volt már a 3. percben is, csak a fürdőben nem olyan jók a fényviszonyok, és akkor még nem vittem ki fényre a tesztet. Lehet, hogy 3 és 10 perc között jött elő, de az is lehet, hogy 10 perc után, és már fals eredményt mutatott.
Viszont ha az előbbi két eset valamelyike áll fenn, akkor ez egy korai vetélés volt. És akkor ki tudja, lehet, hogy nem ez az első ilyen. Nem nagyon szoktam tesztelgetni. Lehet, hogy akkor azért volt olyan halvány a csík, mert már kiürülőben volt a HCG... Vagy tényleg nem jelent semmit... Nem tudom.
popi532
2014-09-18 11:22:28

Olvasgattalak egy kicsit titeket és úgy gondoltam kicsit én is írok magamról.Amúgy Györgyinek hívnak és 43 éves leszek márciusban.a mostani a második házasságom a férjem 37 éves.3 gyermekem van az első házasságomból van egy 22 éves lányom.A jelenlegi házasságomból van egy 15 éves fiam és egy 9 éves kislányom.A terhességeim mindig spontán de csak 7-8 évente jöttek össze. Emese 8 évre (ő az aki 3 hónapja meghalt).Még júniusig próbálkozunk a férjemmel most először úgy, hogy odafigyelek mindenre hőmérőzés,ovu teszt.,étkezés stb.....,.Aztán feladom és elfogadom,hogy eljárt felettem az idő és várom az unokáimat ami már lenne is de a lányom másként döntött.Hát dióhéjban ennyi.22.-én megyek orvoshoz, mert ad valami gyógyszert(besegít ).
Beus77
2014-09-18 11:14:24

Moha
Egyébként ahogy olvasom Plumot olyan, mintha magamat hallanám. Szinte ugyan azt érzem amit Ő, csak én nem tudnám ilyen szépen,( biztos lenne benne egy-két csúnya szó) megfogalmazni.
Beus77
2014-09-18 11:05:00

Igen Moha az elsőre..
Moha13
2014-09-18 11:03:18

Beus77
Értem. Akkor Te Plummal vagy kb. egyidős. Az első babára vártok?
Beus77
2014-09-18 10:55:33

Moha

Csak 4 éve ismerkedtünk meg a férjemmel, és pontosan 3 éve próbálkozunk, nem annyira vagyunk már fiatalok, én 37,Ő 42.
Igen, Őt is kivizsgálták már kétszer is. Az első még tavaly januárban, akkor még megfelelő volt a "cucc", csak én nem voltam rendben. A második pedig a múlt hónapban, na ekkora már nagyon szar lett az eredménye. De sokat javult a doki által javasolt vitamintól.
indhra
2014-09-18 10:45:57

Bernie, látom te is zuhanórepülésben vagy :(

Moha, akkor a kutyakakival nem is lőttem nagyon mellé :)))

Plum, „Babanyál” … mosolygok, tetszik :)

Atthemoment, igazad van… én már azon is gondolkoztam hogy lehet hogy az a baj, hogy az ember kényszeresen mindent beszed, ken, alkalmaz, amit csak lát vagy hall… mert hát akinek összejön, vélt vagy valós alapon mindenki esküszik valamire… mi meg csak szedjük az igéket, aztán már lehet hogy túl is vagyunk lőve a sok jóból, az baj :)

Mert ugye ilyenkor eszembe jut, hogy vannak olyan társadalmi rétegek, csoportok, szerte a világban, akik nemhogy nem szedik a folsavat és társait, de mondjuk pont hogy max. rozsdásszögön meg téglaporon élnek (nem beszélve a drogosokról, alkeszokról, és még sorolhatnám), de isten őrizz hogy bárkiket is megbántsak ezzel, nem ez a célom…

csakhát az ember lánya sokszor belegondol, hogy van aki tized sőt századennyire sem figyel oda magára (akarva vagy akaratlanul), és mégis minden további nélkül teherbe esik (sőt többször is)… pfff :(
Moha13
2014-09-18 10:40:42

Köszi, Plum!
Tudtam, hogy rád mindig lehet számítani...:)
plumeria14
2014-09-18 10:39:24

Moha,
a természet fogalmának hagyományos értelmezése különbséget tesz a természetes és a mesterséges dolgok között, melyben a mesterséges alatt mindazokat a dolgokat értik, amelyeket az emberi tudat, vagy az emberi elme hozott létre...lásd Mikulás, húsvéti nyuszi, stb :)
a természet kiszámíthatatlan, arra nincs semmilyen hatásunk, annak változását magasabb erők uralják, irányítják...de utánajárok, hogy mit tehetek az érdekünkben ;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!