Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
atthemoment- nem tudom mért nem nézet meg, azt mondta hogy még nagyon kicsi várjunk vele még. Hát ez lett a vége.
plumeria14- azért mentem hogy meg állapítsa a terhességet, de nem tett semmit. Akkor még nem volt semmi mensi utalás.
indhra- Köszi az infokat. Nekem nem volt semmi görcsölés, még észre se vettem hogy megjött. Lehet nekem is a magán dokihoz kellet volna mennem és az megvizgált voltna. De lehet akkor is elmegy a baba.
Azért jó lenne tudni mi történt.
Kicsit csalodott vagyok.
kedina
2014-09-18 15:39:19
KLANITA
ó...:(
Maximail
irány vérvételre! És én elmennék dokihoz.
indhra
2014-09-18 14:02:59
Klanita, én is így jártam anno, nekem 38 napra jött meg (tehát több mint 5 hetes terhesség szakadt meg).
Mondjuk az én helyzetem annyiban más, hogy nekem enyhe barnázós problémám volt, azért mentem el az ambulanciára, ahol az ügyeletes doki úgy belém vágta a kacsát hogy azt hittem azonnal szétszakadok, aztán félvigyorral az arcán hozzám vágta hogy "ne hisztizzek, meg fog jönni, oszt kész".
Hát így is lett 2 nap múlva olyan görcsökkel érkezett, hogy visítva, vonyítva kuporodtam a nappali szőnyegen...
32 éves, értelmes felnőtt nőként (aki első gyerekére vár), nem vártam volna ilyen hozzáállást egy idős, nagybecsű főorvostól :(
Na ezt csak zárójelben mondtam el megint, csak mert hozzátartozik a történethez, lényeg a lényeg, hogy amikor elmúlt a "menstruáció", akkor már magándokihoz mentem vissza, aki kivül-belül megultrahangozott.
Ez azért is kell, mert maradhat bent szövet vagy egyéb nem oda való dolog, ami később galibát okozhat.
Szerintem ha majd elmúlik a mensi mindenképpen menj el orvoshoz, mert meg kell hogy nézzék, a nyálkahártya állapotát, és hogy kitisztult-e odabentről minden.
Bocsi a fogalmazásért (irodában vagyok, sietnem kell a gépeléssel), de remélem lehet érteni hogy mit akarok mondani :)
indhra
2014-09-18 13:40:42
Plum, köszi a tippet.
Már látom hogy úszott ez a hónap, úgyhogy már sem vettem be Femibiont. És ha már így áll a helyzet nálam, most már várom, hogy akkor jöjjön meg végre rendesen, aztán a következő ciklusban én is csak ovutól fogom szedni.
maximail
2014-09-18 13:40:14
Plum!
A 6. ciklusnapon vagyok (Mivel múlt szombaton megjött, még ha gyengébb is volt, mint szokott.). Igen, az orvosom is azt mondta, mikor tegnap hívtam. Csak az a gond, hogy a doki 160 km-re van tőlünk, a legközelebbi magánlabor pedig 60-ra. És igazából szerintem már az sem mutatna semmit, illetve még ha mutatna is, akkor sem mennék vele már semmire. :-S Ezért abban maradtunk, hogy ma reggel csinálok egy 10-es tesztet... Viszont így kezd megjönni a kedvem az inszemhez.
plumeria14
2014-09-18 13:28:20
indhra,
csak lehet valami igazság abban a mondásban, hogy a jóból is megárt a sok…szerintem néha nem árt egy kis szünetet közbeiktatni…én az utóbbi időben az Elevitet csak ovu után szedem.
Beus77,
korban hasonló nálunk is a felállás, én 37, a férjem 43 éves. Vajon mi okozhatta a párod eredményeinek a romlását? Erre mondott valamit a doki?
Én vagyok a lelkiismereted…
maximail,
hányadik ciklusnapon vagy most? Szerintem a választ egy hcg vérvétel tudná neked megmondani…
klatina,
nem értem, ott voltál a dokinál, de nem csinált semmit? Mi miatt mentél el egyébként hozzá?
atthemoment
2014-09-18 13:27:01
Maximail
Hmm..érdekes eset..de arra gondolok, ha volt némi hcg benned, akkor lehet, hogy a 10es teszt még mutatott volna haloványan valamit..nade ez csak okoskodás a részemről
Én rengeteget tesztelek egyébként és ki is kukázom, mint ahogy itt már írtam, de nekem a tök hómező egycsíkos tesztek még napok múlva sem mutattak eddig semmit(most már nem dobom ki őket egy darabig, hanem a fürdőpolcon tartom:-))szóval ez alapján meg lehet, hogy az van amit írsz
maximail
2014-09-18 13:19:49
Atthemoment!
A peteérésem valószínűleg szeptember 1-e és 3-a között volt valamikor (nem mérek). Megjött 13-án, de nagyon fura volt, kevés, és hamar elmúlt, de azért meg volt.
atthemoment
2014-09-18 13:12:47
KLanita!
Sajnálom! Akkor most ez egy spontán vetélés?Vagy nem értem..miért nem nézett meg a dr uh-n?
Maximail
Mikor volt peteérésed?És mikorra nem várod? Maradt ki menstruációd?
KLANITA
2014-09-18 12:05:47
Sziasztok csajok!
Újra itt! Ma megjött! :-( 37. napra az elöző mensi óta. :-(
Kedden voltam dokinál de nem vizsgált meg és nem is nézte meg uh-án azt mondta hogy jövöhéten pénteken menjek. Hát nem kell mennem.
plumeria14- azért mentem hogy meg állapítsa a terhességet, de nem tett semmit. Akkor még nem volt semmi mensi utalás.
indhra- Köszi az infokat. Nekem nem volt semmi görcsölés, még észre se vettem hogy megjött. Lehet nekem is a magán dokihoz kellet volna mennem és az megvizgált voltna. De lehet akkor is elmegy a baba.
Azért jó lenne tudni mi történt.
Kicsit csalodott vagyok.