Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kedina Plum
A hormonjaim a következők a 3.napon:
FSH 5,9 (r.é.:3,4-33,4
LH 6,2 érték nélkül
Prolaktin 16,95 r.é:6-29,9
Estradiol 150,3 Érték nélkülkét hónap diéta után
TSH először 3,52
két hónap diéta után 5,5
gyógyszer Letrox
6 hét múlva 1,74
újabb 6 hét 0,85
Szerintetek ezek az értékek jók???
Köszönöm lányok a teával kapcsolatos segítséget! Ma vettem is egy dobozzal! Meddig is igyam akkor pontosan???? mikor leesik a hőm???
Erika, szorítunk,hogy sötétedjen az a második csík!! :)
popi532
2014-09-18 19:35:29
Erika kérhetnél az úrtól nekem is egy babát ha már az előzőt elvette.Mert engem úgy látszik nem hallgat meg.
atthemoment
2014-09-18 19:19:46
Erika
Gratulálok! Küld nekünk ide légyszi a pozitívat!
Én úgy képzelem, hogy ahonnan jönnek hozzánk a babáink ott játszanak együtt az égi játszótéren és sorba indulnak hozzánk:-) Lehet, hogy épp Moha babája löki a hintán Plum babáját:-) vagy ilyesmi..biztos jól eljátszanak, azért késnek így:-)
Én nemrég kiugrottam a Tescoba, ahová ritkán járok, mert utálom, de bekészültem holnapra tamponnal:-)erre a hónapra nem vettem, hátha már nem kell. De megint kelleni fog. Na persze, hogy a bébi osztály után van a drogéria rész. Én meg mérgelődtem, hogy nem igaz, hogy én még mindig ezt kell vegyem..úgyhogy mérgemben vettem két tábla csokit:-D
BTrixy
2014-09-18 18:32:34
Pár napja olvasgattam a terhességi teszt használatáról több oldalt, mivel késett, én is reménykedtem. Az egyik oldalon azt írták egy adott tesztre, hogy a megadott időn belül, ami 5-10 perc lehetett olvassuk le a tesztet, mert több idő elteltével előfordulhat, hogy hamis pozitív eredményt mutat. Nem tudom. Eddig nekem még a közelében sem volt a pozitívnak. :( De nagyon reménykedem, hogy majd most! :D
Csatolom én is a grafikonomat. Bár én vagyok az, aki nem tudja pontosan mikor jött meg... Úgyhogy az eleje lehet, hogy a másik ciklus vége. Hőmérőzni csak ebben a hónapban kezdtem.
Természetesen én is terheseket látok mindenhol. Ráadásul mi önkormányzati előtakarékos bérlakásban lakunk, ahol pici gyereke van az egyik szomszédnak, a másik szomszédnak és a szembe szomszédnak is. Arra szoktam gondolni, hogy nem tudhatom ők mennyit próbálkoztak és sikerült nekik! Sokszor hallok olyan történetet, hogy évek után sikerült. Úgyhogy bennem ez pozitív gondolatokat ébreszt, remélem bennetek is. :)
Erika12
2014-09-18 18:15:37
Köszönöm szépen csajok, és kívánom mindenkinek ,aki erre az oldalra csak feljön ,belenéz mind babás legyen.Nem gondoltam volna ,hogy én 45 éves szülinapi ajándékba Istentől gyermeket fogok kapni,de én kértem, és adott.Áldott legyen az úr neve Ámen
plumeria14
2014-09-18 17:10:14
Erika12,
mondtam én, hogy trifázisos a görbéd, ami 95%-ban terhességre utal...én sajnos a másik 5%-ba tartoztam, amikor nekem ilyen volt. Neked megy a drukk!
popi532
2014-09-18 16:43:05
Erika!Gratulálok'Remélem erősödik majd az a csík!
kedina
2014-09-18 16:12:12
maximail
Értem. De egy vetélés sokkal több vérrel és fájdalommal jár. Legalább csinálj még egy tesztet a biztonság kedvéért. Tényleg aggódok és drukkolok! puszi
maximail
2014-09-18 15:54:23
kedina!
Ennyi idő után a vérvétel már tuti nem mutatna semmit. Dokihoz elmennék akkor, ha tuti határidőn belül lett volna pozitív a teszt, bár szerintem akkor sem mondana semmit, hiszen mint tudjuk nagyon sok fiatal terhesség végződik így "csak úgy".
Szerintem kb. két hónap múlva úgyis belevágunk az inszembe, akkor meg mindenképp "átnéz" úja alaposan.
Ha nem 160 km-re lenne a doki, és ha lenne rá esély, hogy még lehet tenni valamit érdemben, akkor azért elmennék...
Amúgy semmi bajom, tök jól vagyok, és mára a maszatolás is elmúlt...
Azért köszi az aggodalmat és az együttérzést! :-)
Erika12
2014-09-18 15:53:13
Csajok!!!!Halvány két csíkom lett X-epilt terhességi tesztel, most délután.Most jöttem haza a munkából,készülök mert jön haza a párom, főzök meg minden.Még annyit méhszáj vizsgálatommal kapcsolatban ,tegnap felhúzódott és a méhem olyan nagyságú mint egy narancs meg van nőve.Az én méhem hátra hajló szóval össze van gömbölyödve a végbelemen fekszik.Azért tudom kitapogatni.Puszi nektek két nap múlva a tesztet megismétlem,hogy erősödik e.Mindenkinek pozítiv tesztelést kívánok:):)
A hormonjaim a következők a 3.napon:
FSH 5,9 (r.é.:3,4-33,4
LH 6,2 érték nélkül
Prolaktin 16,95 r.é:6-29,9
Estradiol 150,3 Érték nélkülkét hónap diéta után
TSH először 3,52
két hónap diéta után 5,5
gyógyszer Letrox
6 hét múlva 1,74
újabb 6 hét 0,85
Szerintetek ezek az értékek jók???
Köszönöm lányok a teával kapcsolatos segítséget! Ma vettem is egy dobozzal! Meddig is igyam akkor pontosan???? mikor leesik a hőm???
Erika, szorítunk,hogy sötétedjen az a második csík!! :)