Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Maximail
...hát, erre nem tudok mit mondani. De még az is előfordulhat, hogy az a 10-es teszt nem túl jó...szerintem kéne még egyet tesztelned a biztonság kedvéért ugyanolyannal, mint amilyenen kijött a két csík.
atthemoment
Szóval a játszótéren...na, akkor majd szólok a gyerekemnek, hogy jó nagyot lendítsen Plum-baba hintáján, hogy végre lehuppanjon ide, ahol várják. No és ha ez megvolt haza jöhetne az enyém is...mert értem én, hogy játszótér, na de a jóból is megárt a sok...mi meg már nagyon hazavárjuk őket... :)
Erika
Grat a két csíkhoz! :)
KLANITA
2014-09-18 21:21:32
Erika 12- Gratulálok!!!
Köszi csajok! Ha lezajik a mensi (most nagyon meg van) akkor elmegyek dokihoz (magánhoz) az államiak nem csináltak semmit 2-nél is voltam. :-(
Mindenkinek jó babásodást!!
BTrixy
2014-09-18 21:21:06
Sok helyen a két napot javasolják (a tervezettbaba.hun is ezt olvastam). :) Bár nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy szerelmeskedjünk naponta. Bevallom nem hallgatunk rá, mi inkább két naponta szoktunk.
IziSzM
2014-09-18 21:20:59
Kedina
En a kislanyommal ugy lettem terhes hogy a ferjem 3 honapig kulfoldon volt, akkor eldontottuk hogy jojjon a baba, a ciklusom 10. napjan jott haza (pont jokor, bar ezzel akkor meg nem voltam kepben), naponta tobbszor egyutt voltunk 2 heten at, nem igazan foglalkoztunk vele hogy lesz e eredmeny vagy nem, inkabb csak nagyon orultunk egymasnak hogy vegre ujra egyutt vagyunk. Utana mar nem jott meg. Ket heten keresztul napi legalabb 2 szeretkezesbol lett a kislanyom. Persze lehet pont a legelso egyuttlet volt jokor a 10. napon es abbol lett...
Most meg hiaba probalunk mindent, minden nap, ketnaponta vagy egyszeruen igeny szerint (:D) ahogy a szervezetem diktal, semmi sem mukodik :( utalom ezt!!
kedina
2014-09-18 21:08:25
Ezt most jól megfogalmaztam... XD Remélem értitek. Fáradt vagyok, bocsi..
kedina
2014-09-18 21:07:34
Lányok!
Egy kis keksz téma: Ti hány naponta vagytok együtt? Lányok nem lehet hogy túl sűrűn bújunk össze?
Én most ki próbáltuk, hogy 2-3 naponta vagyunk együtt, peteérésnél is.
Czeizel előadást hallgattam a youtube-on és azt mondta egyenesen hiba naponta együtt lenni, ha babát akar egy pár.
IziSzM
2014-09-18 20:44:47
Atthemoment
Ez a jatszoteres vizio annyira de annyira cuki! Imadom :))
IziSzM
2014-09-18 20:43:22
KLANITA
annyira sajnalom!! :(
Erika
Gratulalok, vigyazz nagyon magatokra!!
szilvita
2014-09-18 20:33:16
Klanita, sajnálom:-(((
Erika, gratulálok!
Maximail, valami biztos volt, én azért nen adnám mégfel a helyedben...lehet hogy csak nagyon korai a teszt. Tesztelj két nap múlva is egyet.
indhra
2014-09-18 19:52:54
Erika, kivanom hogy erősödjön a csíkocska! Szívemből drukkolok!! :) Majd írj nekünk hogy mi van veled! És igen, kuldj nekunk pozitív erőket!
Atthemoment, nálam is kb ilyen vásárlással telt a délután... nekem sem volt itthon "felszerelés", én sem táraztam be tamponból es társaiból hasonló okokból, pedig holnaptól nekem is kell sajnos :(
...hát, erre nem tudok mit mondani. De még az is előfordulhat, hogy az a 10-es teszt nem túl jó...szerintem kéne még egyet tesztelned a biztonság kedvéért ugyanolyannal, mint amilyenen kijött a két csík.
atthemoment
Szóval a játszótéren...na, akkor majd szólok a gyerekemnek, hogy jó nagyot lendítsen Plum-baba hintáján, hogy végre lehuppanjon ide, ahol várják. No és ha ez megvolt haza jöhetne az enyém is...mert értem én, hogy játszótér, na de a jóból is megárt a sok...mi meg már nagyon hazavárjuk őket... :)
Erika
Grat a két csíkhoz! :)