Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
indhra
2014-09-19 07:04:58

Jó reggelt Lányok!
Moha, pedig annyira szembetűnő hogy mikor volt ovud :) hatha majd később korrigál.

Nekem ma új hónap kezdődött... Nem lepődtem meg rajta, felkészültem rá, de azert egy kicsit rosszul esik.
Éva1981
2014-09-19 06:39:20

Jó reggelt!

Lehet itt valami hiba, mert az enyémben még mindig nem fixálta, pedig biztosan túl vagyunk már rajta!
Sajnos a mai teszt -!
Remélem csak azért mert türelmetlen voltam!!!

Mindenkinek szép napot:
Éva
Moha13
2014-09-19 06:24:34

Jó reggelt.
Sietek, csak megmutatom, hogy ez a rendszer hülye. Tuti, hogy 2 nappal későbbre húzta be az ovut.
atthemoment
2014-09-19 06:04:30

Jó reggelt! Micsoda mintát rajzoltam:-) szép szimetriával leesett a hőm. Vérzésnek az előbb még nem volt nyoma,de még ma az is megkezdődik. Lázmérő megúszta,egész jól viselem. Új hó, új remény.
Adrienn830
2014-09-18 22:29:19

Szép estét csajok!

Pár napja csináltam egy HCG terhes tesztet és az pozi lett gyógyszer és injekciót mutatta ki 2 csíkként, emlékeztek? Azt mondtátok inszem után 7-10 nap körül ürül ki a szervezetből a gyógyszerek és addig a HCG teszt ál pozit mutat. Na ma csináltam ismét mert már 6. nap telt el/inszem volt szept 12.-én/ és kiváncsi voltam mit mutat, És kiürült a szervezetemből a gyógyszerek és szurik mert a teszt 1 csíkot mutatott a többi hómező. És innentől reménykedhetek hátha megfog foganni első babánk végre.
kedina
2014-09-18 22:08:36

Amikor az akupunktúra után kutakodtam, ott azt olvastam hogy akkor kell együtt lenni, amikor a nő kívánós, nem akkor amikor a férfi. Mondjuk én vas éjszaka rámásztam a páromra..jó is volt.. Haha. :D Mondjuk a férjem sem ellenkezett, hogy felébresztettem. (Nem szoktam ilyet csinálni)
Én nagyon unom a muszájból szexet, ezért nem is voltunk együtt tegnap és egyébként én is hulla voltam. Tökre éreztem, hogy a férjem fáradt és csak a baba miatt szexelne. Félek ettől volt nálunk a családi dráma is, szóval én most épp letojom, hogy mikor és hányszor és elégszer e, mert azt érzem megkattanok..
Jól van lányok, nincs erre sem tuti recept azt érzem! Nálunk sokkal jobb játszótér van, ide jöhetne egy kis maki! :)
indhra
2014-09-18 21:34:19

ja nem írtam, hogy a legutóbbi üzit kedina kérdésére válaszoltam :)
nikinokedli
2014-09-18 21:32:33

Kedina: nekünk ovu előtt alatt és utáni 8+8 összesen 16 napi folyamatos együttléttől lett pozitív a terhesteszt.
Moha13
2014-09-18 21:32:17

Én is néztem Czeizel videót, és ott konkrétan valaki azt kérdezte tőle, hogy babát szeretnének és ezért naponta többször is együtt vannak, mégsem jön, és erre mondta, hogy pont ezt nem kéne. Viszont a minden nap 1x szerintem rendben van, hiszen folyamatosan termelődnek a spermiumok.
Azoknak ajánlják, hogy hagyjanak ki 2-3 napot két együttlét között, akinél gondok vannak a spermiumszámmal, és így jobban össze tud gyűlni a szükséges mennyiség. :)
indhra
2014-09-18 21:31:35

fogós kérdés, mi már mindenhogy próbáltuk, dehááát...

ha 2naponta vagyunk együtt akkor mindig azon parázok, hogy lemaradunk.
ilyenkor mindig azon agyalok hogy hú lehet hogy inkább tegnap kellett volna, vagy esetleg inkább holnap "kellene"...

de amikor mindennap együtt vagyunk, akkor az már fárasztó a vége felé, és nincs meg az a lendület :)
jó, persze tudom-tudom, lehet mondani a szokásosat, hogy "akkor legyetek együtt amikor jól esik" vagy hogy "el kell felejteni a muszáj-szexet", de amikor egy pár már évek óta (mi 7 éve) együtt van, akkor talán már érthető hogy nem mindennap esnek egymásnak csupán az élvezet kedvéért, és amikor babatervezés van, nyilván első lépésként figyelembe kell venni a termékeny időszakot, ami lehet hogy pont arra a néhány napra jön ki, amikor épp nem annyira kívánja az ember a másikat... és akkor már be is jön a képbe a tudatosság, ami igen, sokszor épp a muszáj-szexet idézi elő.
csakhát báremnnyire is szeretem-imádom a férjemet, volt már rá példa hogy a vélt peteéréskor sajnos szó szerint csak úgy odatartottam magam, de ez nagyon gáz, mert ez már szinte lecsapolás volt (bocsi a nyers fogalmazásért)
persze nem lett semmi eredménye... és talán tenyleg az a baj, hogy már-már gépiesen, erőlködve probálunk "gyereketcsinálni".
én régebben (nagyon bután) mindig azt hittem, hogy a teherbeesés egyszerű, szimpla biológia: szex-spermium-petesejt, ezzel megvannak az összetevők, és már kész is a kis bébi... hát a nagy francokat... szégyellem is maga emiatt :/

jaj,nehéz ez... várom a tippeket, tapasztalatokat én is :)

bocsánat hogy mindig bő lére ersztem a mondókámat, ezentúl majd kicsit visszafogom magam :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!