Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-09-19 14:20:51

Beus77
Nálunk is elkezdődött anno a sörözés esténként. De Én megmondtam, hogy köszönöm én nem kérek sörszagú férjet minden este és különben sem a legjobb stresszkezelés az ivás, és tudjuk hogy az apósom se jó irányba indult tőle. Szóval nálunk péntek estétől vasárnap estig szabad a vásár. Akkor ihat. De mivel nem iszik meg csak 1-2 sörikét így oké. És az alkoholtartalma csak egy a sok közül, mert tele van szénhidráttal is és hát a sörhas az elkezdett mutatkozni.. Így most elfogadható a helyzet. Nekem is, neki is. De tényleg nem bírnám ha minden nap inna.
kedina
2014-09-19 13:34:06

Na ezért utálok hőmérőzni... 30 perce csak a terhesgörbéket vizslatom, hogy hasonlítanak e az enyémre.... Tiszta őrület!!
:D
Viszont ilyen szép görbém még soha nem volt. Használna az akupunktúra? :D

Plum
Te mész, vagy voltál fonalason? Mi lett ezzel?

maximail
Hát kíváncsi vagyok, mi lesz!

atthemoment
:( Hát de nehéz ez...

Beus77
:D Sztrájkol! Én az utolsó értékemet 1 tized fokkal fentebb állítottam és egyből berakta az ovut. De a tieden is látszik hol van.

VeDi84
Izgi! :) De utálom a várakozást abban a pár napban..

FBAndi
Merre vagy?

Vannak szép görbék hölgyek!! Akinek megjött, annak sajnálom. Kitartást és sok pozitív terhestesztet nekünk!!
Adrienn830
2014-09-19 13:01:12

eddig igy állok
indhra
2014-09-19 11:22:36

maximail, ez a hasonlat szép volt, tetszik, én is így érzem :)
maximail
2014-09-19 10:30:39

Köszönöm mindenkinek a biztatást, aranyosak vagytok! :-)

Abban maradtam magammal, hogy jövő hét elején megismétlem a 25-össel, úgyis kettőt vettem a múltkor. Ha van valami, akkor addigra úgyis ki kell, hogy mutassa. De nem érzem, hogy bármi lenne, szerintem igaza volt a 10-es tesztnek (bár elég gagyin néz ki. :-D)

Amúgy én már a következőképpen vagyok ezekkel a tesztekkel: Úgy érzem, mi most egy szép nap ház fedett tornácán várakozunk. Aztán ha pozitív a teszt, bemehetünk az előtérbe, de cipő, kabát még marad. És ha letelik az első 12 hét, akkor vége bemehetünk a nappaliba, és onnantól melengethetjük a lábunkat a jó meleg kandallónál. Szóval (részben a sok itteni kudarc miatt is), az én szememben egy pozitív teszt még csak olyan, mint egy belépőjegy...

atthemoment
2014-09-19 08:19:24

Reggel már írtam, hogy lementem a hőm, azóta meg is jött, úgyhogy aktualizáltam a görbém.

Viszont meg kell osszam veletek, hogy kértem az imént időpontot a meddőségi központba.
Nagyon kedves volt a hölgy, minden időpontot lediktált és elmagyarázta amit így telefonon lehet. Mivel jó, hogy az első ciklusnapon telefonáltam elég gyorsan így lesz:

Szept.22- én hétfő 3. napi vérvétel
Szept.30- án tüszőmérés UH
Október 9- én 21. napi vérvétel
Október 29- én délelőtt spermaviszgálat, délután konzultáció az eredményekről és mindenről a doktorral

Aranyos volt tényleg a nő, mondta, hogy spermavizsgálat előtt 3 napig nincs házasélet(szerintem nem csak a házastárs van tiltólistán:-D hülye egy megfogalmazás:-) Doktorból 2ből választhattam, mindkettőnek jó híre van.

Viszont kicsit sírtam a telefon után, mert azért én is reméltem, hogy nem jutunk el idáig.

A rendszerrel meg nem tudom mi van, de egy kivételével minden ciklusom 31-32 napos erre most megint ilyen hosszúra rakta.A luteális szakaszban az első nap a peteérés napja, ugye?Nem az azt követő nap, nem?
Beus77
2014-09-19 08:06:57

Jó reggelt Lányok!

Szerintem sztrájkol a rendszer :-)

Plum
A doki nem mondott semmit a férjem eredményére,sajnos dohányzik, és esténként megiszik egy sört. Nem igazán mozog, leszámítva a heti egy alkalom focit, de utána is beülnek egy sörre :-)Szóval ezt nem veszem sportnak :-)De már befenyítettem:-).
Jó hétvégét a szülőknél!
VeDi84
2014-09-19 08:04:26

Jó reggelt Lányok!

Erika, gratulálok a pozi teszthez, vigyázz magadra!

Moha, attól függetlenül, hogy a rendszer nem jó helyre tetted az ovudat, egyértelmű hogy 2 nappal korábban volt. Szépen alakul a görbe. Ez hányadik ciklusod a szomorú esemény óta?

Aki még várakozik, annak kitartás, akinek megjött, annak fel a fejjel! Új hónap, új remények.

Én tegnap este úgy feküdtem le, hogy éjjel/max. ma reggel tuti megjön. Oda is készítettem az ágy mellé a lázmérőt, hogy az új ciklusban újra mérek. Reggel felébredtam, 36,8-at mértem, mensi sehol. Pedig úton van, érzem.
kedina
2014-09-19 07:48:48

Hali! Jó reggelt! :)
Nekem sem rakja be az ovumat.
Bernie83
2014-09-19 07:22:09

Jó reggelt mindenkinek!

Egy kicsit feljebb mentem. Pecsételés maradt. Nagyon úgy érzem, hogy megjön, volt rá példa, hogy 36,7-nél menstruáltam.

indhra: fel a fejjel. holnap csatlakozom én is

Éva: szerintem a 8-ai hőd miatt nem húzta be, kíváncsiságból próbáld meg egyszer, hogy alacsonyabbra állítod azon a napon a hődet, hátha úgy behúzza. (aztán állítsd vissza)

Moha: szépen megy felfelé, ilyen szokott lenni?

Igazából én mindig nézem azt is, hogy a többi hónapban milyen alakú volt a görbém.

További szép napot lányok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!